- Zákaznícka podpora a komunikácia
- Prehľad o stave objednávky
- Výhodná cena
- Rýchle doručenie
Kupoval som tu telefón v akcii za veľmi výhodnú cenu. Keď som objednával nebol skladom, ale rýchlo mi potvrdili dostupnosť cez zákaznícky chat.
Keď som potreboval ďalšie informácie, komunikoval som cez e-mail a musím povedať, že zákaznícka podpora je v tomto obchode na vysokej úrovni.
V porovnaní s inými obchodmi majú v zákazníckej podpore určite navrch a po registrácii v obchode máte presný prehľad o stave objednávky.
Určite rád nakúpim aj nabudúce. -
- výstižný popis tovaru, tovar je dobre nafotený pre zákazníkov
pri bezhotovostnej platbe na účet by mohol byť slovenský IBAN (teda účet na Slovensku) , platba by prešla ihneď
- Super
Spokojnost
- Seriozny, rychly
- Rýchlo dodanie
- Dobre ceny
Ďakujem za rýchle vybavenie.
Veľká spokojnosť, jeden deň objednane na druhý doručené, všetko super.
Super predajňa
- široký sortiment tovaru
- dobré ceny
- Všetko OK
- rýchle dodanie
- všetko prebehlo úplne v poriadku a veľmi dobré ceny
- nie sú žiadne
Ok
- Super ceny
- Doprava zadarmo
- Rychle dorucenie
Maximalna spokojnost, mozem tento eshop len vrelo odporucat.
Môj prvý nákup. Spokojný.
- Dnes som objednal, zajtra som mal tovar doma. Bez komentáru - špičkový obchod
V tomto obchode som kupoval prvý krát. Určite nie posledný krát. Rozhodoval som sa hlavne podľa recenzií. Preto aj ja vždy pridávam recenziu. Pretože pri rozhodovaní kde nakúpim, recenzie sú v mojom prípade prvé. Cena tovaru rozhoduje o mojom nákupe až druhá v poradí. Takto má fungovať internetový obchod, ako funguje T.S.BOHEMIA a.s.
bez problemov
- Rýchlosť vybavenia a doručenia absolútne TOP
- Doprava zdarma to som ešte nezažila pri 9 eurovej objednavke.
Bol mi doručený iný typ filtra napriek upozorneniu, že chcem balený v bielom plastovom obale nie v modrom. Lebo ten v modrom sa nedá do kanvice vložiť. Už som totiž objednávala v inom obchode a tiež mali zlý obrázok k filtru. Komunikovala som mailom a bola ubezpečená, že obrázok je správny. Skrátka sa ani nesnažili otvoriť krabicu a pozrieť či je balenie modré alebo biele.
Odoslanie tovaru nazad zo Slovenska do Čiech si vyžiadalo 6€, o ktoré som prišla, lebo poštovné obchod nehradi. No ďakujem pekne !Reakcia obchodu T.S.BOHEMIA a.s.
veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a ďakujeme, že ste nám ju opísali. V tomto prípade je, žiaľ, zrejmé pochybenie na našej strane – ospravedlňujeme sa za to, že vám bol zaslaný nesprávny typ filtra, aj napriek vášmu upozorneniu.
Kolega, ktorý s vami komunikoval, určite informácie preveroval – ak nie priamo, tak prostredníctvom produktového manažéra. Bohužiaľ, nie vždy máme k dispozícii všetky detaily a vychádzame z podkladov, ktoré získame od výrobcov alebo dodávateľov. Môže tak dôjsť k neúmyselnému omylu.
Zároveň vás prosíme o pochopenie, že nemáme možnosť každý kus na sklade rozbaľovať a kontrolovať jeho fyzickú podobu.
Ak by ste mali záujem, ozvite sa nám, prosím, na e-mail [email protected] – radi sa pokúsime zohnať správny typ filtra a všetko s vami individuálne dohodnúť.
Ešte raz sa ospravedlňujeme a ďakujeme za spätnú väzbu, ktorá nám pomáha zlepšovať naše služby.
Za Tím TSBOHEMIA.SK
Ing. Mária Tlachová