Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Všetko bolo v poriadku, dodržané čo bolo napísané.

Tovar mi bol doručený, ale box mi prišiel bez kľúčiku

• nefungujuci kontakt
    • dodany iny tovar

Dodali chybny tovar, obchod nie je mozne kontaktovat, reklamacia zatial nevyriesena.
    Kupovane zo .sk e-shopu. Tovar dosiel z Polska, email ohladom reklamacie z Talianska.
    Ze to mam poslat. Nevedno kam. Ze pripajaju dodaci list (email bez prilohy).

• Nikam sa nedovolate

V dnesnej dobe technologii uplne zly dostup. 2x ma presmerovalo na platobnu branu kde ani neviem ci mi stiahol peniaze alebo nie. Stale potvrdzovalo platbu. Telefonne cislo pocas pracovnych hodin vypnute s hlaskou ze mate zavolat pocas pracovnych hodin, nikto nereaguje, zaplatit tovar sa neda, non stop vyhadzuje pri vsetkom chybu. Nikdy viac !!!

• Rýchlosť dodania
    • Ceny sú relatívne dobre
    • Komunikácia
    • Komunikácia

Najväčší problém je komunikácia nakoľko im môžete napísať mail na Poľsky , Taliansky Česky mail a neodpisu niekoľko dní,

• Dodanie Tovaru bolo trochu komplikovane, a jedna objednávka dorazila na viackrát.

Pri spracovaní mojej objednávky niekto urobil chybu aj keď nešlo o veľký obnos ale pre mňa to bolo veľmi dôležité pre návrat domov z dovolenky. Nakoniec ale všetko dobre dopadlo.

Po týždni objednania a zaplatenia produktu ho stále nemám doručený, aj keď potvrdili, že tovar majú skladom.

• bezproblémový priebeh

• Prehľadný eshop
    • Komunikacia
    • Neriešenie chýbajúceho tovaru
    • Uzavretá reklamacia bez odpovede

Objednal som si tovar z ich stránky. Tovar dorazil za 4 dní. Zabalený bol dobre. Po skontrolovani balíka som zistil že chýba jedna položka. Kontaktoval som predajcu ktorý požadoval odfotenie krabice a tovaru čo som spravil. Po odoslaní fotiek do 10 minút zamietli reklamáciu chýbajúceho tovaru. Jedná sa len o nálepku v hodnote 5 eur, ale z jednania predajcu som maximálne nespokojný.

• cena

Veľké skúsenosti s odchodom nemám ale objenanim tovarom som spokojný.

• rýchlosť

Telefonicky sa nedá spojiť.

• Rýchle dodanie