Krivé rámy na plátno!
Tovar objednaný pred týždňom ešte stále nedorazil.
Reakcia obchodu vymalujsisam.sk
kontrolovala som stav Vašej objednávky i jej doručenie. Vaša objednávka bola prijatá 2.12. a odoslaná 5.12., písali sme Vám, že objednávku odosielame 4-6 dní od obdržania, čo sme splnili. Pre rýchlejšiu expedíciu zásielky ponúkame aj expresné doručenie. :-) Dopravná spoločnosť Vám doručila balíček 9.12., nakoľko bol víkend a tiež má plné ruky práce, rada by som sa týmto ospravedlnila za zdražanie.
Pevne dúfam, že Vám či Vašim blízkym naše obrazy urobia radosť.
Za vymalujsisam.sk
Barbora -
Neodporúčam, kvôli týmto otravným dotazníkom. Tovar aj obchod je v poriadku, ale nemám rád otravné dotazníky... Všetci, čo posielajú dotazník z heureky majú u mňa zlé hodnotenie, herueka dáva hodnotenia overený obchod na základe toho, koľko im obchod zaplatí...
Reakcia obchodu vymalujsisam.sk
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste boli spokojný s tovarom a službami obchodu. Chápeme, že dotazníky môžu byť niekedy nepríjemné, no slúžia nám na zlepšovanie našich služieb a na to, aby sme sa uistili, že naši zákazníci majú vždy pozitívnu skúsenosť a v prípade negatívnej skúsenosti sa vieme posunúť ďalej.
Váš názor je pre nás cenný a budeme sa snažiť v budúcnosti zlepšiť procesy, ktoré Vás mohli obťažovať. Zároveň chápeme Vaše obavy ohľadom hodnotení a uisťujeme Vás, že sa snažíme vždy konať transparentne a v záujme našich zákazníkov a za každé hodnotenie v Heuréke, či pozitívne či negatívne, sa zákazníkovi poďakujeme nielen slovne.
Ďakujeme, že ste si našli čas na hodnotenie a prajeme Vám príjemný zvyšok dňa!
Ivona z Vymalujsisam.sk -
- Rozmery síce sedeli ale boli vyrobené s dreva z uzlinami a drevo dá tým pádom ohlo takže boli krivé kvôli uzlu.
Reakcia obchodu vymalujsisam.sk
je nám ľúto, že ste nás kvôli reklamácii dreveného rámu nekontaktovali priamo - telefonicky alebo mailom. Určite by to náš zákaznícky servis vyriešil k Vašej spokojnosti. V histórii mailovej komunikácie nášho obchodu s Vami vidíme, že Vás naše kolegyne kontaktovali, ale nedostali sme Vašu odpoveď. Ozvite sa nám, radi Vám pomôžeme. -
- nepochopenie zakazníka
Zo začiatku komunikácia vyzerala na jednotku ,milí ústretoví,no obchod nepochopil našu konverzaciu (konverzacia z dvomi zamestnancami) ,urobili duplicitnú objednavku( za ktoré som platila jedno prevodom a druhy v hotovosti-boli vianoce ,chodilo mi vela balíčkov )a neuznali si svoju chybu .Ked som chcela jeden obraz vratiť podľa zákona,tak že to u nich neplatí..Peniaze mi vrátit nechcú,že mi pripíšu pri budúcom nákupe zĽavu..Ale tak to už vedia že u nich viac nenakúpím.
Reakcia obchodu vymalujsisam.sk
prepáčte, ale neviem akú chybu z našej strany myslíte. Mali ste 2 objednávky, 2 rôzne obrazy, 2 rôzne platby a obe ste schválili a boli vám doručené. Išlo o obrazy na mieru. -
- Nakoľko som neposlala správne fotky z ktorých nebolo možné vyrobiť obraz som požiadala o vratenie penazi 3 týždne trvá vybavenie
- Zlá komunikácia
Nedoporučujem obchod
Dobrý deň prajem,
mrzí nás táto situácia :( Preverili sme proces objednávky, vidíme, že nás tím sa vás nažil niekoľko krát zastihnúť, posielali sme vám emaily ohľadom nevhodnej fotky, nakoniec sa nám podarilo spolu dohodnúť, nájsť vhodnú fotku a pripraviť vami zakúpený produkt bodkovanie, obraz z vlastnej fotky.
