tovar mi bol doručený s dátumom spotreby 1/2025!

Mali by zvážiť bezpecnejsie balenie, napr bublinkove folie dnu, cipsy a chlane pochutiny prisli na prach rozlaname. Neodporucam!

Absolútna katastrofa. Podľa objednávky som čakal, že balík bude v boxe no nakoniec som zistil, že sa podľa všetkého nachádza na pošte. Bolo napísané, že si ho môžem vyzdvihnúť na odbernom mieste do 19:00 no pošta je zatvorená už o 14:00. Chipsy, ktoré mali byť súčasťou darčekového koša sú stale na pošte, nakoľko musím čakať kým budem mať voľno a dúfať že bude pošta v daný deň otvorená.

Predavači obrázkov.

Cukríky mi prišli v poškodenom obale ,tá umelá dóza bola celá rozbitá
    Ale ináč rýchlo prišlo ,chutovo všetko topka len tie cukríky som chcela do daru a takto sa to nedalo

• objednávka bola poškodená, ja som ju odmietla

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Bohuzel k poškozeni došlo behem přepravy,což neovlivnime - je to chyba přepravce

Objednavku som zaplatila kartou hned po objednani, po 5 dnoch mi prisiel mail, ze z dovodu nezaplatenia moju objednavku zrusili. Poslala som im okamzite vypis z karty, doklad o zaplateni, ale ziadna odpoved. Telefon nezdvihaju.

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Tato recenze není tak zcela pravdivá, zákaznici jsme poslali mail že jedna z položek je vyprodaná a už nebude, pak zákaznice dokonce sama volala a domluvila se s naši zákaznickou podporou, že celkem objendávku stornujeme a vrátime penize, s čímž souhlasila - takže moc nechápeme, proč píše nepravdivou recenzi

• Žiadna komunikácia zo strany obchodu
    • Tovar mi ani neodoslali

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Vaše objednávka byla stornovaná, penize vráceny zpět na kartu, bohužel došlo k doprodání objednaného výrobku, expedice Vás o tom informovala mailem, prosím překotrolujte si hromodnou poštu nebo SPAM

Doteraz mi neboli vratene peniaze.

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zákaznice platila kartou, při zrušení objendávky se pak platba vraci automaticky zpět na kartu použitou při placeni. Bohužel to platební bráně trvá cca 1 týden,proto je duležité si projit příchozí platby za poslední 1-2 týdny. Proč to tak dlouho trvá bohužel nevíme, platební bránu provozuje externí společnost Comgate

Objednávka urobená a zaplatená už viac ako týždeň a žiadna odozva z obchodu v akom stave sa nachádza, či ju poslali, alebo ešte na nej pracujú. Celé zle nespoľahlivé

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Moc se omlouváme, zásilka byla po týdnu doručená, bohužel vzhledem ke stáním svátkům se zpozdily dodávky zboží a zároven i doprava na Slovensko

Poslali mi celkom niečo iné,ako som si objednala!!!

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

To nás samozřejmě mrzí - v takových případech vždy zařídíme vyměnu zboží samozřejme na naše náklady, v expedici udělali chybu a poslali stejný výrobek, pouze s jinou příchutí, naše chyba za kterou se omlouváme

• Dvakrát som skúšala zaplatiť za tovar počas dvoch dni, a ani raz to neprešlo. Nikde inde som takúto skúsenosť nemala. Aj keď som platila cez Comgate.

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

To je nám líto - platební brána, přes kteoru jste platila - je právě Comgate - jinou platební bránu nepoužíváme. Bohužel platební bránu provozuje externí společnost a z bezpečnostnich duvodu nemáme absolutně žádný přístup k bráně a nemáme tak jak ovlivnit to jestli funguje nebo ne. Pokud je tam technický výpadek, což se samozřejmě stát může, je zapotřebí kontaktovat přímo Comgate - je smutné, když nám dáte špatnou recenzi za něco, co nemužeme ovlivnit...

