- ceny ????
- komunikácia 0, tovar 0, peniaze 0
Dobrý večer prajem.
30.8.2021 sme objednali televízor, zaplatené máme. Už je 10.10. čakáme a čakáme, ale dokedy máme prosím vás?
Telefon vypnutí ,nedvíhate, na maily neodpovedáte, naozaj už neviem čo mám robiť, kde sa mám obrátiť.
S pozdravom, a čakám na vašu odpoveď. -
tovar nie a nie prísť a na tel. číslo ktoré uvádzajú nikto nedvíha.
Reakcia obchodu whaat.sk
Pán Štefan, do 2 hodín od Vašej objednávky sme Vám poslali informáciu o dátume naskladnenia Vášho tovaru. Nemali sme žiadnu odpoved, až teraz. Pravdepodobne ste mail prehliadli. Na info linke nás zastihnete cez pracovný týždeň v čase ako uvádzame na našej stránke
tím whaat.sk -
Rýchle dodanie odporúčam
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- žiadne
Tovar je nový,nerozbalený,funkčný ,sa mi páči a som veľmi rád.
- Dobré ceny
- Dajú malú pozornosť za objednávku
- Žiadna komunikácia
- Žiadne info o prijatej platbe
- Mylná info o doručení tovaru
- Prišiel mi od objednania za 9 dní vrátane víkendov, hoc bol tovar skladom
Pružnosť pri dodaní objednávky po úhrade!
- dobré ceny
- prehľadný eshop
- dobrá komunikácia cez Facebook - rýchla odozva a ochota
- tovar prišiel o 9 dní neskôr, hoci na stránke "garantovali" jeho doručenie do určitého termínu
- absolútne neinformujú o stave objednávky, človek im musí vypisovať
Komu nevadí si na tovar počkať peknú chvíľu, ten nech smelo objednáva, ceny majú fajn a tovar prišiel v poriadku. Kto ale čaká, že mu objednávka príde na druhý deň, alebo najneskôr do 2 dní (čo je štandard v iných eshopoch) alebo nebodaj do nimi "garantovaného" dátumu, bude asi veľmi sklamaný.
Neda sa. tam dovolat, na SMS a mail neodpovedaju.Tovar mali zaplateny kartou dopredu .
Reakcia obchodu whaat.sk
Dobrý deň, objednávali ste si tovar, kde bola uvedená dostupnosť 14 dni. Táto lehota je práve teraz. V pondelok by sme mali Vašu objednávku expedovať, čím aj presne splníme dodaciu lehotu.
Whaat.sk -
- Dlhá dodacia doba
Reakcia obchodu whaat.sk
Ďakujeme za recenziu. Dostupnosť Vášho produktu bola na stránke deklarovaná 14 dni. Máte pravdu, mrzí nás oneskorenie o 3 dni. Budeme na tom pracovať
Tím whaat.sk -
- Žiadna komunikácia
- Žiadne info o mojej platbe
- Nesplnenie dodacej lehoty
- Neodporúčam
Žiadna komunikácia, iba info o objednávke.objednala som v nedeľu,vyplatila hneď v pondelok keď mi prišiel e-mail s info o objednávke. Na stránke mali tovar skladom a dodanie do 3 dní. Vyvolavam,píšem e-maily žiadne info o platbe žiadna odpoveď na email ,telefonát či odkaz. Som zvyknutá,že každý internetový obchod hneď informuje o všetkom a títo NIČ! Dnes je štvrtok a ticho, nič neviem. Dúfam že aspoň € mi vrátia späť!
Reakcia obchodu whaat.sk
vzhľadom k tomu že ste nezadala číslo objednávky ani meno nám je ťažko reagovať. Avšak neevidujeme žiaden mail od osoby, ktorá by mohla na Vás sedieť. Preto by sme Vám chceli odporučiť o napísanie mailu na náš kontaktný mail aby sme vedeli adekvátne odpovedať. Každopádne každý tovar, ktorý je deklarovaný ako skladom sa expeduje pravidelne do 24 hodín, preto si toto hodnotenie nevieme úplne vysvetliť.
Whaat.sk -
- dodávajú nekompletné produkty
- žiadna komunikácia
- zavádzanie
- nesplnená dodacia doba
Nákup v tomto "e-shope" rozhodne neodporúčam. Privodíte si akurát tak komplikácie a problémy.
Objednal som si cez tento nešťastný "e-shop" tlačiareň. Fakt, že mi bola doručená s oneskorením, resp. nebol dodržaný uvedený termín doručenia produktu, by som ešte dokázal prehliadnuť. Avšak to, že mi poslali nekompletnú tlačiareň považujem už za väčší problém - čast komponentov, ktoré sú nevyhnutné pre fungovanie tlačiarne mi nedorazila. Aj tento problém by sa dal samozrejme vyriešiť , pochopím, že vznikajú aj komplikácie tohto druhu. Predajca by však musel komunikovať.
Telefóny nikto nezdvíha, na maily neodpovedajú. Za celý mesiac mi pri štyroch mailoch, ktoré odo mňa dostali, odpovedali jediný jedenkrát pred troma týždňami - vraj situáciu prezistia. Taktiež som vypísal žiadosť o reklamáciu - žiadna odpoveď, či reakcia.
Keď si tu tak čítam niektoré reakcie tohto nešťastného "e-shopu" na negatívne recenzie od nespokojných zákazníkov, odporúčal by som tomuto "e-shopu" namiesto vyhovárania sa a zavádzania v reakciach otvoriť si aj e-mailovú schránku alebo si prejsť zmeškané hovory a odpoveď na ne. Možno by tým boli eliminované negatívne skúsenosti nakupujúcich.
Podávam podnet na Slovenskú obchodnú inšpekciu, bol by som veľmi nerád, keby sa ďalší zákazníci nechali zaviesť a oklamať tak, ako sa to stalo mne.
Ondreják Ján
realizovaný nákup - september 2021Reakcia obchodu whaat.sk
Dobrý deň pán Ondrejak,
záznam ako reklamácii sme zaregistrovali.
Je pravidlom a aj podmienkou napísanou v obchodných podmienkach, ze je potrebné reklamovaný tovar poslať ku nám aby sme reklamáciu mohli vyriešiť. To sa ale z Vašej strany nestalo. Prišiel Vám vadný kus, čo nás veľmi mrzí, avšak bez toho aby tlačiareň prišla ako reklamácia ku nám nie je možné ju vyriešiť. Uznajte ze na diaľku sa to nedá. Prosíme aby ste reklamovaný tovar poslali ku nám tak ako Vám vypísalo informáciu po vyplnení reklamačného formuláru
Ďakujeme
whaat.sk -
- Našiel som čo som hľadal... bohatý výber... dobré ceny..
Bohatý výber... dobré ceny...
- Ziadna komunikacia, velmi dlhe cakacie lehoty, za telefon neodpovedaju.
Reakcia obchodu whaat.sk
Vážený zákazník, minuly týždeň ste stornoval objednávku nakoľko ste nechcel čakať na avizovanú lehotu dodania. Vašu žiadosť sme zaevidovali, komunikovali sme s Vami
whaat.sk -
Rýchlosť dodania
- Rychle dodanie,darcek
- Nakupoval som opakovane
- Zlava na prpdukte
- Ustretovost
žiadny kontakt, žiadne informácie o tom, čo sa deje s mojou objednávkou...produkt v nedohľadne?
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.