- Tovar nieje skladom dodáva sa cez subdodávku dĺžka dodania na dnešné pomery je dlha
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Klamú cena bola 180 objednavka potvrdená zrazu zavolali ze 210 e!!!!!
Dobrý deň p. Rastislav,
ďakujeme za hodnotenie žiaľ ako sme vás hneď kontaktovali telefonicky nastala chyba v systéme a cena bola hlboko pod nákup . Za takú cenu sme vám to predať nevedeli preto sme sa opýtali či si prajete tovar zakúpiť za zmenenú cenu alebo zrušiť objednávku .
Vy ste sa rozhodli objednávku zrušiť .
V každom prípade ospravedlňujeme sa za komplikácie poprosime kontaktujte nás na náš mail [email protected] a pripravíme pre vás zľavový kupón na ďalšiu objednávku .
- prehľadná ponuka
- prijateľné ceny
- dobrá komunikácia s obchodm mailom aj telefonicky
S komunikácciou obchodu mailom aj telefonicky (potvrdenie objednávky a poďakovanie za objednávku, oznámenie že prebieha príprava, až po zrušenie objednávky, oznámenie o predĺžení dodacej lehoty z dôvodu štátneho sviatku) bolo v poriadku. Ale to že mi po 8 dňoch oznámili, že tovar im prišiel poškodený a že ich dodávateľ už taký tovar nemá na sklade mi príliš dôveryhodne nepripadá keďže aj dnes tento tovar majú v ponuke.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Tovar som zakúpil no vybalil a vizuálne skontroloval , kompletizacia nastala až neskôr koli časovej zaneprázdnenosťi a aj zlému počasiu
Potom nastalo nemilé prekvapenie a chýbalo viacero súčasti Krovinorezu
-úchyt na rukoveť- držiak
-kľúč L
-závesný držiak na popruh
- prítlačný tanier
Napísal som po mesiaci do obchodu žiaľ odpoved znela mal som si skontrolovať či naozaj všetko mam
Ďakujem ,
Tie veci čo chýbajú ma budú stať 45eur
Napísané : Zákazník je povinný do 24hod skontrolovať nepoškodenie kompletnej dodávky
Ja som tak urobil, len všetky drobnosti som neskontroloval a na to som doplatilReakcia obchodu Vozako.sk
Dobrý deň pán Miroslav,
Tovar expedovaný 06.05 dňa 17.06 ste nám písali o tom, že tovar je nekompletný. Informovali sme Vás o tom, že tovar do 24 hodín je potrebné skontrolovať čiže kompletnosť a nepoškodenosť.
Čiže sa jedná o porušenie podmienok v každom prípade nás prosím kontaktujte na náš mail [email protected] a danú situáciu doriešime.
S pozdravom VOZAKO tím -
Objednala som si tovar ktorý mal byť na sklade. Čakala som 6 dní na doručenie. Na 6 deň som volala a pani mi povedala že nie je skladom že dodanie tovaru tak do týždňa. Takže nikto mi nedal vedieť tak som tovar zrušila objednala som si ho z inej stránky kde majú doručenie na ďalší deň. Keby tú vec nepotrebujem už tento víkend tak počkám ale potrebujem to nutne. Toto je moje ohodnotenie
Az áru nem jött meg, mivel törölték. Állítólag nincs.
- Telefonické overenie objednávky
Dlhá doba doručenia
Nekvalitné produktyReakcia obchodu Vozako.sk
O dlhšej dobe dodania ste bol telefonicky upozornený a v každom prípade tovar viete vrátiť do 14 dní alebo aj reklamovať v každom prípade nás kontaktujte na mail [email protected].
S pozdravom Vozako tím -
- Nespravaju sa podľa toho čo deklarujú
Dobrý deň p. Miroslav,
objednal ste si u nás tovar následne Vás kontaktovala kolegyňa ohľadom potvrdenia objednávky s tým, že ako písalo na stránke doručenie do 3 dní. Vy ste na to odpovedal, že to chcete dnes ona na to, že pobočku vo Vašom meste nemáme čiže dnes Vám to nevie byt doručené a na základe toho ste povedal, že chcete zrušiť objednávku.
Čiže názor nech si už spraví každý sám.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Pri nákupe si dajte pozor na akciové ceny od dodavatelov
Reakcia obchodu Vozako.sk
s danou vetou sme Vás už kontaktovali a vysvetlili sme si ju. Prevodový olej do elektrocentrály nejde čiže v popise balenia byť nemohol pravdepodobne ste si to pomýlili s iným produktom. Žiaľ vy ste si kúpil produkt bez akciovej ceny a o týždeň na to to výrobca dal do akcie ktorú sme reflektovali a dali sme ju aj my čiže úmyselné to nebolo lebo o akcii sme nevedeli.
V každom prípade bola Vám poskytnutá kompenzácia.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Nekmpletna zásielka, chýbajúce diely, poškodený obal originálny pred za balením na expediciu
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Tovar moi. bol dodaný bez štartovacej batérie čo je nonsens ! Ďalší potrhlhý trik slovenských obchodníkov . Keďže sa jedná o atipický rozmer zháňal som ju dva týždne !!!!
Reakcia obchodu Vozako.sk
v popise produktu jasne píše "(batéria pre elektroštart nie je súčasťou balenia)"
Žiaľ pre pána asi nedostatočne napísané tak potreboval aj takýmto spôsobom napísať svoj názor...
S pozdravom Vozako tím