Vidíme, že zásielka bola už i doručená :) a v tom prípade vám prajeme príjemný relax
Judit
Vymalujsisam.sk -
- rychle dodanie
- kontaktny formular - bez reakcie obchodu
- objednany tovar v oboch pripadoch - zle skompletizovany
Objednany tovar bol dodany bez problemov. Po rozbaleni 2 produktov bolo zistene, ze sa niektore farby nezhoduju. Snaha riesit tento problem cez kontaktny formular - bez reakcie obchodu. Deklaruju, ze tovar je Ceskej vyroby, zial je to prebaleny tovar z Ciny (vid. Ebay).
Dobrý deň prajem,
mrzí nás, že zásielka bola zle skompletovaná. Za túto chybičky sme sa Vám obratom ospravedlnili odpoveďou na kontaktný formulár. Bohužiaľ na email, ktorý ste zadali v kontaktnom formulári nebolo možné odpovedať. Email sa nám vrátil so správou, že sa nepodarilo zistiť emailový server príjemcu.
To nás samozrejme neodradilo od toho, aby sme zamenené diamanty neodoslali.
Zamenené diamanty boli poslané obratom na druhý deň na rovnakú adresu ako bola v objednávke uvedená a veríme, že diamanty ste vo svojej poštovej schránke našli.
Mrzí nás, že si myslíte, že tovar je prebaľovaný z Číny. My skutočne máme vlastnú výrobu v Českej republike a všetko pripravujú šikovné ruky našich kolegov.
Judit -
Po zaslaní objednávky a uhradení som sa chcela informovať, či všetko dobre prebehlo, no však telefonicky to nebo možné. Až po niekoľkých dňoch prišla faktúra s piziadavkou o fotografiu. Keď som následne fotografiu odoslala, spätnú väzbu nemám. Som teda trosku sklamaná. Keďže sa obchod ešte neuskutočnil, nemám o jedna y tovar, neviem sa vyjadriť.
Dobrý deň prajem,
mrzí nás Vaše sklamanie, avšak na druhý deň od objednávky náš zákaznícky servis Vás kontaktoval, že fotka nebola nahraná pri objednávke a požiadali sme o zaslanie fotky. Bohužiaľ bez fotky, skutočne nedokážeme spracovať objednávku.
Taktiež vidíme, že sme Vám zasielali grafický návrh na schválenie, ktorý zatiaľ nebol schválený.
Veríme, že čoskoro od Vás dostaneme odpoveď, aby sme sa mohli pustiť do výroby obrazu a následneho odoslania, aby ste sa čo najrýchlejšie mohli pustiť do maľovania.
Judit z Vymalujsisam.sk -
- Mali by ste zasielat rovnake farby. Bud vsetky leskle alebo matne. Ked na obraz dopadne svetlo, velmi to vidiet. Mali by ste na to dbat prosimm.
Inac s obchodom som spokojna. Skore dorucenie v poriadku. Aj kvalita tlace a farebna skala farieb je dobra.
Dobrý deň prajem,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Na kvalite farieb pracujeme. Zákazníkom odporúčame na obraz naniesť lak, ktorý nejednotnosť lesku zjednotí.
Náš zákaznícky servis sa s Vámi spojí a pokusíme sa to vyriešiť a preniesť vaše pocity na pozitívne.
Judit -
Už skoro mesiac čakám na tovar a ešte nedostala som nič.
Dobrý deň prajem,
ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás to mrzí. Náš tím Vás kontaktoval s možnostami ako by sme Vám túto našu chybovosť vykompenzovali.
Verím, že Vás dokážeme priviesť ku spokojnosti.
Judit z Vymalujsisam.sk -
Objednala som dva obrazy, ktore som chcela darovat ako darcek, avsak oba obrazy su krivo natiahnute na rame. Sklamanie!
Dobrý deň prajem,
mrzí nás to. Ďakujeme za spätnú väzbu. Budeme sa viac venovať kvalite našich produktov. Náš tím Vás kontaktoval, verím, že sa nám podarí Vás priviesť ku spokojnosti.
Judit z Vymalujsisam.sk -
- rýchle dodanie, dobrá predtlač obrazu
- veľmi nekvalitné farby, husté, niektoré hrudkovité a vyschnuté, malé množstvo farby v kelímku, nepostačia na celý obraz, keďže vôbec nekryjú, je potrebné naniesť aj 5 vrstiev ...
