Rýchle dodanie
- rychle dodanie, dobra cena
vsetko ok
- Veľmi pozitívne skúsenosti
- Stála komunikácia o stave objednávky, rýchle dodanie
V zivote mi neprisiel balik tak rychlo, objednany 1.12. Doruceny 2.12. Krasne zabaleny, vsetko v poriadku, nehovoriac za bezkonkurencnu cenu, obchod odporucam vsetkymi desiatimi. Dakujem krasne.
Kupoval som tam pár vecí, ktoré boli lacnejšie ako na mtbikeri, ale kvalita je tá istá.
- Trocha dlhšie podanie tovaru ale inak Ok .
- Sme spokojní s jednaním operátora ako aj s rýchlym dodaním.
- S objednaným produktom maximálna spokojnost.Excelentné doručenie za 24 hodín.
- Výborný, spoľahlivý.
Spokojný
- Super cena dodanie 3 dní.
Tovar mi bol dodaný rýchlo a v poriadku. Oceňujem dobrú cenu za tovar.
Tovar dodaný rýchlo a bez problémov.
- Velmy rýchlo vybavená a odoslaná objednávka
celkova spokojnost s nakupom aj s dorucenim
- Obchod nemá zastúpenie na Slovensku
Objednávku som stornoval a obchod mi zrušenie objednávky potvrdil. Napriek tomu mi obchod tovar doručil dňa 22.11.2024
Reakcia obchodu T.S.BOHEMIA a.s.
ďakujeme za vašu správu a veľmi nás mrzí vzniknutá situácia.
Vašu žiadosť o zrušenie objednávky sme zaevidovali a objednávku sme sa snažili stornovať. Žiaľ, v čase vašej požiadavky už bola objednávka spracovaná a pripravená na expedíciu, preto ju nebolo možné zrušiť.
Ak si tovar neželáte prevziať, môžete ho samozrejme odmietnuť pri doručení alebo nám ho vrátiť späť. V takom prípade vám vrátime peniaze hneď po doručení tovaru späť do nášho skladu.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie a ďakujeme za vaše pochopenie. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
S pozdravom,
Tím TSBOHEMIA -
- Veľmi promptne vybavená dodávka
- 2 krát po sebe prišiel tovar zničený
Po mesiaci vybavovania reklamácie prišiel tovar znova a znova tak isto zničený ako prvý krát
Reakcia obchodu T.S.BOHEMIA a.s.
Dobrý deň Miroslav,
veľmi nás mrzí, že ste opätovne obdržali poškodený tovar. Chápeme, aké nepríjemnosti vám táto situácia spôsobila, a úprimne sa ospravedlňujeme za vzniknuté komplikácie.
Vaša druhá reklamácia je momentálne v riešení. Čakáme na doručenie reklamovaného tovaru od vás, aby sme mohli podniknúť ďalšie kroky a zabezpečiť nápravu čo najskôr. Urobíme maximum pre to, aby sa podobná situácia už nezopakovala.
Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali informácie o stave reklamácie, neváhajte sa na nás obrátiť.
Ďakujeme za vašu trpezlivosť a pochopenie.
Tím T.S.BOHEMIA -
- Super ceny