Prehľadné, zrorumiteľné, spoľahlivé.

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu, vážime si ju a veríme, že vám bude váš obraz zdobiť váš domov navždy.

• Ok

• Je super obchod

Dá sa tu všetko kúpiť. Je super obchod.

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za krásne slová, teší náš, že sme vám mohli spraviť radosť.

Výborná spolupráca nádherné odreagovanie a super vysledok

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Vaše slová nás hrejú pri srdiečku, veľmi krásne ďakujeme a veríme, že sa k nám ešte vrátite.

• Som spokojná

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu úžasnú recenziu! Vaša spokojnosť je pre nás veľkou odmenou a motiváciou. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu a dúfame, že Vám opäť budeme môcť poskytúť skvelý zážitok pri maľovaní!
    Ivona z Vymalujsisam.sk

• Super obchod s nízkými cenami a kvalifikovaný personál

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Dobrý deň, ďakujeme Vám za skvelú recenziu! Sme radi, že ste si užili nakupovanie v našom obchode a ďakujeme, že ste ocenili naše ceny aj kvalitu personálu. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý a motivuje nás pokračovať v našej práci. Verím, že toto nebola Vaša posledná objednávka, ktorou ste urobili radosť sebe, alebo svojim priateľom.
    Ivona z Vymalujsisam.sk

• Výborne

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Dobrý deň, ďakujeme za krásne hodnotenie a tešíme sa na ďalšiu objednávku. Ivka

• Spokojnosť

Ahoj Anna,

ďakujeme krásne za hodnotenie. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Rýchlosť

Ahoj Nono,

ďakujeme krásne za tvoj čas a rýchlu recenziu. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu, nezabudni nám poslať fotku hotového obrazu a my ťa odmeníme kreditom navyše.

Super obchod.rychle dodanie.objednavka prišla v poriadku

Ahoj Majušik,

veľmi si nás potešila hodnotením. Ďakujeme, budeme radi až nám pošleš fotku hotového obrazu.

Bol to prvý nákup,veľká spokojnosť

Ahoj milý zákazník,

veľmi sa tešíme z hodnotenia. Budeme radi až nám pošlete fotku hotového obrazu. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Využívam maľovanie podľa čísiel a kamienkovanie, pošlem fotku a podľa nej mám vyhotovenú predlohu ktorú mám poslanú na mail, či sa mi páči čo je super a keď dielko dokončím je to verná kópia fotky, som veľmi spokojná, skúsila som aj bodkovanie, každému odporúčam, je to úžasný relax...... Tovar objednám a o chvíľu je u mňa doma.....

Ahoj Eva,
    to nadšenie je hrejivé pri srdiečku. Ďakujeme za hodnotenie. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

• Veľmi spokojná a rýchle dodanie

Ahoj Zuzka,

Ďakujeme za hodnotenie. Budeme radi ak nám pošleš fotku hotového obrazu a my ťa odmeníme.

• Komunikácia v poriadku
    • Graficky návrh (náhľad) obrazu bol nádherný
    • Doručenie tiež v poriadku

Všetko prebehlo v poriadku. Od objednávky, cez graficky návrh až po doručenie všetko super. Môžem vrelo odporučiť aj ostatným ľudom, ktorí sa rozhodnú objednať takýto úžasný darček svojim blízkym

Ahoj Maťka,

ďakujeme krásne za vyjadrenie. Snažíme sa o kvalitné služby pre spokojnosť našich zákazníkov a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Super obchod s nízkými cenami a kvalifikovaný personál a nádherné obrazy

Ahoj Oldřiška,

ďakujeme krásne za recenziu. Veľmi si vážime našich zákazníkov. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Je krásný, západ slnka makové pole už sa těším keď ho vykamienkujem veľkosť 120x80

Ahoj Bibi,

wau, to bude obrovská radosť z obrazu. Nezabudni nám poslať fotku hotového obrazu a my ťa odmeníme. Teším sa naň.

• supeeeer

Pozdravujeme,

supeeer a ďakujeme za tvoje hodnotenie. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

• Rychla komunikácia

Pozdravujem,

ďakujeme za hodnotenie. Tešíme s na prípadnú ďalšiu spoluprácu. Nezabudnite nám poslať fotku hotového obrazu a my Vás radi odmeníme.

• Rýchle dodanie

Ahoj Zuzka,
    ďakujeme za tvoje hodnotenie. Pevne veríme, že si s obrazom plne spokojná. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Som veľmi spokojna

Ahoj Nicol,

sme poctení za tvoju recenziu, ďakujeme. Dúfame, že sa čoskoro k nám vrátiš.