Dobrý deň prajem,
veľmi sa ospravedlňujeme za nepríjemnú skusenosť . Všetky farby máme skladom a v prípade, že je niektorá farba nepoužiteľná, radi na naše náklady zákazníkom dopošleme nové farby.
Taktiež odporúčame obraz po zakúpení, čo najskôr začať maľovať, kedže sú farby v malom množstvo, majú tendenciu na vzduchu pracovať a schnúť.
Budeme Vás kontaktovať ohľadom farieb.
Judit -
- Prišiel iný tovar ako som si objednala
Dobrý deň prajem,
mrzí nás zámena, ktorá nastala. Nie sme nato pyšní.
Náš tím bol s Vami v kontakte ohľadom zámeny obrazu za správny.
Nakoniec sa urobila dohoda, že si ponecháte zamený obraz a my Vám ďakujeme za Vašu ústretovosť.
Pekný deň
- Peniaze vrátili do 3 dni na účet
Z mojej fotky mi nedokázali urobiť dobrý graficky návrh ale kokurenčná firma bez problémov z tej fotky urobila . Dokonca mi to urobili o polovicu lacnejšie ako by som zaplatila tu
Dobrý deň prajem,
mrzí nás, že sme nedokázali pripraviť grafický návrh z fotky. Ponúkli sme Vám prípravu grafického návrhu z inej fotky, avšak to nebolo akceptovateľné pre Vás.
My si dávame záležať na kvalite obrazov a nie na kvantite ako naša konkurencia.
Prajeme pekný deň a ďakujeme za spätnú väzbu.
Judit z Vymalujsisam.sk -
Farby dodané k plátnu na vymalovanie na 50% nesúhlasia s farbami na grafickom návrhu. 1/3 farieb je hustá a nedá sa s nimi maľovať bez poriadneho triedenia vodou. Niektoré farby neprekryju čierne línie a čísla na platne, takze sme museli nanášať niekedy až 5 vrstiev! Jedna z posledných farieb bola úplne iná než na obrázku, a čo je najhoršie, je natoľko tmavá že splýva s farbou vedľajšieho polička. Za €120 som maximálne nespokojný!
Dobrý deň prajem,
mrzí nás Vaše sklamanie. Na základe Vašej spätnej väzby sme Vás kontaktovali a ponúkli sme Vám možnosti, ako by sme Vašu nespokojnosti dokázali napraviť.
Po komunikácii sme sa dozvedeli, že obraz sa páči i napriek tomu, že nie je totožný na 100 % s návrhom a to nás nesmierne potešilo.
Prajeme pekný deň
- Uschnute farby
- Neprekryju čísla
- Farba pleti oranžová
- Nekominukuju
Obraz som objednala na vianoce pre sestru. Po začatí sme boli prekvapení pretože skoro celá tvar bola výrazná oranžová. Z obchodu odpísali ze mame maľovať ďalej a pozerať na obraz ako celok. Malovala ďalej no nič sa nezmenilo. Výsledok je úplne výrazne oranžový. Farby neprekryju čísla. Jedna farbička bola hrudkova, ďalšia úplne prázdna. Sme veľmi sklamaní. Objednávame obrazy z inej stránky a toto sa nam nikdy nestalo. Veľké sklamanie a škoda peňazí. Po ďalšom poslaní fotiek žiadna reakcia. Určite neodporúčam tento obchod
Dobrý deň prajem,
mrzí nás Vaše sklamanie. Na základe Vašej spätnej väzby sme Vás kontaktovali a veríme, že sme Vás priviedli ku spokojnosti s návrhom, ktorý sme Vám ponúkli.
Prajeme pekný deň
Judit z Vymalujsisam.sk -
- Sa spamatajte!! Nic ste neposlali!! A recenzie na vás katastrofa!! Nikdy nič neobjednam!! Ste podvod!!
Dobrý deň prajem,
je mi to ľúto. Avšak, ak zákazník objednávku nezaplatí, my samozrejme žiaden tovar nedoručíme. Posielali sme Vám i email, kde sme Vám zaslali číslo účtu, kam je možné objednávku uhradiť. Do dnešného dňa sme úhradu neprijali.
Ak máte stále záujem, prosím skontaktujte sa s nami emailom, radi Vám v tejto situácií pomôžeme.
Ďakujeme za pochopenie
Judit z Vymalujsisam.sk