Ziadne skusenosti a spokojna niesom
objednal som si vrecko a vone a neprislo mi vrecko vrecka na aquatec boxter 15litrovy
taze to co som chcel nemam
chodte do prdele dik kokoti za 7,60 mam vone do vysavaca diik -
- rychlost, komunikacia
- vrecka uplne nepasovali
dodane vrecka do typu ETA Proximo 6450 poriadne nepasuju - papierova zarazka, ktora drzi sacik vo vysavaci je o cca 2 mm sirsia, ako original, tym padom vrecko nedolieha a je nutne ho manualne pristrihnut, co je trochu otravne. V inych pripadoch (ine znacky) v minulosti som tento problem pri kupe nahradnych neoriginalnych nemal.
- Slabá komunikácia zo zákazníkmi. Doteraz netuším či to vlastne je objednané. Ale asi áno nakoľko už mám hodnotiť obchod
- zakúpený filter nedrží dostatočne vo vysávači -má vôľu, asi to nie je originál...
- Vysoká cena vreciek do vysávača.
Dodané vrecká do vysávača Rowenta pod číslom ref. ZR003901 vôbec nezodpovedajú originálu.
Nespokojný som s kvalitou tovaru, vrecka sa nedajú na vysávač nasadiť a stále padajú, je nutné ich zaistiť zdrhovacou páskou a aj tak nie je istota , že ostanú nasadené pri vysávaní...
- Tovar prišiel tak ako som si ho objednal
- V dnešnej dobe ,veľmi dlhý čas od objednávky po dodanie tovaru .
- Čakám na objednávku už 12 dní a to bolo všetko skladom ďakujem posledný krát tento obchod
- Vyobrazené vrecká na stránkach eshopu sú s plastovým úchytom, doručené boli s papierovým, naviac ho bolo potrebne upravit, velkost úchytu nezodpovedala drziaku vo vysávaci
- špecializovaný sortiment
- šialená doprava
Objednával som tovar v utorok od firmy so sídlom v Bratislave - do Bratislavy. To že bankový prevod trval dva dni to je vec banky. Čo ale absolútne nechápem, je spôsob dopravy! Tovar nakladal vo štvrtok v Hradci Králové(wtf?!), v piatok ráno síce bol v Bratislave ale až na obed sa podal na Pošte! Tá samozrejme cez víkend nedoručuje, v pondelok na to zabudla takže až po urgencii mi bol tovar doručený v stredu. Čisté šialenstvo ...
Tovar mi mal byť doručený kurierom lenže sa mi kurier ani neozval len mi z ničoho nič poobede došiel email že adresát bol nezastihnuteľný. Ale nikto sa mi neozval že tam ten kurier bol. A balik mi nebol doručený
Sacky do vysavacov boli obejmovo velmi male
Čo si mám myslieť, dodnes mi tovar nebol doručený a tak vysavač čaká odložený v kúte a je nepoužiteľný.
- Veľmi dlhá doba doručenia Slovenskou poštou, vyše 2.5 týždňa v ramci Bratislavy.Nie je to chyba obchodu, ale Slovenskejpošty
Dezorientovanosť, neochota a klamanie kuriéra, že zákazník nebol zastihnutý, ani raz mi nezvonil telefón, ani SMS o doručení neprišla. Po niekoľkých telefonátoch som sa dozvedela, že slov. pošta nemá dostatok kuriérov a na danú adresu doručuje ojedinele (miesto Patrónka, Bratislava).
Zásielka bola doručená spoločnosťou zásielkovňa, ktorú si slovenská pošta prenajala na doručovanie svojich balíkov. -
Zatiaľ som použil dva sáčky, obydva sa roztrhli počas prevádzky.
Objednalsom Menalux 1900 a dostalsom inú velkost.
- iný tovar ako som potreboval
- Tovar bol v poriadku ale žiaden darček ktorý ste sľubovali k objednávke my neprišiel.