Vzdy mi vyhoveli
Slabá komunikácia. Tovar mi prišiel, ale vybral som zlú veľkosť a chcel som s nimi konzultovať možnosti výmeny veľkosti. Na mail nereagovali, tak som prešvihol lehotu na zákonné vrátenie tovaru.
Výborný
- Rychle jednanie.
- zaujímavý výber tovaru, dobré ceny
- Rychlost dorucenia
- siroky vyber tovaru
Vcelku rýchle dodanie
Všetko ako má byť
- Uzasne jednanie
Jedná sa o dobrý obchod,s veľkým sortimentom a dlhou históriou,nakupoval som tu ale budem pokračovať,odoprúčam
Tovar je kvalitný a zodpovedá popisu, príjemná komunikácia, rýchle dodanie
Viac krát som tu nakupoval a bol som spokojný
Skvelá komunikácia a ochota.
Zatiaľ nemôžem hodnotiť výrobky, pretože som ich ešte nepoužila. Ale vysoko hodnotím komunikáciu s pracovníkmi obchodu,predovšetkým rýchlosť a profesionalitu.
Problemi z komunikaciov.
Reakcia obchodu USARMY.SK
Problemi (Y). Nerozumieme reakcii zakaznika, ktory 2x volal do skladu, ze co je s jeho fakturou, ktoru chcel uhradit vopred. Tu sme mu 2x odoslali, na co on tvrdil, ze ju nedostal ani raz. Zatial je to prvy pripad, kedy zakaznik nedostal fakturu pri objednavke. Stalo sa uz, ze email isiel do spamu. Volali sme s nim telefonicky, nakoniec sme fakturu odfotili a poslali sme mu ju cez mobil a tuto aj uhradil. Naozaj tomu nerozumieme??? Ale aj tak sa mu este raz ospravedlnujeme.
- Vždy nájdem to,čo potrebujem.
Jeden deň som tovar objednala a na druhý deň som ho už mala doma.
Skvela komunikacia
- ok