Objednavka bola hned zaplatena kartou a a ani po tyzdni tovar nedodany, aj ked som tam volala a poslala mailom doklad o zaplateni, nikto ma uz viac nekontaktoval. Takze nemam ani peniaze ani tovar.

• Poslali iný tovar ako objednaný.

hepa filter s menším tesnením ako originál, dobre netesní

Vrecká boli absolútne odlišnej veľkosti oproti veľkosti vhodnej pre daný typ vysávača a to aj napriek správnemu označeniu na štítku dodaného tovaru.

objednal som tovar 3.7. priplatil som 2 euro za urýchlenie do 24h prislo mi tovar 9.07. takze obchod klame zákazníkov.

Reakcia obchodu vrecka-vysavace.sk

Dobrý den, rád bych tímto reagoval na vaši výtku. Objednávku jste zadal 03.07.2024 18:34. V košíku jste si zakliknul "Expresní expedice" - my neposkytujeme službu "Expresní doručení" - to jsou dvě odlišné věci. Tím, že jste si zvolil "Expresní expedice" jsme vaši objednávku expedovali (tj. předali dopravci) přednostně - zaplatil jste 2 EUR a tím jste přeskočil všechny objednávky, které byly před vámi a my jste vaši objednávku expedovali hned další den (tj. do 24 hodin). Bohužel netušíme, proč byla vaše objednávka doručena až 09.07.2024 - toto je ale zodpovědnost dopravce, kterou nejsme bohužel schopni ovlivnit. Mrzí nás tedy, že jsme zklamali vaše očekávání - v těchto pár řádcích jsem chtěl jenom vysvětlit, že expedice a doručení objednávky jsou dvě odlišné věci. Prosím dejte nám vědět na [email protected], kdybychom mohli být nějak nápomocni. Team vrecka-vysavace.sk

problem zvratenim peniazy.

Prosím vás, uprednostnite inú kuriérsku službu ako PACKETU.
    Tovar opakovane nedoručený.

• Stratila sa objednavka

Neodporúčam, ako je možné, že sa stratí zaplatena objednávka? Amatérsky obchod.

• obchod nedodržal reklamovanú výhodu kúpi tovaru

objednal som si 16 ks sáčkov so zvýhodnenou cenou 23,42 €, obchod mi dodal len 12 sáčkov za cenu 23,42 €, teda bez zvýhodnenia, považujem to za perverzné konanie VACS Slovakia s.r.o. Opavská 8, BA

• Dodanie trvalo týždeň

Veĺkosť nezodpoveda orginalu zavadzanie zakaznika.

Reakcia obchodu vrecka-vysavace.sk

neuvádíte v čem je velikost nedostatečná, takže na to není možné smysluplně reagovat. Pokud jde o velikost pytle, tak záleží, jestli máte pytel, který má boční sklady nebo pytel, které je nemá.

Tým e-shopu vrecka-vysavace.sk

• Vrecka nestoja za nič, každé jedno sa nám zatiaľ roztrhlo, bohužiaľ som ich kúpil 30 po piatom idem kupovať originál bosh

Reakcia obchodu vrecka-vysavace.sk

Dobrý den, sáčky nejsou určeny pro vysávání velice jemného prachu. Toto je obecný vlastnost všech textilních sáčků do vysavače.

Upozornění o tom, že sáčky nejsou vhodné pro vysávání jemného prachu jsem uvedeny v mailu, kterým potvrzujeme přijetí objednávky a taky na dodacím listě.

Pokud nejste se sáčky spokojeni, máte možnost zásilku vrátit do 90 dnů od nákupu. Jeden sáček může chybě a my vám vrátíme celou zaplacenou cenu.

S pozdravem

Tým e-shopu vrecka-vysavace.sk

• Ide o sáčky do priemyselného vysávača a nesmie sa vysávať ani popol ani iné sypké materiály (stavebná drť). Načo sú také sáčky?!!!
    • Nesedí ani veľkosť sáčku

Klamné deklarovanie kompatibility, sedí len rozmer otvoru sáčku!!!!!

Bohužiaľ vrecka nepasovali do vysávača, vrátila som ich na adresu ako bolo písané v reklamacnom a zásielka sa mi vrátila späť ADRESAT NEZNAMY
    Takze zbytočne som platila aj poštovné
    Skúšam tam volať ale VOLANY UCASTNIK JE STALE NEFOSTUPNY

• Objednal som si vrecka do vysavaca 40 ks predavany v sete s filtrami, zaslane boli len vrecka. Obchod nereagoval na moje maily so ziadostou o vysvetlenie situacie.

Plná prdel mailov, však bez faktúry a bez potvrdenky o zaplatení od Packety

Reakcia obchodu vrecka-vysavace.sk

fakturu jste dostal do mailu jako přílohu. Jde o mail ze dne 20.09.2023 15:10 v kterém jsme vás informovali o tom, že objednávka byla předána dopravci. Dnes jsme vám tuto fakturu poslali znova. Předpokládám, že mailová adresa byla z vaší strany zadaná správně, kdy píšete že "...plná prdel mailov...", které jste od nás dostal :) Pokud jde o potvrzení o zaplacení dobírečného. Toto potvrzení vám měl vydat kurýr, který vám zásilku doručil. Rádi bychom vám pomohli a tak jsme požádali Packetu, aby vám toto potvrzení poslali do mailu. Pokud by se tak nestalo, neváhejte nás kontaktovat.

Přejeme hezký zbytek babího léta...

Simona a Andrej

• Objednal som tovar v počte kusov 30 a prišlo len 10 kusov. Zaplatené bolo vopred kartou za 30 kusov.

S firmou sa nedá spojiť cez telefón, mailom a ani cez formulár na ich stránke, absolútne nereagujú. Ak si pozriete recenzie, tak je tu viac takto oklamaných ľudí. Odporúčam všetkým podať podnet na SOI, prípadne trestné oznámenie za podvod.

Ako mám byť spokojná, keď tovar mi nedošiel.

Reakcia obchodu vrecka-vysavace.sk

Dobrý deň, objednávku ste síce zadala, ale neprebehla platba platobnou kartou. Tým vrecka-vysace.sk

Tovar bol vrátený spat pred 7 týždňami a doteraz neposlali peniaze na ucet, len dobropis na email. Absolútne nedvihaju telefon a neodpovedajú na emaily.

Reakcia obchodu vrecka-vysavace.sk

Dobrý deň, veľmi sa ospravedlňujeme, ale bohužiaľ sme urobili chybu pri vrátení peňazí, ktorá mala za následok, že sa peniaze neodoslali. K dnešnému dňu je všetko vrátené. Ďakujeme za pochopenie, tím vrecka-vysavace.sk.

• Vrecká sú kvalitné a dobre filtrujú jemný prach
    • Vrecká boli robené na šírku a nie výšku ako originál. Tým pádom sa menej naplnia, zle sa vyťahujú a zvyknú sa odtrhnúť od papieroveho konca.
    • Komunikácia na bode mrazu. Dovolať sa je ako volať na Mars.