Ani po 6 dňoch..po urobenej objednavke domacej pekarničky, tovar nebol doručený. Este, ze som nezaplatil kartou dopredu a nechal si tovar doručit na zasielkovňu.

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Bohužel zákazník si zvolil výdejní místo, na které to v danou dobu nešlo poslat, protože bud bylo výdejní místo plné nebo uzavřené.Pak nám pár dní trvalo, než se nám podařilo zákazníka kontaktovat a najít náhradní řešení

• Prišiel mi iný tovar ako som chcel
    • Samozrejme lacnejší ako som objednal.

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

To se samozřejmě omlouváme, v takovém případě vždy špatně zboží vyměníme na naše náklady

• Obal cukrovinky rozbitý už pred zabalením! Ako darček nepoužiteľné.

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Musime se ohradit vuči nepravdivému obvinění, že zasíláme rozbité zboží - to v žádném případě - nestojí nám to za to. Žádný zákazník si nenechá líbit rozbite zboží, všichni to reklamají a náklady na řešení takové reklamace výrazně převyšují naši marži na takové objendávce. Pokud dojde k poškození zboží je to VŽDY pouze z duvodu neštrného zacházení během přepravy, což se bohužel během vánoc ještě umocnuje, kdy jsou dodávky kurýru naplněné k praskuntí a pokud je vaše zásilka dole a všechny ostatní zásilky na ní, pak taková váha udělá své. Navíc, samozřejmě, pokud je zásilka poškozená, stačí jen nafotit a poslat na reklamační oddělení, které to pak vyřeší - ke spokojenosti zákazníka,

• Dobry vyber,primerane ceny

Zla komunikácia so zákazníkom,problem,ktory nastal,neboli schopní vyriešit,aj napriek určitej spokojnosti,kupovat už nebudem

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zákaznici chyběl jeden ks zboží v objendávce - za což jsme se omluvili a pro urychlení reklamace jsme poprosili o zaslání fota dodaného zboží a obalu - výrazně to šetří čas, protože když dáme takovou reklamaci na dohledání na bezpečnostní kamery, bude to trvat několik dní - což zákaznice nechtěla pochopit a hrozně se divila a nechápala, proč by nám měla poslat foto. Bez podkladu ale nelze reklamaci dořešit.

• Komplikovana komunikacia - dovolal som sa az na treti den, na mail neodpovedali vobec

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zákazníkovi jsme bohužel museli ponižit objendávku, protože už došlo k vyprodání daného zboží - všechny zákazníky před odesláním (v případě problému) kontaktujeme - bohužel jen každý druhy zvedne telefon nebo nám odpoví na mail
    V období vánoc je naše zákaznická linka přetížená a je zapotřebí vytrvat, pokud nás potřebujete kontaktovat

• Rýchle dodanie.
    • Predražený tovar, 18 eur som platila s poštovným. Miesto 30 kapsúl len 29.

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Pokud se Vám zdá zboží předražené, samozřejmě je kupovat nemusíte - jedná se o výrobek, který na trhu nikdo jiný nenabízí a cena zohlednuje práci s tim spojenou
    Pokud není výrobek kompletní, pak je zapotřebí kontaktovat zákaznicky servis - který reklamaci dořeší

• Dĺžka trvania

• Super

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Bohužel zřejmě došlo k chybě při vyplnování dotazníku - zákaznice nás nedoporučeuje, ale zároven napíše že vše bylo super - objednala si jedno balení kávy, které v pořádku obdržela

• žiadne výhody
    • prešlo 10 dní od objednávky, tovar bol aj zaplatený, ešte stále nebol doručený, žiadna spätná väzba od predávajúce, na e-mail nereagujú, telefóny nedvíhajú.

Neodporúčam

12 dní čakať na tovar, ktorý je na sklade a je uhradený pri vytvorení objednávky je príliš dlho...

Nedoporučila by som nakoľko boli pokazené

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zákazník si koupil perníčky Manner - tato společnost, v rámci kontroly kvality, se rozhodla jednu šarži perníčku stáhnout - ve spolupráci s potravinářskou inspekcí jsme od všech zákazníku (pokud je již nezkonzumovali) perníčky stáhli a vrátili zpět výrobci. Dát nám za tohle špatnou recenzi mi přijde velmi nefér - kvalitu výrobku nemužeme ovlivnit a naopak jsme udělali maximum pro to, aby zákazník nedostal méně kvalitní zboží

Za tovar, ktory mali mat skladom som zaplatil ihned kartou cez platobnu branu Comgate. Ani po 10 dnoch mi tovar nedorazil a na moje emaily nikto nereaguje. Rozhodne obchod neodporucam.

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zakaznik si objednal kavu 10.9. - během 24 hodin jsme expedovali, bohužel už neovlivnime - proč kuryr doručil zasilku až 22.9.- za pozdni dodání se omlouváme, ale na kuryrni službu nemáme vliv - navic uzavření hranic také nepomáha...

