- Nizsie ceny.
- Neda sa dovolat ani na jedno z telefonnych cisel.
Aj ked mali tovar na sklade, tak ho odoslali az po 4 dnoch.
- nízke ceny
Vybrala som si tento obchod, pretože cena toaletnej vody Dolce Gabanna Light Blue bola najlacnejšia oproti iným internetovým predajniam. Avšak vôňa Moschino I love love 50 ml. je v tejto predajni o 10 eur drahšia v porovnaní s inou internetovou predajnou, ktorá ponuka parfúmy.
Super obchod
- Rozhodne najvýhodnejšia ponuka.
- Žiadne.
Všetko super.
- Nedostala som doteraz odpoveď na otázku k mojej objednávke. V zozname objednávok mi stále ukazuje, že je neuhradená faktúra aj napriek tomu, že je uhradená.
Tento obchod ma zaujal dobrou cenou. Dúfam, že aj kvalita parfumovej vody bude dobrá, ale to sa dozviem až po Vianociach. Dodanie bolo rýchle, potešila ma možnosť vyzdvihnúť si tovar osobne v Zasielkovni. Škoda, že sa v Zasielkovni nedá platiť kartou (v dnešnej dobe?). Nie je to problém Voňavého sveta, ale možno by mohol intervenovať v Zásielkovni na tento problém.
- vyber
- rýchlosť, cena
- žiadne
- pohotovosť
spoľahlivosť
Veľmi spokojný, vrelo odporúčam..
- ...
- Nema
Spokojnost, odporucam
rýchlo,lacno,kvalitne
- široký výber
odporúčam
- Kurierska spolocnost absolutne nemozny pristup nic ziadna sms ze pride balik proste zavolal a ja samozrejme nebudem k voli parfemu sediet doma
- rýchle a pohodlné nakupovanie priamo z domova
- nenaščla som žiadne
celková spokojnosť
- prehladnost,rychlost dorucenia a tiez som bola milo prekvapena vzorkami inych parfemov
- ziadne
som spokojna
- super rýchle dodanie
- Objednávka bola rýchlo vybavená.
Odporúčam aj ostatným zákazníkom.
- nákup prebehol v pohode...