• nemožnosť prevodu do ČR - online formulár na stránke neumožnil zadať správne číslo účtu

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Využíváme Fio banku, která převod ze Slovenska do Česka umožnuje, pokud s tím má Vaše banka problém, to bohužel nemužeme ovlivnit

• Sortiment káv a sirupov, ktorý nie je bežne dostupný pre slovenský trh.
    • Rýchle vybavenie objednávky.
    • Treba si kontrolovať zásielku pri otváraní (napr. videozáznamom), pretože mi nebol doručený jeden z tovarov.
    • Po napísaní mailu, že mi v zásielke chýba tovar, neprišiel ani mail s ospravedlnením, respektíve žiadna reakcia. Takže ako nevýhodu vnímam komunikáciu obchodu.

Obchod odporúčam, len z hľadiska rýchleho dodania a špeciálneho sortimentu káv pre Tassimo a sirupov pre SodaStream. Bohužiaľ však prišla nekompletná objednávka, ktorá ma veľmi sklamala a najmä z hladiska komunikácie s obchodom, ktorý na moju pripomienku nereagovali ani jednoduchým „Je nám to ľúto, do budúcna sa to už nebude opakovať.“ Nie som si istý, či v tomto obchode ešte nakúpim a ak áno budem si robiť videozáznam pri otváraní zásielky, ktorý mi poslúži ako dôkaz pri prípadnej nekompletnej zásielke.

• Zavolali, že nemajú objednaný tovar a ponúkli alternatívu
    • Bolo mi doručené len 1ks cukríkov hoci objednane boli 2 ks

• Rýchlosť doručania,dobrá komunikácia s obchodom
    • Tovar nezodpovedá popisu na internete
    • Posteľ meria na dlžku 186cm miesto 190cm,ložná plocha 183cm,matrac 175 cm

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

To nás mrzí, bohužel všechny postele jsou zabalené přímo z výroby a vycházíme z popisku, který k postelím dodal výrobce. Pokud rozměry nejsou shodné s popiskem, můžete samozřejmě postel na naše náklady (nepoužitou) vrátit

Žiadna komunikácia áno žiadne informácie od obchodu , tovar nebol doručený doposiaľ

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Bohužel stale čekame na zaplaceni objednavky,jakmile zaplatite,mužeme obratem expedovat

Tovar nedoručený, obchod vybral Zásielkovňu, ktorej adresa už nie je aktuálna

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Bohužel Zasilkovny se v nabidce aktualizuji automaticky,nijak nabidku nemuzeme ovlivnit,zakaznik si sam vybere pobočku,ktera mu vyhovuje,pokud však mezitim pobočka uzavře provoz - treba kvuli nemoci,nemuzeme tam pak doručit

• Prisiel miviny tovar ako som si objednal. Ani ho nemaju v ponuke to znamena ani cenu uvedenu.Telefonicky som to reklamoval ale mi oznamili ze to mam nafotit a poslat mailom. Dnre je 3den a nemam ziadnu odpoved

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

To nás samozřejmě mrzí, pokud se nedopatřením stane, že dorazi jiný výrobek - je zapotřebí to nafotit a poslat - výrazně to urychlí reklamaci, obratem pak výrobek vyměníme samozřejmě na naše náklady

• Chýbajúci tovar v balíku.Reklamácia zatial nevybavená!

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Bohužel u této objendávky neevidujeme žádnou reklamaci, nevíme tedy, že něco chybělo. Pokud v objendávce chybí nějaké zboží, je zapotřebí obratem kontaktovat naše reklamační oddělení, napsat číslo objednávky, co chybělo a ideálně to podpořit fotem dodaného zboží včetně obalu. Náš expediční systém má celkem kvalitní ochranu na to, aby se tyto případy nestávaly, ale jsme jenom lidi, každy můžeme udělat chybu