• Ani týždeň po objednaní nemám tovar Myslím si že chyba je na strane kuriera

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zákaznik si objednal přes Heureka košik, od ktereho se nam do systemu propsala informace" stornovano ze strany zakaznika" - vzhledem k tomu, že objednavka nebyla uhrazena a byla stornovana, nemohla ani byt expedovaná, bohužel

dorucily inaksi tovar nez som objednala, co som objednala nemaju na sklade , musim posielat tovar naspet aby dostala peniaze za tovar co som zaplatila a nikdy nedostala, strata casu nikdy viac ! druhy krat objednala , prvy krat poho druhy krat onicom, sanca 50-50 ze znova by chybu spravili v objednavke, Sklamana chcem to mat z krku a nikdy sa do obchodu nevratit ! chcela nakupit na internete kvoli pohode a casu no , stratila na tom obe, hrozne! edit ( ja by bola pockala na kuriera keby mi boli vedeli poslat mlieko co som objednala , ale kedze nemali na sklade na to ani sanca nebola ) a musela cakat na kuriera ktory zobral mlieko . Takze cakala na kuriera dost aj 2x. zlozite prilis , neide o to ze nahodou mi zabalili ine mlieko ale to ze ako si to potom vyriesili. To mi mali vratit peniaze alebo poslat co som objednala ale neocakavat odomna vratenie tovaru , co oni poslali zle .

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zakaznice bohužel obdržela jiné tělové mléko než si objednala, což byla naše chyba za kterou se omlouváme. Nabídli jsme zákaznici svoz špatně zaslaného výrobku, samozřejmě na naše náklady - což odmítla, protože nechtěla čekat na kurýra.

doteraz som bola spokojná, ale tato objednávka - strach hovoriť. Stále som musela všetko kontrolovať- aj v priebehu objednávania mi vypadli veci, ktoré som chcela. A napr. tá cukrová vata- je napísaná aj tu, že ju mám a neprišla- ako aj viac vecí. Som veľmi sklamaná.

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zákaznice si objednala 29 položek, z toho jedna jediná byla bohužel nedostupná - z toho duvodu jsme objednávku o tuto jednu položku pokrátili - samozřejmě, že zákaznice byla předem informovaná, takže nás kritizovat za něco, o čem věděla nám přijde nefér. Co se týká vypadani zboží z košíku - je to tím, že zákaznice má v košíku zboží příliš dlouho, řádově v hodinách , system pak zboží automaticky z košíku odstraní - aby nedošlo k blokování zboží pro statní zákazníky - ale až po několika hodinách. Za nedodání jednoho výrobku se samozřejmě omlouváme, ale zákaznici jsme o všem předem informovali

• Tovar mi stále neprišiel!!!!!!

Uz je tomu skoro mesiac a zatiaľ mi nič neprišlo!!! Tak aké hodnotenie?
    Neodporúčam obchod!!!

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zákaznice si objednala 27.4. - takže to není měsíc - ale hlavně zákaznice svou objednávku nezaplatila... Do dnešnho dne čekáme na uhrazení objednávky, protože si zvolila - Platba platobnou kartou vopred - což znamená, že prvně zaplatim přes platební bránu, pote obdržim objednávku. Proto nechápeme negativní hodnocení, když jedinou chybu v tomto případě udělala zákaznice, protože neuhradila objednané zboží

• bol mi doručený iný produkt, než aký som si objednala

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zákaznice si objednala 1 ks tělového mléka, které jsme odeslali - po obdržení zákaznice reklamovala, že se jedná o jiný typ než chtěla, proto ji naše reklamační oddělení doporučilo výrobek vrátit s tím, že ji vrátíme penize - včetně nákladů na přepravu. Stejně tak jsme požádali zákaznici, aby výrobek, který obdržel nafotila a poslala nám to mailem, aby jsme mohli určit, kde se stala chyba, protože zákaznice měla obdržet to, co si objednala - jiný typ mléka nemáme. Bohužel do dnešního dne zákaznice nic neposlala a přestala komunikovat, pak se jen těžko hledá příčina problému - nejsme tak schopni určit, jestli chybu udělal náš skladík a poslal něco jiného než měl, nebo jestli si zákaznice objednala něco jiného než puvodně chtěla

tovar mi zatial neprišiel dala som pladbu kartou chcela som zaplatit u kuriera pri prevzati .... objednavku potvrdili a odvtedy nič žiadna informacia takže neviem ....

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Zákaznice si bohužel zvolila platbu PŘEDEM a ne u kurýra, takže do dnešního dne stále čekáme na uhrazení objendávky - je škoda, že si zákaznice nezkotroluje objednávku ještě předtím, než nám dá negativní recenzi - na potvrzení objednávky je to vše jasně vidět

• - ponúkajú tovar, ktorý nemajú - z celkovo 11 položiek, ktoré som 04.04. objednala, nemali 2.
    • - 08.04. mi napísali, že peniaze vrátia - do dnes, t.j. 15.04. mi nedošlo 43,70,- €.
    • - jedna položka Casali Gin & Tonic 175g v hodnote 2,37,-€ chýbala.
    • - do dnešného dňa sú mi dlžní 43,70 + 2,37 = 46,07 €!!!!

neodporúčam

Reakcia obchodu Vsetkovyhodne.sk

Nastalá situace nás mrzí - nicméně, jak sama zákaznice přiznala, 8.4. jsme ji psali, že penize vrátíme a zároven jsme požádali o zaslání čísla učtu - do dnešního dne jsme žádné číslo učtu neobdrželi, proto ani nebylo možné penize vrátit.
    Jakmile nám zákaznice číslo zašle, penize samozřejmě obratem převedeme zpět

Dodaný tovar neobsahoval objednaný tovar. Časť objednaného tovaru nebola vôbec doručená.