Prihlásiť sa a pridať recenziu

• 80 %

• Nemám
    • Nikdy sme horšiu skrinku nemali
    • Montáž veľmi komplikovaná
    • Bez potrebného nahradia a predvrtanych dierok
    • To malo predvrtanych dierok, ktoré boli, boli väčšie ako závity srubiek, ktoré do toho mali íst

Nikdy viac!
    Neodporúčam nábytok odtiaľ

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Je nám veľmi ľúto, že skrinka bola v nízkej kvalite a montáž komplikovaná.

• Neskore dorucenie
    • Poskodeny tovar
    • Bez suciatok na montaz
    • Komplikovane vratenie

Varujem ludi, aby si cez tento obchod nic nekupovali. Prisiel nam poskodeny stolik s odratym rohom, poskodenou nohou a bez suciastok na montaz. Vidaxl uz nikdy viac...

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Je nám veľmi ľúto že stolík prišiel poškodený.

• 10 %

Tovar este neprisiel aj ked pisali ze 25. bude doruceny je 27, neda sa mi sledovat stav objednavky a chat ani ziadne centrum podpory nefunguje.

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Je nám veľmi ľúto že tovar ešte neprišiel.

• 100 %

• Kvalita verzus cena, za mňa spokojnosť
    • Rýchle doručenie,
    • Všetko sedelo podľa manuálu
    • Žiadna

Za mňa super, bez výhrad

Vážený zákazník,

Sme veľmi vďační, že ste si urobili čas a podelili sa s nami o svoju spätnú väzbu.

Veľmi si vážime Vašu spätnú väzbu a sme radi, že sa Vám vo vidaXL páčilo.

Tešíme sa, že Vás čoskoro opäť privítame vo vidaXL.

Miroslav,
    vidaXL

• niektore ceny
    • doprava k vam zadarmo
    • vratenie tovaru do Holandska, kde oficialne sidli spolocnost, cize aj odstupenie od zmluvy do 14dni vas stoji dost na postovnom - kurierovi
    • neskutocne nekvalitny nabytok. Riedke drevotriesky, hnusne olaminovane, pohladove casti odrete ci odstiepene rohy.
    • nelicuju hrany dosiek, drevene koliky su na okrasu, v niektorych modeloch nabytku nedrzia a volne "lietaju"
    • Uplne fiasko je komunikacia s obchodom. Automaticke maily, na ktore asi odpoveda niekto v Azii cez AI prekladac. Telefon ziadny, zavolaju oni do 24 hod, len neviete cas, takze ked necumite cely den na telefon a nezdvihnete, mate smolu. Na cisle je automaticky odkaz a mozete si vyziadat nech vam znova zavolaju za 24 hod...

kvalita je hrozne zla. Predstavte si mizernu kvalitu a znizte ocakavanie este o par stupnov. To je to co dostanete. nabytok z drevotriesok made in china. Skoda, ze som si recenzie nepozrel pred nakupom 4 kusov nabytku, teraz za kazdy kus pri vracani zaplatim po 10€.

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Je nám veľmi ľúto že nie ste spokojný s objednávkou.

• Nekvalitný materiál
    • Poškodený tovar
    • Chýbajúci návod
    • Chýbajúce diely alebo diely navyše

0421000499210

Už v živote. Kúpila som králikáreň, ktorá mala byť z masívu a so strechou pokrytou vodovzdornou látkou…
    Látka určite nebola vodevzdorná a bola poškodená. “Masív” je labilný a králici ho rozhrýzli ako nič. Takto neošetrený by nevydržal ani vo vonkajšom prostredí… Musí byť vnútri. Sieťovina je na tom rovnako chabo.
    Predvŕtané diery sa nestotožňovali a chýbal podrobný návod na poskladanie… niektoré komponenty nedávali zmysel. Pánty ako na domček pre bábiky.
    Za tie peniaze to určite nestojí… o pár mesiacov to môžem vyhodiť.
    Návod bol takmer nečitatelný, neúplny a nezrozumiteľný.

Vážená pani,

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Ďakujeme Vám za čas,ktorý ste venovali odpovedaniu na náš telefonát, a sme radi, že sme našli riešenie pre Vašu spokojnosť.

• 60 %

• Dobrá cena
    • Rýchle dodanie
    • Tovar bol poriadku,totožný ako na obrázku
    • Komunikácia iba cez robota
    • Balík mi prišiel na dvakrát, prvá skúsenosť s takýmto spôsobom
    • Platba len prevodom, nerada platím vopred veľké sumy

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Mrzí nás, že nie ste spokojný.

• 20 %

Objednali sme si koberec na schody, ale poslali nam v zlej farbe. Stava sa... Clovek robi chyby, ale sposob vybavenia reklamacie je "uzasny". Mozem vratit, ALE NA VLASTNE NAKLADY alebo mi odrataju z refundacie 10e. :)

Takze zhrniem to, nemame ani tovar a nedostanem naspat ani plnu sumu.

