Tovar objednaný a zaplatený 21. 6. 2023 som stále nedostala. Keď som volala na uvedené číslo, hlási mi, že volané číslo neexistuje, na e-mail, ktorý som poslala mi doteraz nikto neodpovedal. Takýto prístup zo strany obchodu považujem za maximálne neseriózny a žiadať ohodnotiť tovar, ktorý ešte ani neprišiel, za iróniu.
Reakcia obchodu TRIEX
Ďakujeme za názor a ospravedlňujeme sa za dlhšiu dobu dodania. Niektorý tovar sa nám vyrába na mieru, preto dodacia doba môže byť dlhšia ako predpokladáme. Objednávku sme vám ale doručili a veríme, že vám zakúpený tovar bude robiť dlho radosť :)
Ďakujeme a zostávame s pozdravom -
Tovar bol ponúkaný, dal sa objednať “do košíka”, avšak následne predajca uviedol mailom, že tovar je vypredaný.
Reakcia obchodu TRIEX
ďakujeme vám za názor. Bohužiaľ pri Vami objednanom tovare sa jednalo o dopredaj. Následne vám bola ponúknutá alternatíva, poprípade storno objednávky. Veríme, že si nabudúce vyberiete z našej širokej ponuky :)
Ďakujeme a zostávame s pozdravom -
- Rýchle dodanie tovaru
- Výhodná cena
- výborná komunikácia
- poradili mi s výberom produktu
- doporučili mi najvhodnejší produkt
- žiadne nie sú
- Rýchle doručenie (na druhý deň)
- Dobrá komunikácia a ochota
- Široký výber
Nakupovala som tu už viac krát a vždy bez problému
Som sklamaná, pretože obchod mal dobré recenzie, preto som si ho vybrala. Tovar mal byť doručený do 4 dní, objednané v pondelok, do piatku žiadne info, tak som písala, odpísali, že sa zdržala dodávka a ďalší pondelok posielajú. Neposlali... Negatívne hodnotím aj skutočnosť, že tel. číslo, ktoré uvádzajú ako kontaktné, či už na stránke alebo v korešpondencii, je stále nedostupné. Jediná útecha je v tom, že som neposlala peniaze vopred.
Dobrý deň Sonia,
Ďakujeme za váš názor. Vašu objednávku ako aj jej nečakané omeškanie, ktoré bohužiaľ nevieme ovplyvniť sme s vami intenzívne komunikovali. Bohužiaľ dopravu niekedy nie sme schopní urýchliť, obzvlášť ak nastane nečakaná situácia na strane prepravcu. Celý problém sme konzultovali e-mailom, kde odpovedáme behom pár hodín. Telefónnu linku máme z technických príčin dočasne nedostupnú, za čo sa ospravedlňujeme. Posielali sme vám alternatívne číslo priamo na majiteľa obchodu, ktorého ste však nekontaktovali. Veríme, že túto situáciu vyriešime k vašej spokojnosti :)
Kvalitny tovar,rychle dorucenie.
- Velký výběr produktů
- Rychlost dodání
- Výborná komunikace
- žádná
- Super vyber produktov a bezproblémová komunikácia
- tovar doručený hneď na druhý deň
- Komunikácia obchodu
- Prehľadný obchod
- Ziadne
Celková spokojnost
- ústretový
- ochotne poradili s výberom
- rýchle doručenie
- Nie je obchodná predajňa
- 0 komunikacia
- tovar stale nedodany
Reakcia obchodu TRIEX
Mrzí nás vaša negatívna skúsenosť. Začiatkom roka u nás prebiehala inventúra, kedy sme mali dočasne pozastavenú expedíciu zásielok. Navyše sme čakali na nový tovar. Z tohto dôvodu došlo k miernemu zdržaniu vašej objednávky. Tovar Vám nakoniec bol doručený, a veríme, že vám robí dodnes radosť :)
Ďakujeme a zostávame s pozdravom.
TRIEX -
Žiadne informácie o mojej objednávke či volá už odoslaná, kuriérmi nevolal. Nikto mi objednávku neodoslal a nič mi neprišlo už viac než týden čakám.
Dobrý deň Nika,
Mrzí nás vaša negatívna skúsenosť. Začiatkom roka prebiehala inventúra, kedy sme mali pozastavenú expedíciu zásielok. Vašu objednávku sme expedovali hneď ako to bolo možné. Bohužiaľ zásielku ste od kuriéra neprevzali a bola nám vrátená späť na našu adresu. Pokiaľ vás kuriér nekontaktoval a neprišiel vám ani žiadny informačný e-mail, mohlo dôjsť k preklepu pri zadávaní kontaktných údajov. Každopádne ak máte o produkt naďalej záujem, neváhajte nám napísať na [email protected] a určite niečo vymyslíme aj s menšou kompenzáciou za omeškanie.
Ďakujeme a zostávame s pozdravom.
korektnosť, rýchlosť, bezproblemovosť
- žiadna komunikácia
Objednávka bola odoslaná a zaplatená pred 10 dňami. do dnešného dňa mi neprišlo žiadne potvrdenie objednávky ani balík.
Dobrý deň Adam,
Veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť s nákupom. Bohužiaľ tovar, ktorý ste si objednali sme nemali na internom sklade a dodanie sa skrz predvianočné sviatky a zvýšený nápor kuriérskych spoločností o pár dní predĺžilo. Každopádne Vašu objednávku sme už odoslali, a veríme, že Vám bude čo najskôr doručená.
Ešte raz nás mrzí dlhšia doba dodania.
Prajeme krásne sviatky a všetko dobré v novom roku :)
Vsetko v poriadku
- Rýchle a pohodové
Reakcia obchodu TRIEX
Ďakujeme za veľmi milú recenziu a tešíme sa z vašej pozitívnej skúsenosti :)
Športu zdar!
TRIEX -
- dobrá komunikácia s obchodom, ochota poradiť
- rýchle dodanie
Dobrý deň :)
Tešia nás vaše milé slová :) Ďakujeme a vážime si to :)
Team TRIEX -
- Dobré značky
- Ochotne poradia
Kvalitné produkty za dobré ceny. Obchod ochotne poradil s výberom a ponúkol vhodnú alternatívu.
Dobrý deň :)
Ďakujeme za pozitívnu recenziu.
Športu zdar!
Team TRIEX