• Tovar nevyzerá tak kvalitne, ako na obrázku. Je to len obyčajný kus látky a vankúš vôbec nemal 40x40cm. Už nikdy si neobjednám z tohto internetového obchodu nič.

• Tovar nám do dnešneho dňa neprišiel

• Nikdy viac,tričká nekvalitné,neforemné. Bola som sklamaná.

mesiac čakať na balík je trošku dosť ;)

Už skoro mesiac čakám na objednaný tovar z nič.

• bola napisana garancia dodania do vianoc - nestalo sa
    • komunikacia pomocou emailu

Deň pred vianočným víkendom mi obchod dal vedieť,že tovar nemajú na sklade. Neseriózne jednanie.

• Zavadzaju zakaznika

Na obrazku maju krasne fotky tovaru nejaka znacka MT no v skutocnosti poslali lacnu napodobeninu z Ciny predpokladam. Absolutne nedoporucujem

Maximalna nespokojnost s kurierskou spolocnostou GLS

• Ruksak, ktorý som si kúpila sa mi rozpadáva

Tak tovar bol objednany pred 17 dnami stale mi neprisiel a mam hodnotit objednane produkty ? :D volala som ze jeden postar potrebujem skor te si postovnne uhradim dvakrat bolo mi povedane ze odosielate a neprislo nic hrozna stranka

• Poslali mi ine nie s labkami

Objednavala som ho 24.11. a je 6.12. a dnes má prísť. A prístup kuriéra sa mi nepáčil

• Má veľmi pekný tovar

Už skoro 2 týždne čakám na tovar. To je neuveriteľné, aké to je nezodpovedné.

Už to bude asi mesiac a stále mi nič neprišlo.

Objednavka z 13.9. stale nevybavena. Deklaruju tovar dodat do 3-12 dni. Cakam uz skoro mesiac.

Obchod ma mailovo informoval, že sa zatiaľ nepodarilo moju objednávku spracovať, ale že je riadne zaevidovaná a z mojej strany nie sú potrebné žiadne ďaľšie kroky a určite ma budú informovať mailom. Nijaký mail som dlho nedostávala a keby som sa sama neozvala (lebo už by aj tak nestihli dodať produkt do ich bežného času doručenia objednávky a teda času kedy som ho potrebovala) nedozvedela by som sa, že produkt už sa nepredáva a nemala teda ani produkt ani peniaze, ktoré bezproblémov zobrali, napriek neprístupnosti tovaru o ktorého nedostupnosti mimochodom priamo na stránke neinformovali. Objednávku som následne po získaní tejto informácie stornovala, peniaze mi doteraz neposlali.

• Dlhá doba dodania

Čakám na tovar už viac ako 20 dní.

• Velmi dlhe cakanie na tovar bez vysvetlenia, uvazujem o zruseni objednavky