• Solídny obchod s množstvou tovaru, rýchla reakcia na objednavku
    • Po odoslaní objednavky prišla spätná väzba, že sa spracuvava. Tovar ani objednávka neboli potvrdené, a ani žiadni mail neprišiel či tovar príde, alebo nepride. Takže za mňa komunikacia 0 bodov. Ďakujem asi viac nie.

Tovar nedorucili zatiaľ

• Zaplatil som 5 litrové prišli mi 4 litrové a 2 roky po dátume exspirácie, kontakt ani po 16 volaniach nemožné, stále vypnutý mobil!!!?

Ani telefonat, ani mail, ani ine protivenstva od zakaznika tento obchod nedonutia k akcii ak sa rozhodne neodpovedat.
    Netusim ci vobec bude moja objednavka vybavena a som stastny ze som to objednal na dobierku :D

• Tovar mi bol doruceny ale jedna mapa bola poskodena a obchod mi na reklamaciu nereaguje

Kedze vam nefunguje raklamacny formular poslal som reklamaciu na vas email [email protected], ale nikto uz vyse tyzdna neodpoveda.

Reakcia obchodu whaat.sk

dakujeme za upozornenie aj touto formou. mail sme nedostali, no na zaklade tohto sme Vas kontaktovali a poskodenu polozku zo strany kuriera vybavime vo Vasu spokojnost

Slaba komunikacia.neskore dorucenie

Tovar objednaný 14 decembra, písalo že je na sklade no stále nedošiel. Obchod nekomunikuje.

• Tovar bol udajne skladom a po vytvoreni objednavky do niekolkych dni mi prisiel do spamu mail s ospravedlnenim ze tovar uz nie je, co pred Vianocami nepotesi, hlavne ked som si mail ani nevsimla kedze bol v spame, pritom vsetky ostatne mail z obchodu mi prisli riadne do schranky.

• zrusil som objednavku, ale aj tak to poslali, ani nereagovali na moj mail

Reakcia obchodu whaat.sk

Vazeny zakaznik, neevidujeme ziaden mail od Vas ohladom zrusenia objednavky. Vasu objednavku sme vybavili do 4 dni, tak ako bolo uvedene pri produkte. Zasielku ste neprevzali. Nevieme, kde sa stala chyba, no zasielku ste neprevzali. Z nasej strany boli vsak vsetky podmienky dodrzane.
    whaat.sk

Objednal som si tovar a ani e-mail mi neprišiel nič a po troch týždňoch mi prišla správa že mi to má prísť s kuriérom neodporúčam

Reakcia obchodu whaat.sk

Dobrý deň, na tovare ktorý ste si objednával bola informácia o dodaní cca 14 dni. Tato lehota bola aj dodržaná +- 2 dni. Odporúčame sledovať informácie o skladovej dostupnosti tovaru.

whaat.sk

Tovar som reklamoval a počas celej dľžky reklamácie som sa nemohol skontaktovať z predajcom aby ma imformoval v akom stave je reklamácia. Vôbec nebral mobil a neodpovedal ani na e-mail. Až po viacerých urgenciach ked som to už išiel riešit cez SOI sa láskavo uráčil a vrátil mi peniaze na účet bez akej kolvek odpovede. Nakupoval som tam prví a určite aj posledný krát !!!!

Pán Jozef,
    vyjadrenie k reklamácii sme Vám posielali. Reklamovaný tovar bol vporiadku resp vada ktorá sa Vám zdala nebola vadou ale tak bola mapa vyrobená a zväčšená časť jednej plochy bola menej ostrá nakoľko išlo o zväčšenie mapy mesta. Po ďalšie, reklamovaná mapa nám od Vás prišla poškodená. Na náš mail ste nereagoval. Napriek tomuto sme Vám reklamovany tovar zobrali a vrátili peniaze. Zároveň ste dostal o tom informáciu včera aj SMS-kou. Tento nákup bol pre nás nevýhodný, mrzí nás že zároveň aj Vy máte z toho pocit, že aj pre Vás.

Tím whaat.sk

• Tovar sme si objednali 10.03.2022, objednávka bola potvrdená, zaplatená, a odvtedy nič. Pokusy o telefonické spojenie nulové, komunikácia emailom tiež bez odozvy, dôvod meškania tovaru tým pádom neznámy. Uvažujeme o vrátenie peňazí alebo obrátiť sa na obchodnú inšpekciu.

• Tovar som objednal zaplatil nič mi neposlali.. a vobec nekomunikujú ani mailom uvedene čislo maju nedostupné

• Velmi zla, vlastne ziadna komunikacia.
    • Zavadzanie ohladom terminu dorucenia.

Nereaguju na maily, nefunkcny telefon.

• Nekomunikú
    • Telefón stále vypnutý
    • Zatiaľ mi stále k 10.3. neboli vrátené peniaze aj po rekognícii zo strany obchodu a po informovaní že o žiadosti o vrátenie peňazí vedia a vraj mám očakávať peniaze do 14 dní, podľa obchodných podmienok.
    • 17.2. odpisal obchod, že registrujú moju žiadosť. Odvtedy som bez odpovedi a bez peňazí.
    • Žiadosť o vrátenie peňazí som podával 9.2.
    • Už vyše mesiaca čakám na vrátenie peňazí
    • Neodporúčam

• Ponuka sortimentu ktorý nie je dostupný
    • Slabá komunikácia zo strany eshopu
    • Telefónne čísla prevažne nefunkčné
    • Dlhá doba čakania na vrátenie peňazí

Nenakupovať tu...

Moje skúsenosti sú také, že som si obj. tovar ešte v januári a ani neopísali, ani nedali vedieť, či je tovar na sklade.Pisala som znova vo februári a pýtala som sa ako som na tom, kedy príde obj.a nik sa mi neuračil ani odpísať.

Tovar som si objednal 2. februára a možno (!) ho dostanem dnes, 28. februára. Počas tejto doby som nedostal žiadne oznámenie o stave objednávky. Ani po opakovaných pokusoch sa mi nepodarilo spojiť so spoločnosťou na uvedenom telefónnom čísle. Odpoveď som dostal až po napísaní sťažnosti.

Reakcia obchodu whaat.sk

Dobrý deň, keď ste si objednával túto položku, bola pri nej informácia o dostupnosti minimálne 14 dni. Prosím venujte pozornosť informáciám o dostupnosti.
    Tovar je už na ceste ku Vám

• mali tovar, ktorý som potreboval
    • 3x som písal email, žiadna odpoveď
    • zaplatená objednávka ani po dvoch mesiacoch neprišla (do 14 dní)

Reakcia obchodu whaat.sk

Dobrý deň, zial, tento tovar je dlhodobo nedostupný
    Čakáme na naskladnenie od výrobcu

ani po týždni mi nedošla žiadna odpoveď na moju objednávku, nedvíhajú mobily !!! asi po neustálom bombardovaní na e-mail s vyhraškou kontroly mi odpísali, že tovar nemajú a vrátia mi peniaze ... tak dúfam, že mi aj prídu naspäť na účet ... inak to posuniem ďalej

Reakcia obchodu whaat.sk

Dobry den, mrzi nas Vas pohlad na vec, ale v case objednavania nebol tovar na sklade. Tato informacia bola pri produkte na nasej stranke a ze dodanie bude cca 14 dni. Po 5 dnoch nas kontaktujete, ze nemate tovar, ze nas udate a podobne. Takze ano, boli sme z tohto dovodu nuteni zrusit objednavku a vratit Vam platbu. Pekny den