Za to, ak by sme si tovar ponechali, tak by sme dostali 15e kupon na dalsi nakup.

Dakujem, ale nie.

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Mrzí nás, že ste dostali koberec v zlej farbe.

• Krivé
    • Labilné
    • Krivé komponenty na spevnenie
    • Odlúpnuté "drevo"
    • Nekvalitné!!!

Nekvalitný tovar, krivý, labilný. Vrátenie na vlastné náklady alebo 10 stiahnu poplatok.

TÚTO STRÁNKU NEDOPORUČUJEM NIKOHO!!!!

Pol hviezdičky som musela dať aby som mohla napísať recenziu.

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Mrzí nás, že ste dostali poškodenie tovaru.

• 10 %

• Napíšu zaujímavú ponuku a nevedia to dodať.
    • Sľúbi sú ale to je tak celé
    • Prístup k informáciám o balíku 0 bodov

Prvé objednanie prebehlo v poriadku.
    Druhé objednanie : 17.07.2024 Vás balík je na ceste k Vám. Balík ani do týždňa nedorazil.
    Výhovorka je že prepravca ......

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Mrzí nás, že máte problém s objednávkou.

• 90 %

• Komunikácia
    • Rýchle vybavenie
    • Milý prístup ❤️
    • Vrátenie prebehlo rýchlo bez zbytočných naťahovačiek
    • Tovar bol nekvalitný

Po všetkých recenziách, ktoré som čítala som sa bála . Keďže mi prišla posteľ a tá bola veľmi zlej kvality,obratom som im hneď písala, že chcem tovar vrátiť. Najskôr mi ponúkli kompenzáciu vo forme kupónu a finančnej kompenzácie , ale to som odmietla . Hneď som napísala, že chcem tovar vrátiť . Oni, že samozrejme, zabaľte tovar ,nalepte nové štítky a doneste tovar do najbližšej výdajne GLS . Trochu bol s týmto problém, ale keďže u nás chodí milý pán kuriér GLS, tak som s ním dohodla odvoz . Tovar im prišiel do 4 pracovných dní . Peniaze boli vyplatené hneď po prebratí balíkov . Celé vrátenie tovaru trvalo 8dni, trochu trvalo kým sme dohodli detaily , ale musím povedať , že ja mám výbornú skúsenosť . Nebojte sa tovar vrátiť ak mieste spokojný . Hlavne treba komunikovať , občas je to na dlhšie ,lebo sú to zahraničný pracovníci a musia si všetko prekladať . Za vrátenie mi ostali 20€ za dopravu .

Vážený zákazník,

Veľmi si vážime Vašu spätnú väzbu a sme radi, že sa Vám vo vidaXL páčilo.

Tešíme sa, že Vás čoskoro opäť privítame vo vidaXL.

Miroslav,
    vidaXL

• Žiadne niesu
    • Dlhá čakacia doba
    • Tovar prišiel poškodený
    • Zla kvalita materiálu

Objednali sme si zaťahovaciu roletu čakali sme naňu vyše týždna a prišla poškodená. Kvalita spracovania a materiálu je hrozná.

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Mrzí nás, že ste dostali poškodenie tovaru.

S pozdravom Miroslav vidaXL

• Celé zle

Určite neodporúčam tento obchod vyše týždňa čakám na zásielku ktorej stav je vždy čaká na odoslanie . Na emaili odpovedá robot s ktorým sa nedá komunikovať a nič sa nedozviete ohľadom vašej objednávky. Také obchody treba zrušiť

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Veľmi nás mrzí, že máte problém s objednávkou.

S pozdravom Anna vidaXL

• Slabe drevo
    • Dlhe drevene koliky ktore pri dosadeni dalsieho kusu odstiepia z dreva
    • Nevyrezane otvory v sololite na uchytenie skrinky o stenu
    • Drevo osuchane, farba kupena matna a pretrete nedokonalosti leskym naterom..
    • Malo srobikov v baleni

Cele zle, nabuduce uz odtialto nekupit, jednoznacne za mna neodporucam.

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Je nám veľmi ľúto, že ste dostali poškodenú objednávku.

Kontaktovali ste nás bez čísla objednávky, preto vás nemôžeme kontaktovať.

Kontaktujte nás na adrese [email protected] a my vám radi pomôžeme.

S pozdravom Anna vidaXL

• 10 %

• Ak chcete vyhodit peniaze do luftu tak Vidaxl maximalny hnoj toto
    • Nekvalitny tovar, nabytok jak ogrcany ani umyt to nejde. Rohy su pomackane asi sa tym ohadzovali. Celkovo kvalita je totalny odpad. Nemam slov naozaj s tymto som sa este nestretol.
    • Drevo poodstiepane proste nepouzitelny nabytok.
    • Ludia nekupujte tento odpad myslim to uprimne. Znaci o tom aj vela negativnych recenzii a teda pridavam sa aj ja. Nemam vo zvyku pisat recenzie ale toto ma nastvalo pricom produkt nebol uplne najlacnejsi.

