- Vankušiky su uplne krásne.
- Na tovar som čakala dlho. Ale je mi jasné že su vianoce a maju toho vela.
- Dorucenie az do domu.
Dlhá čakacia doba, zlá komunikácia, tovar nie je skladom.
- Veľmi zaujímavé a pekné produkty
- neskoré dodanie
Objednávala som pred 2 týždňami a stále mi neprišiel tovar z čoho som smutná.
Maximalna nespokojnost s kurierskou spolocnostou GLS
- Super urcite objednam do buducnosti
- Co sa tyka tovaru 100%spokojnost
Vyhoda
- Ruksak, ktorý som si kúpila sa mi rozpadáva
- Veľmi rýchle dodanie.
Tak tovar bol objednany pred 17 dnami stale mi neprisiel a mam hodnotit objednane produkty ? :D volala som ze jeden postar potrebujem skor te si postovnne uhradim dvakrat bolo mi povedane ze odosielate a neprislo nic hrozna stranka
- Krásny mekučký vankúšik
- Žiadne vady
- Poškodený obal tovaru
- Poslali mi ine nie s labkami
Objednavala som ho 24.11. a je 6.12. a dnes má prísť. A prístup kuriéra sa mi nepáčil
- Má veľmi pekný tovar
Už skoro 2 týždne čakám na tovar. To je neuveriteľné, aké to je nezodpovedné.
- kvalita tovaru prekvapujuco suprova aj ked tovar som ešte neprala
- dodacia lehota celkom rychla
- komunikacia po tel. na velmi dobrej urovni. Ak volate a nikto Vám nezodvihne , zavolaju Vám naspäť
- výmena tovaru trvá dlho :(
- Rýchle dodanie, tovar nepoškodený
S tovarom som spokojná, bol menší problém s nepriradením platby k objednávke ale po telefonickom rozhovore bola platba priradená a tovar odoslaný. Doručenie bolo v poriadku, tovar prišiel dobré zabalený, všetko prebehlo bez ďalších komplikácií.
- Dobrá komunikácia
- -pri zľavách- majú skvelé ceny
- Prehľadná stránka
- Dlhodobá možnosť vrátenia tovaru
Objednala som si pár mikín (King and His Qeen), ktorý plánujem darovať ako Vianočný darček. Obe sú veľkosti M a pravdupovediac ma trochu prekvapilo, že dámska je o trochu väčšia ako pánska. V najhoršom prípade snáď obchod nesklame a bude ústretový k výmene oblečenia.
Aj keď mám isté obavy o prípadnú reklamáciu, som s Tvojstyl-om nadmierne spokojná. Tovar došiel v poriadku a za krátky čas. Môžem len odporučiť. -
- Výber tovaru
- Ceny
- Super. Objednávka bola rýchlo vybavená aj keď mala menšie omeškanie, bolo to úplne zanedbateľné. Prišlo všetko v poriadku, pekne zabalené. Produkt bol presne ako na fotke, sedeli aj popisky k nemu :)
- Ruksak dorazil bez poškodenia
- Spokojnosť s tovarom