Tovar prišiel poškodený reklamácia viazne
Objednala som si sprchové dvere. Po obdržaní tovaru, jeho následnom vybalení a postavení do horizontálnej polohy sa sklo vysypalo z rámu bez zjavnej príčiny, či mechanického vplyvu. Následná reklamácia bola zamietnutá bez akéhokoľvek vysvetlenia deštrukcie skla a s tvrdením predávajúceho že došlo k mechanickému poškodeniu a teda sa nejedná o výrobnú vadu.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Tovar mi bol doručený nekompletný a reklamácia bola zamietnutá.
Dvere sa zasekávajú
- Absolútne nespolahlivy obchod
Objednala som si tovar, až po telefonickej urgencii, keď som tovar už čakala mi oznámili, že sa vypredal. Pričom objednávka prešla. Vraj ma následne informovali mailom, ktorý neprišiel. Aspoň mohli zavolať. Neprofesionálne, nespolahlivy ľudia.
Čakám druhý týždeň a dnes mi poslali email že na sklade nemajú.
Objednaný tovar mi bol síce doručený v očakávanom termíne, avšak poškodený. Našťastie reklamačné oddelenie firmy funguje dobre, takže mi poškodený diel vymenili, ale až na tretí pokus. Potom som sa snažil sprchový box poskladať podľa návodu. To sa však nedá, nakoľko návod je absolutne neprehľadný. Chýbajú v ňom detaily spájania jednotlivých dielov a ich orientácia. Je to sada zjavne najlacneších výrobkov z Číny, ktoré k sebe nepasujú. Jedno veľké ZLE!!. Pri montáži niekedy nestačili ani dvaja ľudia. Tento výrobok určite nevidel žiadny konštruktér lebo nič s ničím nekorešponduje.
Od obchodu som si nič neobjednal a prišlo mi potvrdenie objednávky.
- Nekvalitný materiál
- Nefunkčnosť
- Vŕzganie
Nie som spokojny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Zlé info o dostupnosti tovaru
- Všetko prebehlo bez problémov, ale...
- V balení sprchového boxu bol stredový panel z iného kútu. Keď že mám malé deti tak som to prerobil, týždeň na reklamáciu je veľa. Musíme sa kúpať častejšie. V
- Rýchla doprava
- alibistické podmienky predaja
- tovar nie je dostatočne chránený pred poškodením obalom
Objednaná vaňová zástena je prasknutá, čo som zistila ihneď po vybalení z bublinkovej fólie, v ktorej bola "zabalená". Do pol hodiny po doručení zásielky som podala reklamáciu s priloženými fotkami poškodenia. Reklamácia bola zamietnutá.
Ak predajca posiela tovar balený výrobcom, je celkom možné, že mi ho už poškodený poslali. Ak ho balia sami, mali by ho baliť do kartónu, ktorý výrobok ochráni, hlavne ak je krehký, ako plastová vaňová zástena.