- Dobre ceny
- Vyber tovaru
- Vsetko skladom
- Na niektore polozky drahe postovne
Dobrý deň
ďakujeme za Váš čas, ktorý ste venovali na uvedenú recenziu. Staráme sa analyzovať ceny za kuriéra a ine možnosti doručenia tak, aby zákazník platil čo najmenej. Niektoré služby majú svoje obmedzenia (váha, rozmery, spôsob platby) ale robíme všetko čo sa dá aby ceny boli prístupné pre našich zákazníkov.
S pozdravom -
- Rýchlosť dodania, dobrý výber tovaru
- neviem
Rýchlosť dodania, dobrý výber tovaru
Dobrý deň
vďaka Vašim reakciám môžeme zlepšovať náš e-shop tak aby sme boli dobre pripravený na Vaše požiadavky.
Ďakujeme za Váš čas za napísanie recenzie.
S pozdravom Unitrailer -
OK, promtne vybavené aj promtne doručené.
Dobrý deň
ďakujeme za Vašu recenziu. Pamätáme o tom že spokojnosť našich zákazníkov zaväzuje.
- 8 deň a zásielka stále nedorazila
Dobrý deň
ďakujeme za Váš čas na napísanie recenzie aj keď v tomto prípade negatívnej , vďaka ktorej sa však môžeme podobným situáciám vyhnúť. Chcel by som Vás poprosiť o kontakt s našou firmou na [email protected] alebo telefónnom čísle +421 233 329 500 ( Pon- Pia od 08,00- 16,00) aby sme na základe čísla objednávku preverili kde sa stala chyba, pretože sa stávajú rôzne okolnosti nezávislé od nás ( kuriér, zatvorený Z-box, problém pri platnosti kartou).
Ak ste objednávku robili 23.12. môže na danú situáciu mať vplyv že veľa firiem ( naši partneri ) majú medzi sviatkami uzávierky alebo inventúry.
Ešte raz ďakujeme za recenziu prosíme o kontakt aby sme mohli preveriť Vašu záležitosť, pretože spokojnosť našich zákazníkov je pre nás najdôležitejšia.
S pozdravom Unitrailer -
- Poškodený tovar došiel . Tekuté mydlo bolo prasknuté a vytečene.
Reakcia obchodu UNITRAILER
firma Unitrailer je výrobca prívesných vozíkov , v svojej ponuke nemáme tekuté mydlo.