super. spokojnosť.
- Serióznosť komunikácie obchodu
- Rýchlosť dodania tovaru
- Príjemná cena tovarov
- Možnosť platby bankovým prevodom a to vopred
- Žiadna nevýhoda
Bol to prvý môj nákup v tomto obchode a k spokojnosti. Dodávam tiež že sa jednalo o komponent do PC /IEEE 1394 - karta pre prenos z videokamier z DV výstupu/, ktorý v sortimente predajcov je dosť zriedkavý.
- rýchlosť dodania
- komunikácia
Rýchly nákup aj dodanie, všetko v poriadku
- Rýchle dodanie tovaru
- Žiadna
- velka ponuka
- dobre ceny
- dlho na trhu
- dorucuju aj na Slovensko
- maju nedoladeny system - uz pri objednavani vyhodilo dve chyby - urobil som screenshot a poslal na ich podporu
- ked sa konecne podarila platba, nesparovalo im ju a neustale chodili upomienky, ze sme nezaplatili. Po niekolkych dnoch som im poslal vypis z nasej banky, ze to je zaplatene, a na to ich obchodnik sa pomylil a miesto ich financnemu poslal email mne, v ktorom napisal toto: "Mohu vás poprosit o prověření plateb? Zákazník prudí na chatu" - len na vysvetlenie, na chate som dal otazku: "Kedy mozeme ocakavat nasu objednavku?"
Prvy nakup. Zatial zla skusenost - dlhe dodanie (mali na ucte peniaze, ktore sa zjavne neobtazovali sparovat so ziadnou objednavkou). Navyse drzy obchodnik.
- Veľmi fajn personál
- Tovar dorazil do 2 dni od objednania, naozaj rychlo a za najnizsiu cenu co som na internete nasiel
- Neuvedené rýchle dodanie... spokojnosť
- Výber
- Ceny
- Možnosti dopravy
- Rychlo doručené
Veľmi som spokojný s procesom nákupu i tovarom samotným!
- Ceny
- Vyber
- Ochota poradit cez ich chat
- Cena dopravy
Páči sa mi, že neustále informujete zákazníka ohľadom situácie s dodaním tovaru.
- nieje čo vytknúť som spokojná
- Veľmi rýchle poslanie tovaru
- Tovar reálne dostupný, nie len na webe
- Komunikácia obchodu o každej fáze obchodu
- Výborné ceny
Jednoznačne odporúčam. Dobré ceny, rýchle dodanie, dobrá komunikácia.
- tovar doručili v nasledujúci deň
- Chýbajúce 4 skrutky na upevnenie monitora
Ešte nikdy mi neprišlo nič takto rýchlo, nezvyknem písať recenzie ale vy si to zaslúžite, jeden deň som si objednal, na druhý deň v mojej dedine vo výdajnom mieste to bolo pripravené. Parádny servis. S pozdravom
- Rýchla doprava a skvelá komunikácia!
Krásny hriankovac a dobrá kupa
- velmi rýchle dodanie
- neviem o žiadnej