Moj nazor na tento obchod je su to podvodnici v tom zmysle ze predavaju tovar tvariaci sa kvalitne a pekne a pride Vam domov hnoj resp odpadkove drevo a materialy ktore nevyhovoju ani standardom. Neda sa ani na dobierku objednat.

Ďakujeme za Vašu recenziu.

Veľmi nás mrzí, že doručený tovar nesplnil Vaše očakávania.

Kontaktovali ste nás bez čísla objednávky, preto vás nemôžeme kontaktovať.

Kontaktujte nás na [email protected] a my vám radi pomôžeme a poskytneme riešenia vašich problémov.

Pekný deň

Anna vidaXL

• 10 %

• Katastrofálny materiál, na reklamácie nereagujú, maximálne nespoľahlivý eshop, divím sa že toto ešte na heureke žije....neodporúčam !!! Drevo rozmočené, zbytočné otvory, skrutky nezapustené, hrany a dosky každá v inej farbe, krytky skrutiek nedodali. Hoci som im poslal fotografie a uznali si chybu, ani po zaslaní čísla účtu na ich vyžiadanie, peniaze naspäť neposlali. Žiaľ sem nejdú vložiť fotografie toho, čo si táto banda podvodníkov dovolí predávať...na požiadanie Vám ich zašlem. Poučte sa z chýb a nedajte sa oklamať .

Vážený pán Vlasto,
    Ďakujeme za Vašu recenziu.
    Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti s produktom.
    Kontaktovali ste nás bez čísla objednávky , preto Vás nemôžeme kontaktovať. Prosím kontaktujte nás na [email protected] a my Vám radi pomôžeme. Pekný deň

• 10 %

• Bohužiaľ pozitíva za nás nie sú.
    • veľmi nekvalitné materiály
    • nepresný návod
    • farba sa nezhoduje s ponúkaným produktom
    • prišla neúplná objednávka
    • časť tovaru absolútne nepoužiteľná, zvyšok použiteľný len po úprave majstrom (napriek tomu životnosť bude veľmi krátka)
    • cena v porovnaní s kvalitou a službami veľmi vysoká

Objednali sme si záhradné sedenie 5-dielne. Na to, že sa má jednať o "drevený masív" prišla značná časť dreveného materiálu poškodená, prasknutá, trčia z nej triesky, pri montáži praskajú aj tie na pohľad nepoškodené časti. Všetky dosky sú poprehýbané, veľmi ťažko sa s nimi manipuluje. Skrutky sú veľmi mäkké pri montáži sa deformujú a stávajú sa nepoužiteľné. Podsedáky prišli namiesto antracitovej svetlé šedé, pokrčené, neforemné a z veľmi nekvalitného materiálu. V návode sa uvádza, že treba podsedáky nechať po vybalení 72 hodín, aby sa dostali do pôvodného stavu, avšak ani po 2 týždňoch nevyzerajú o nič lepšie ako po vybalení.
    Namiesto dvoch opačných rohových lavíc prišli dve rovnaké. Jedna časť sedenia prišla nekompletná, teda nepoužiteľná.
    Tovar sa nepodobá tomu, čo je vyfotené.
    Absolútne túto stránku neodporúčame a už nikdy by sme nič neobjednali.

• 10 %

Objednávala som kralikaren. Kvalita dodaného tovaru katastrofa . Ako už iní písalo tak škoda peňazí

• Vedia dobre klamať
    • Kvalita produktov katastrofálna

Aj napriek veľmi zlým recenziám som riskla a objednala som policu z vidaxl. V domnienke, že na polici sa nedá nič pokaziť. Bohužiaľ som sa pekne obabrala. Polica v katastrofálnej kvalite a ten údajne neviditeľný systém zavesenia za nič nestojí. Polica je krivá, došla bez manuálnu a šrúbov, nalepené dosky presahujú okraje a vnútro je duté, čiže kovový upevňovací systém doslova vo vnútri lieta a polica vypadáva zo steny. No jedna katastrofa. Vrátiť sa mi to samozrejme neoplatí, keďže to chcú poslať výhradne do Holandska. Neodporúčam si nič objednať. Iba ak ste milionári a nevadí vám vyhodiť peniaze len tak do koša.

• 90 %

• Objednali sme si policový regál prišiel do 4 dní a bol úplne v poriadku.

Už sme kedysi z tohto eshopu objednávali a boli sme úplne spokojní. Vyskúšali sme to znova a spokojnosť opäť s tovarom aj s prístupom.
    Cena zodpovedá kvalite.
    Jana