Rýchlosť dodania
Veľmi dobrá komunikácia a veľmi dobrý tovar.
Ďakujem -
Komunikácia na bode mrazu, tovar mi nebol doručený, našťastie som ho neuhradili vopred. Prvá a posledná objednávka.
- Koberec prišiel presne ako bol vyobrazený na stránke
- Pri odoslaní koberca ma informovali, že ho dostanem nasledujúci deň a tak aj bolo
- Jediná nevýhoda čo ma napadá je, že sa tovar odosiela na 3-4 deň od vytvorenia objednávky, ale mali to uvedené v podmienkach čiže som s tým počítala.
Obchod 2 mesiace nereaguje na objednávku,ani na emailovú komunikáciu.
nebola som spokojná
Seriózny obchod, kvalitný tovar.
neviem čo mám hodnotiť tovar som si objednala pred 2 týždňami zatiaľ mi neprišiel .Komunikácia s obchodom žiadna na e-mail nereagujú.
V januári som si z obchodu objednala koberec. Nasledne mi volali, ze koberec mi bude dodany neskor, t.j.vo februari s čím som súhlasila. Teraz je máj a doteraz sa mi nikto neozval, objednavku nezrušil a na môj mail nereagovali.
- Veľmi dobrá komunikácia s obchodom, ústretovosť. Boli sme telefonicky informovaní o stave našej objednávky
- Žiadne nevýhody sme nepostrehli.
- Rychle dodanie
- Dobra komunikacia s obchodom
- Obchod vôbec nekomunikuje,neodpovedá na e-mail...
- Obchod vôbec nekomunikuje,neodpovedá na e-mail
- dobre ceny,
- rychla donaska
neseriózny prístup.....
Nespokojná s obchodom tovar som si objednala nakoniec nemali rozmer ktorý som si objednala tak mi ponúkali väčší rozmer s tým že mi časť poštovného preplatia tak som bola celkom spokojná, že sme sa dohodli, ale prekvapenie nastalo keď mi došla správa koľko mám platiť za koberec ktorý je už na pošte cena bola úplne iná ako mi pán tvrdil v telefóne a ešte som si mala aj uhradiť cele poštovné co bolo 5eur. Takže ďakujem z obchodu witek si už nebudem viac objednávať.
- Pohotovosť obstarať tovar žiadaný zákazníkom,
- kladný prístup k zákazníkovi.
- +
- Páči sa mi prístup k zákazníkovi a aj tovar spĺňal moje požiadavky
- kuchynka je krásna
- Neštandardný eshop - má nejasné podmienky dodania, ale po telefonickom hovore sa všetko vybavilo