Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Rozumné ceny a slušný tovar,dodanie objednaného tovaru.
    • Nemal som možnosť zistiť,nakupoval som prvý krát.Možno,či je daný tovar skladom,ale to je detail.

Podla odkazov na webe som myslel,že skôr prepadák,ale dodanie tovaru a komunikácia behom troch dní nieje čo dodať výborné 100%

• Tapeta bola objed. pred 10dnami a zatial sa mi nikto neozval tak neviem vobec v akom stadiu je moja objednavka

Zla komunikacia

• Rýchle dodanie,informovanosť o stave objednávky

• Dobrý výber tovaru, prehľad. Toto bol druhý nákup, s prvým sme boli tiež veľmi spokojní.

Odporúčamm .

• široký výber tovaru
    • dodacia lehota v nedohľadne, žiadne informácie zo strana dodávateľa o tom, kedy bude tovar dodaný.

V ponuke tovaru bola tapeta, ktorá ma zaujala a je cenovo prijateľná. Po nákupe mi obratom prišla informácia o prijatí objednávky, ale neudáva dodaciu lehotu. Prešiel takmer mesiac a ja nemám žiadnu informáciu, kedy bude tovar dodaný a či vôbec bude dodaný. Uvažujem nad zrušením objednávky a oslovení iného obchodu. Tento obchod je len pre veľmi trpezlivých zákazníkov. Preto ho neodporúčam pre ostatných nakupujúcich.

• Cena
    • Slaba komunikacia so zakaznikom

Ak budem opat potrebovat nejaky koberec,nemam problem znovu nakupit v tomto e-shope

• nemusim behat po meste, staci ist na postu

urcite odporucam

• veľký výber kobercov

dobrý e-shop

• Dlha dodacia lehota
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

Napriek maximálnej snahe zákazníka, komunikácia na úrovni "ozveme sa vám" a nič viac.
    Mierne povedané, som rozčarovaný. Ak to v najbližšej dobe nenaberie spád, budem nútený odstúpiť od uzatvorenej objednávky.

Reakcia obchodu witekshop.sk

Dobrý deň, Vaša nespokojnosť nás mrzí. Tovar vám bol včera odoslaný, len v dôsledku technickej chyby Vám nebol odoslaný notifikačný mail. V pondelok Vás bude kontaktovať kuriér. Veríme, že budete spokojný a zachováte nám priazeň. Všetko dobré praje tím WITEKshop.

• pohodlný a rýchly nákup
    • zatiaľ som nenašla

odporúčam

• Tovar som ešte nedostala.

• Rýchlosť