- Rýchle dodanie spokojnosť s tovarom ktorý som si objednala
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, děkujeme za vaši krásnou recenzi, na rychlosti si zakládáme a o to víc nás těší, že vše proběhlo rychle a bez komplikací. Ještě jednou děkujeme a jsme moc rádi, že jste byla spokojená váš tým WM.
ok
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, děkujeme mockrát za kladnou recenzi, vážíme si vašeho času, který jste nad tím strávili. S pozdravem a přáním hezkého dne, váš tým WM.
- Mali by sa spojit s inou kurierskou spolocnostou. Toptrans avizoval dodanie tovaru, cakal som cely den, vodic nedvihal telefon a tovar nedorazil
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, to nás moc mrzí, je těžké sehnat dobrou přepravní společnost, která by vozila tak velké balíky a ještě z Česka na Slovensko. Budeme se snažit tuto chyby hlídat, aby se neopakovaly. S pozdravem váš tým WM.
OK
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, mockrát děkujeme, že jste nám věnoval chvíli a udělil nám kladnou recenzi, moc si toho vážíme a jsme s pozdravem, váš tým WM.
Rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, mockrát děkujeme za hezkou recenzi, na rychlosti si zakládáme s pozdravem a přáním hezkého dne váš tým WM.
- Rýchle seriôzne jrdnanie
- Žiadna
Všetko v poriadku, rýchla dodávka
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, děkujeme za vaši krásnou recenzi, na rychlosti si zakládáme a o to víc nás těší, že vše proběhlo rychle a bez komplikací. Ještě jednou děkujeme a jsme moc rádi, že jste byli spokojeni váš tým WM.
Veľká spokojnosť s rýchlym dodaním.
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, rádi slyšíme, že jste měla pozitivní zkušenost se všemi aspekty vašeho nákupu. Ještě lepší je, že jste byla spokojena s kvalitou zboží a jeho cenou. S pozdravem váš tým WM.
- Rýchly obchodík
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, mockrát děkujeme na rychlosti si zakládáme. Váš tým WM.
- Nikde inde tovar nemali
Ochotny, promptny
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, jsme moc rádi, že jsme mohli vyhovět vašim požadavkům. S pozdravem a přáním hezkého dne váš tým WM.
- rychlost a spolahlivost, jednoducha kontrola stavu dorucenia
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, to jsme moc rádi, že jste ve všem spokojení. Na rychlosti si zakládáme. S pozdravem váš tým WM.
- výborná komunikácia zo strany obchodu a rýchle doručenie tovaru
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, jsme velice rádi, že vám vše přišlo v pořádku a rychle. S pozdravem váš tým WM.
- dobrá cena
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, děkujeme moc za tak hezkou recenzi, na rychlosti si zakládáme, tak jsme rádi, že vše bylo dle vašich představ. Váš tým WM.
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, děkujeme moc za hezkou recenzi. Váš tým WM.
Moj nakup u Vas bol prvý a som spokojný dakujem.
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, děkujeme moc za hezkou recenzi a jsme rádi, že jste byl spokojený a budeme doufat, že se na nás příště zase obrátíte. Váš tým WM.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den Mária, děkujeme za pěknou recenzi váš tým WM.
- Velky vyber,ale malo setov s vyššími vaničkami..
- Dost drahy dovoz,inde maju tak 18-19€, tu az 32€
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, naše ceny za dopravu se odvíjejí od váhy produktu, bohužel tohle nejsme schopni nijak ovlivnit. Děkujeme za pochopení a jsme s pozdravem váš tým WM.
Expresná dodávka vybraného tovaru po telefonickej konzultácii.
Reakcia obchodu WellMall
Dobrý den, díky jsme moc rádi. Váš tým WM.
- Expresné doručenie
Dodanie netrvalo ani 48 hod. Som spokojná