- Rozumné ceny a slušný tovar,dodanie objednaného tovaru.
- Nemal som možnosť zistiť,nakupoval som prvý krát.Možno,či je daný tovar skladom,ale to je detail.
Podla odkazov na webe som myslel,že skôr prepadák,ale dodanie tovaru a komunikácia behom troch dní nieje čo dodať výborné 100%
- Tapeta bola objed. pred 10dnami a zatial sa mi nikto neozval tak neviem vobec v akom stadiu je moja objednavka
Zla komunikacia
- Rýchle dodanie,informovanosť o stave objednávky
- Dobrý výber tovaru, prehľad. Toto bol druhý nákup, s prvým sme boli tiež veľmi spokojní.
Odporúčamm .
- široký výber tovaru
- dodacia lehota v nedohľadne, žiadne informácie zo strana dodávateľa o tom, kedy bude tovar dodaný.
V ponuke tovaru bola tapeta, ktorá ma zaujala a je cenovo prijateľná. Po nákupe mi obratom prišla informácia o prijatí objednávky, ale neudáva dodaciu lehotu. Prešiel takmer mesiac a ja nemám žiadnu informáciu, kedy bude tovar dodaný a či vôbec bude dodaný. Uvažujem nad zrušením objednávky a oslovení iného obchodu. Tento obchod je len pre veľmi trpezlivých zákazníkov. Preto ho neodporúčam pre ostatných nakupujúcich.
- Slaba komunikacia so zakaznikom
Ak budem opat potrebovat nejaky koberec,nemam problem znovu nakupit v tomto e-shope
- nemusim behat po meste, staci ist na postu
urcite odporucam
- veľký výber kobercov
dobrý e-shop
- Dlha dodacia lehota
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Napriek maximálnej snahe zákazníka, komunikácia na úrovni "ozveme sa vám" a nič viac.
Mierne povedané, som rozčarovaný. Ak to v najbližšej dobe nenaberie spád, budem nútený odstúpiť od uzatvorenej objednávky.Reakcia obchodu witekshop.sk
Dobrý deň, Vaša nespokojnosť nás mrzí. Tovar vám bol včera odoslaný, len v dôsledku technickej chyby Vám nebol odoslaný notifikačný mail. V pondelok Vás bude kontaktovať kuriér. Veríme, že budete spokojný a zachováte nám priazeň. Všetko dobré praje tím WITEKshop.
- pohodlný a rýchly nákup
- zatiaľ som nenašla
odporúčam
- Tovar som ešte nedostala.
- Rýchlosť