Rýchlosť dodania
Veľmi dobrá komunikácia a veľmi dobrý tovar.
Ďakujem -
- Koberec prišiel presne ako bol vyobrazený na stránke
- Pri odoslaní koberca ma informovali, že ho dostanem nasledujúci deň a tak aj bolo
- Jediná nevýhoda čo ma napadá je, že sa tovar odosiela na 3-4 deň od vytvorenia objednávky, ale mali to uvedené v podmienkach čiže som s tým počítala.
Seriózny obchod, kvalitný tovar.
- Veľmi dobrá komunikácia s obchodom, ústretovosť. Boli sme telefonicky informovaní o stave našej objednávky
- Žiadne nevýhody sme nepostrehli.
- Rychle dodanie
- Dobra komunikacia s obchodom
- dobre ceny,
- rychla donaska
- Pohotovosť obstarať tovar žiadaný zákazníkom,
- kladný prístup k zákazníkovi.
- +
- Páči sa mi prístup k zákazníkovi a aj tovar spĺňal moje požiadavky
- kuchynka je krásna
- Neštandardný eshop - má nejasné podmienky dodania, ale po telefonickom hovore sa všetko vybavilo
- vyborna komunikacia
- ustretovost
- top kvalita vyrobku
tovar som si objednala a do poznamky pripisala, ze ho potrebujem mat do 3 dni doma. na druhy den ma kontaktovali a napriek tomu, ze pozadovany tovar nebol na sklade, pan mi ho objednal z vyroby a stihli ho naozaj dorucit na pozadovany termin :) dakujem!
kvalita koberca je super, vlas nie je ani nizky, ani vysoky, taky akurat, krasne opracovany okraj aj farby. deti si ho zamilovali :) -
- som spokojná
- koberec je super mala som aj obavu aky bude ale sme radi a pači sa deťom velmi
- v stredu som tovar objednala a v piatok mi bol doručený. Komunikácia na veľmi dobrej úrovni. Z mojej strany maximálna spokojnosť.
Žiadna
- veľmi pekný výber, výborné ceny
koberce vo veľkom výbere, ochotne mi poradili a o všetkom som bol telefonicky informovaný, koberec prišiel skôr, ako pôvodne avizovali
- ceny
odporúčam
- siroky vyber
- nenasla som
odporucam
- Výhodná cena
- Dobrá komunikácka
- Produkty ktore nema nikto iny
- Ziadne
Spokojna a odporucam
- Tovar mi bol do par dni od odoslania doruceni.
- Ziadne som nepostrehla.
Mozem len a len odporucat,tovar dosiel presne taky aky som objednala,ziadne zavadzajuce obrazky.