Dobrý výber, super ceny, rýchle doručenie objednávky. Určite sa sem ešte vrátim.

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za skvelú recenziu! Sme radi, že ste s nákupom spokojní a že ste mali pozitívnu skúsenosť s naším obchodom. Tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku!

Spokojnosť s komunikáciou.
    Produkt prišiel načas.

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našou komunikáciou a že produkt dorazil včas. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou!
    S pozdravom Simona

už dlhšiu dobu kupujeme obrazy a sme maximálne spokojní a aj obraz z vlastnej fotky sa vydaril

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za vašu recenziu! Sme nadšení, že ste s našimi obrazmi dlhodobo spokojní. Obraz z vlastnej fotky je vždy osobitný, a sme radi, že sa vydaril podľa vašich predstáv.
    S pozdravom Simona

Som spokojna objednala som si uz viackrat, je to velka zabava a radost pre druhych

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za krásnu recenziu!
    Sme veľmi radi, že ste spokojná a že naše produkty prinášajú radosť vám aj ostatným. Veríme, že nám ostanete verná aj naďalej.

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme pekne za recenziu. Teší nás, že ste mali pozitívnu skúsenosť s našimi produktami.

Super obchod bez problémov

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za pozitívnu recenziu.
    Teší nás, že ste boli s našim obchodom spokojná.
    S pozdravom Simona

Dobrý výber, primerané ceny, rýchlosť dodania

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Sme veľmi radi, že ste boli s vašou objednávkou spokojný, a že všetko prebehlo vporiadku. Škoda sa Vám podarilo zle kliknúť na hviezdičky, to avšak nevadí, vieme že ste boli počas celého procesu vašej objednávky spokojný.

• Rýchle dodanie, kvalita obrazu

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za Vašu recenziu. Teší nás, že ste boli spokojná s rýchlym dodaním a hlavne s kvalitou obrazu.
    S pozdravom Simona

• Rychle dodanie. Zasielka perfekt.zabalena,neposkodena.

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním a kvalitným balením zásielky.

• po mojej trase :)

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za peknú recenziu. Teší nás, že ste boli spokojná s našim obchodom.
    S pozdravom Simona

• Veľmi dobrá a rýchla komunikácia, kvalitné výrobky

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za pozitívnu recenziu!
    Sme radi, že ste boli spokojní s našimi výrobkami a komunikáciou. Teší nás, že sme splnili Vaše očakávania.
    S pozdravom Simona

Vyhotovit obraz z vlastnej fotky je dobry napad na darcek

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za pozitívnu recenziu!
    Obraz z vlastnej fotky je naozaj skvelý a osobný darček. Veríme, že obdarovaný bude mať veľkú radosť! Ak by ste potrebovali pomoc pri vytváraní ďalších darčekov, sme tu pre Vás.
    S pozdravom Simona

Výborná komunikácia s obchodom. Promptné riešenie prípadných priblémiv.

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za skvelú recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našou komunikáciou a riešením problémov. Vaša spokojnosť je pre nás najdôležitejšia a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!

• Rýchle dodanie,výborná komunikácia

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu!
    Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním a našou komunikáciou. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.

bez problémov

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu!
    Sme radi, že ste boli spokojní a že všetko prebehlo bez problémov.
    S pozdravom Simona

• Šetrí mi čas a je blízko môjho bydliska obsluha súper

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za Vašu recenziu! Sme radi, že Vám naše služby šetria čas, a že máme príležitosť byť blízko vašej lokalite. Zároveň nás teší, že ste spokojní s našou obsluhou. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
    S pozdravom Simona

s online obchodom som max spokojná Prvý krát som objednávala obraz s fotkou manžela a mňa a nadramec spokojnosť z oboch strán

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme Vám veľmi pekne za krásnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s objednávkou a že obraz splnil Vaše očakávania. Teší nás, že ste si vybrali náš obchod. Veríme, že Vás bude obraz aj naďalej tešiť.
    S pozdravom Simona

• Pekný výber,dobrá spolupráca rýchle dodanie

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste boli spokojní s výberom, spoluprácou aj rýchlym dodaním.
    Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku!

• Veľmi príjemná komunikácia

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

Ďakujeme za Vaše krásne slová! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našou komunikáciou. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu!
    Tím vymalujsisam.sk

na objednávku sa hneď reagovalo- doručenie tiež ok

Reakcia obchodu vymalujsisam.sk

ďakujeme Vám veľmi pekne za vašu pozitívnu recenziu a za odporúčanie nášho obchodu. Sme radi, že ste boli spokojní s našimi službami a že doručenie aj komunikácia prebehli bez problémov. Vaša spätná väzba je pre nás cenná a motivuje nás pokračovať v kvalitnej práci. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu nášho internetového obchodu.
    Ivona z Vymalujsisam.sk