Tovar som objednala klasicky,zadala email,svoju adresu s menom,tel.kontakt.
    Objednávku my potvrdili.Potom napisali,že nelotvrdula som objenávku telefonicky tak my obj.rušia.
    Tak som im napísala email,ze o tovar mám záujem.Mal to byt darček pre dcerku k meninám.Zial tovar my zrušili.

Takže neodporúcam v žiadnom prípade,neseriózna firma.

Dobrý deň p. Annamária,
    radi by sme danú situáciu uviedli na pravú mieru aby to bolo objektívne. Náš eshop sa snaží o prozákaznícky prístup a každú objednávku ktorá k nám príde telefonicky obvolávame kde si preveríme správnosť objednaného tovaru a doručovacie údaje a samozrejme aj približný termín doručenia by bol zákazník čo najviac informovaný a bol si istý, že sme reálny obchod a nie schránková firma.
    Tovar ste si objednali 11.05 hneď v ten deň donbedu sme sa pokúšali Vám dovolať neúspešne...
    Druhý pokus 12.05 znova znova neúspešne následne písaný mail kde sme Vám vysvetlili, že sa potrebujeme s Vami spojiť a ak sa to nepodarí Vaša objednávka bude zrušená.
    Odpísali ste po týždni arogantným spôsobom načo je nám s Vami telefonovať a čo to má znamenať. Slušne sme Vám to vysvetlili a pokúšali sa ešte v ten deň s Vami spojiť znova neúspešne. Následene bola objednávka zrušená.
    Treba si uvedomiť ak nedvihnete nám nedvihnete ani kuriérovi a ak mu nedvihnete ten následne balíček hneď vracia k nám a nebude doručený čiže aj preto je dôležité ak si zákazník niečo objedná cez eshop musí dvíhať telefón lebo inak nedôjde k doručeniu.
    Tak nech si už každý urobí vlastný názor či náš prístup je neseriózny...

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Firma zije v minulom storoci

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• je to podvodnik pozor na neho

po riadnom objednani zrusil objednavku ze vraj nema tovar pritom tovar dalej predava ten isty len za drahsie peniaze podvodnik to je pozor na neho fuj hnusak

Dobrý deň p. Jozef,
    mrzí nás spôsob akým sa snažíte pošpiniť naše meno týmito nepravdami.
    Informovaný o nedostupnosti ste bol do 5 min od Vašej objednávky na každý mail sme Vám slušne a profesionálne odpovedali a nenechali sme sa vytočiť vyhrážkami a urážkami na našich zamestnancov.
    Píšete o drahšej náhrade no ako sme Vám vysvetlili jedná sa o úplne iný produkt s iným úchytom a obj.číslo čiže nevhodné na Váš typ, no vy ste si to nedal vysvetliť a ďalej pokračoval v urážkach.
    Nech si už každý spraví názor sám.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Doručený tovar neodpovedal objednávke.

Reakcia obchodu Vozako.sk

mrzí nás Vaša nespokojnosť no do dnešného dňa nás nikto nekontaktoval mailom ani telefonicky, že nastal problém preto prosíme kontaktujte nás na náš mail [email protected] aby sme to vedeli doriešiť.
    S pozdravom Vozako tím

Objednal som tovar pred siedmymi dňami (dodaciu lehotu mali 1-4 dni) a doteraz nemám ani info, že to bolo odovzdané kuriérskej spoločnosti... Nabudúce si zvolím inú firmu.

Dobrý deň p. Ján,
    veľmi nás mrzí Vaša zlá skúsenosť pri tovare uvedené doručenie do 3 dní čo znamená externý sklad. V každom prípade natiahlo sa to kvôli tomu lebo sa snažíme každú objednávku potvrdiť telefonicky a tak bolo aj vo vašom prípade no žiaľ prvý deň sa to nepodarilo a na viaceré pokusy ste nedvíhal tak preto Vaša objednávka bola spracovaná až na druhý deň kedy sme sa s Vami skontaktovali. Žiaľ do tých dní počítate aj víkend no cez víkend nepracujú ani prepravcovia ani my.
    Tovar k Vám už bol expedovaný.

• Tovar prišiel poškodený

Reakcia obchodu Vozako.sk

veľmi nás mrzí táto skutočnosť prosíme čím skôr nás kontaktujte mailom aby sme vedeli danú situáciu riešiť.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Som sklamaný nikto mi nezavolal doposiaľ prečo mi nedoručili ovar ktorý som si objednal.

Reakcia obchodu Vozako.sk

ďakujeme za vaše hodnotenie o nedostupnosti ste bol informovaný mailom pravdepodobne ste si ho asi nevšimol.
    V každom prípade sa za komplikácie ospravedlňujeme.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

Obchod nedodal tovar ktorý som si objednal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Arogantná komunikácia a ešte ani prevziať tovar si neprišli, musíte si zaplatiť prepravné pri reklamácii, čo pri ťažkých náradiach nie je málo!!!!!
    "Ďakujem Vozako" Už nikdy viac!!!!!

Dobrý deň p. Hudák,
    mrzí nás Vaša zlá skúsenosť žiaľ dovolíme si nesúhlasiť s týmito nepravdami.
    Tovar ktorý ste si objednal Vám nevyhovoval a tak ste sa rozhodol ho vrátiť a my sme Vám vyšli v ústrety aj napriek tomu, že ste tovar kupoval na firmu a v tomto prípade nemáte nárok na vrátenie ale my sme súhlasili s vrátením. Zákonný postup je, že zákazník tovar vráti a obchod do 14 dní vráti peniaze. My sme peniaze vrátili do 5 dní. Tovar ktorý ste vracali mal váhu 1,2 kg tak neviem či toto je to ťažké náradie ktoré ste myslel...