Prihlásiť sa a pridať recenziu

Odporucam, komunikacia a cena ok

Ďakujeme za nákup.

Rýchle dodanie. Tovar podľa predstav

Reakcia obchodu Wellhox

Ďakujeme a tešíme sa na ďalší nákup :)

• Perfektni vyber

Ďakujeme za nákup :)

• rýchlosť, kvalita, cenovo výhodné

Maximálna spokojnosť, tovar došiel v dohodnutom čase nepoškodený, kvalitne zabalený, kuriér bol komunikatívny, seriózny a príjemný. Ďakujem, určite využijem vaše služby a produkty aj v budúcnosti.

Reakcia obchodu Wellhox

Ďakujeme pekne a tešíme sa na ďalší nákup .

Priznive ceny a nakup bez problemov

Ďakujeme za nákup :)

• Pozitivna skusenost

Ďakujeme za nákup.

Boli zlatí ale nemohla som prebrať objednávku a vyšli mi v ústrety ďakujem

• Pristup prozakaznicky
    • Ceny

Reakcia obchodu Wellhox

Ďakujeme pekne za nákup . Nech stolík slúži : )

• Rychle a spolahlive

Reakcia obchodu Wellhox

Ďakujeme pekne za nákup : )

objednal som si tovar 30.7. dnes je 7.9. a tovar ešte nedošiel. ani ma nikto nekontaktoval, nič. NEODPORÚČAM

Reakcia obchodu Wellhox

Dobrý deň, dňa 6.8.2024 Vám bol odoslaný tovar z Vašej objednávky. Podľa prepravnej spoločnosti ste bol nedostihnuteľný. Taktiež sme sa aj my snažili vás niekoľkokrát telefonicky kontaktovať a informovať vás o tom, že zásielka bola odoslaná a je pripravená na doručenie. No ani prepravnej spoločnosti a ani nám sa nepodarilo s Vami spojiť a tak dňa 21.08.2024 sa nám zásielka vrátila ako neprevzatá.

S pozdravom tím WELLHOX.

• Rýchle dodanie, spojovací materiál bol vo vnútri konštrukcie visiaceho kresla

Reakcia obchodu Wellhox

Dobrý deň, ďakujeme za váš nákup. Príjemné hojdanie :)

obchod nerešpektoval vybratý spôsob doručenia

Reakcia obchodu Wellhox

Dobrý deň, vami zvolené výdajné miesto bolo podľa informácií od prepravnej spoločnosti nedostupné. Aj napriek našej snahe sa nám nepodarilo s vami telefonicky skontaktovať a zmeniť adresu doručenia. Z uvedeného dôvodu bola zásielka odoslaná na vašu adresu.

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom tím WELLHOX.

• dlha doba dodania

Reakcia obchodu Wellhox

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za omeškanie s dodaním tovaru, ale chyba nastala na strane prepravnej spoločnosti. Tovar odišiel zo skladu na tretí deň od jeho objednania. Po kontaktovaní prepravnej spoločnosti sme dostali informáciu, že balík bol v triediacom stredisku zle zatriedení, a z daného dôvodu sa doba doručenia značne predlžila.

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na ďalší nákup.

Vaša objednávka sa vybavuje
    Priložena faktúra
    Objednavka od 22.08.2024
    Ubehlo 9 dni a žiadna ďalšia informácia
    Moje skusenosti z obchodom zatiaľ negatívne

Reakcia obchodu Wellhox

Dobrý deň, dovoľte nám vyjadriť sa k danej situácii. Dňa 22.08.2024 ste si u nás objednal sadu hrncov, ešte v daný deň sme sadu odovzdali prepravnej spoločnosti k jej doručeniu. Následne po pár dňoch sa nám balík vrátil späť s tým, že telefónne číslo uvedené v objednávke je neplatné, a z daného dôvodu sa pochopiteľne s vami kuriér nemohol spojiť .
    Po tom, ako sa nám balík vrátil späť sme vás kontaktovali mailom a o danej veci sme vás informovali. V príslušnom emaily sme vás požiadali aby ste nám napísal vaše správne telefónne číslo, poprípade aby ste sa nám telefonicky ozval, aby sme mohli balík opäť odovzdať prepravnej spoločnosti.
    Do dnešného dňa sa tak z vašej strany nestalo !
    Do budúcna vám odporúčame radšej využiť služby našej infolinky, ktorá vám ochotne preverí stav vašej objednávky. Predídete tak písaniu klamlivých a zavádzajúcich recenzií.

Ďakujeme. S pozdravom tím WELLHOX.

• Rýchle dodanie,perfektne zabalený tovar.

Výborné vypracovanie závesného kresla, jednoduchá montáž.Splnilo moje očakávania, pohodlne sa v ňom relaxuje!

Reakcia obchodu Wellhox

Ďakujeme pekne za nákup a prajeme príjemný relax vďaka závesnému hojdaciemu kreslu : )

• Pohotový

Reakcia obchodu Wellhox

Ďakujeme pekne za nákup :)

Reakcia obchodu Wellhox

Ďakujeme veľmi pekne za nákup :)

• Veľmi rýchle dodanie tovaru

--+

Reakcia obchodu Wellhox

Ďakujeme veľmi pekne za nákup :)

Tovar mi prišiel som spokojná.

Reakcia obchodu Wellhox

Ďakujeme pekne za nákup :)

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.