• široký sortiment
    • možnosť osobného odberu
    • ceny

• široký výber kvalitného sortimentu
    • veľmi dobré ceny

Spokojnosť, odporúčam.

• Ochota ľudí, ktorí tu pracujú
    • Rýchlosť
    • Kvalita tovaru

Potreboval som súrne sprchovú hadicu s jedným vonkajším závitom. Toto je obchod, jeden z mála, kde sa dala táto hadica zohnať. Za pár minút pani, slečna? poradila (mal som v pláne kúpiť inú) , overila materiál, či je na sklade. Zavolala výsledok, ja objednal a za chvíľu pípla správa o vyskladnený. Super rýchlosť, napriek tomu, že bolo tesne pred Vianocami

• Milý personal

• Rychlost dorucenia a spracovania
    • Vyborna komunikacia

Výborná komunikácia, ochotný prístup, hladký priebeh od zadania objednávky až po vydanie tovaru. Ďakujeme.

• Skvelá komunikácia, rýchle dodanie objednaného tovaru

• Rychlo a bez problemov

• Mali na sklade tovar, ktorý bol všade inde vypredaný. K dispozícii bol na 2.deň a veľmi oceňujem aj to, že je možnosť osobného odberu zdarma.

Rychlo a bez problemov

• Jeden den poobede som to ar objednala, na druhy den uz bol doma

• Relatívne nízke ceny.
    • Rýchla dodávka, dostupnosť.
    • Nedoručuje cez nejakú zásielkovňu alebo balíkoboxy. ‍♂️

Vyhovuje mi doručovanie cez balíkoboxy alebo zásielkovne kvôli väčšej flexibilite. Doručovanie kuriérom je pre mňa dosť stresujúce, kvôli neurčitému a málo pružnému času doručenia, vzhľadom k charakteru mojej práce.

Cele zle, tovar nemali aj napriek tomu ze bol na stranke.

Reakcia obchodu vivaeshop.sk

Mrzí nás to. Objednal ste si tovar, pri ktorom bolo uvedené, že nie je skladom. Obratom sme Vám prezisitli a upresnili termín a dobu dodania. Následne ste objednávku zrušil. Záleží nám na skladovej dostupnosti. Vo Vive si viete vybrať z viac ako 5000 produktov, ktoré máme skladom ihneď k dispozícii a za skvelé ceny.

Ostávame s pozdravom, Viva

výborný profesionálny prístup. pri osobnom vyzdvihnutí nezproblémová možnosť parkovania priamo pri obchode.

• Rýchlosť a odbornosť

• žiadate úhradu za tovar, ktorý nemáte skladom a ani neviete presne udať, kedy ho dodáte a túto informáciu dáte zákazníkovi až do úhrade platby na Váš účet, to je nekorektné !

po tejto výčitke e-mailom, obchod mlčí ako voš pod chrastou, mal by čím skôr kontaktovať zákazníka a dohodnúť ďalší postup čo s objednávkou

Reakcia obchodu vivaeshop.sk

Mrzí nás Vaše hodnotenie. Pre zákazníkov ponúkame viac spôsobov platby z ktorých si môžu vybrať. Napr. dobierka, v hotovosti alebo kartou, platí sa až pri prevzatí tovaru. Vy ste si vybral úhradu prevodom. V takom prípade s vytvorením objednávky zasielame aj automaticky mail s platobnými údajmi, pretože väčšinou sú zákazníci zvyknutí vykonať úhradu ihneď po vytvorení objednávky. Rovnako aj Vy ste platbu obratom uhradil. Musíme ale dodať, že to nie je nutné, a ani k tomu nevyzývame, ani nevytvárame nátlak k zaplateniu, ako nás obviňujete. Snažíme sa jednať so zákazníkmi férovo, a na veľa veciach sa dá dohodnúť, vyhovieť. Najmä ak ste mali otázky alebo pochybnosti k upresneniu dodacej doby tovaru, mohli ste s platbou kľudne počkať. Ale nič také od Vás neprišlo. O dodacej dobe sme Vás informovali hneď po spracovaní objednávky v deň jej vytvorenia. Následne ste objednávku zrušili. Platbu sme Vám obratom vrátli na účet. Záleží nám na skladovej dostupnosti. Vo Vive si viete vybrať z viac ako 5000 produktov, ktoré máme skladom ihneď k dispozícii.

Ostávame s pozdravom, Viva

• Tovar skladom za super cenu
    • Doručenie do 24 hodín
    • Skvelá komunikácia obchodu

Sprchový set Hansgrohe v akcii o polovicu lacnejší oproti konkurencii, objednaný v stredu, v ten istý deň odoslaný, vo štvrtok doručený. Čo viac dodať :) Maximálna spokojnosť.

Max spokojnost, tovar mi prisiel ihned. Vyborne zabalene.

Na rozdiel od iných, tovar na sklade u nich znamená, že tovar je naozaj na sklade a pripravený na odoslanie.

Nedeľa večer objednané, pondelok odoslané, utorok ráno volal kuriér... čo k tomu viac dodať