nemám žiadnych výhrad, úplná spokojnosť od objednávky po dodávku
Dobrý deň
Dovoľte nám poďakovať sa za objednávku a že ste sa rozhodli nakúpiť v našom eshope topdrezy.sk. Vaša spokojnosť nás nesmierne teší a budeme radi ak u nás nakúpite aj nabudúce.
Tím Topdrezy -
- rýchle dodanie, tovar v poriadku, dobra cena
Tím Topdrezy -
- Drez nám prišiel v poriadku, som veľmi spokojná aj farba je super:-)
Môžem len povedať, že komunikácia veľmi dobrá:-)
- Spoľahlivosť
- Promptnosť
- Ochota
Tím Topdrezy -
určite odporúčam, prístup na jednotku, tovar zatiaľ nie je naskladnený ,ale našli náhradu, aby vyšli zákazníkovi v ústrety, zatiaľ veľká spokojnosť s obchodom
- Výborná komunikácia
- Ochota poradiť
Tím Topdrezy -
Dobrá komunikácia, rýchle dodanie tovaru
Tím Topdrezy -
- Objednaný tovar zatiaľ nedorazil, ale pevne verím, že so značkou Blanco budem spokojná a dúfam že to boli dobre investované peniaze.
- super komunikácia
- rýchle dodanie
Tím Topdrezy -
Spokojnosť, tovar bol dodaný rýchlo .
- Rýchle a bezpečne dodanie
- Tovar si môžete skontrolovať pred kuriérom, či nie je poškodený
- Služba výrezu pre batériu
Všetko v poriadku, drez ešte nemám nainštalovaný, snáď bude aj to v poriadku.
Tím Topdrezy -
skvely...mili...pohotovy a ochotny poradit v prospech zakaznika.
Dobrý deň
Dovoľte nám poďakovať sa za objednávku, a že ste sa rozhodli nakúpiť v našom eshope topdrezy.sk. Vaša spokojnosť nás nesmierne teší a budeme radi ak u nás nakúpite aj nabudúce.
- Komunikacia
- Rýchlosť dodania
- Ochota
Aktívna komunikácia, oznámenie o možnom meškaní, ktoré napokon nenastalo, zmena v objednávke bola rýchla a bezproblémová. Oceňujem zdvorilú komunikáciu.
- Komunikácia,rýchle dodanie,kvalitný výrobok ,som veľmi spokojná
Dobrý deň
Ďakujeme, že ste sa rozhodli nakúpiť v našom eshope topdrezy.sk. Tiež si vážime, že ste si našli čas dať nám k vybaveniu objednávky spätnú väzbu.
- Spoľahlivý
- Všetko OK akurát káva chýbala
Tím Topdrezy -
- Veľmi dobrá komunikácia, milá pani na telefóne.
- Dá sa dohodnúť, kombinácia drez batéria.
Dobré ceny, veľmi milá pani či vybavuje objednávky.
Tím Topdrezy -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Štandardne dobré.
Dobrý deň
Dovoľte nám poďakovať sa za objednávku, a že ste sa rozhodli nakúpiť v našom eshope topdrezy.sk. Vaša spokojnosť nás nesmierne teší a bude radi ak u nás nakúpite aj nabudúce.
Tím Topdrezy -
Pri objednavke uvedené zavádzajúca informacia že tovar je skladom. Nasledujúci deň mailom oznámené, že tovar bude naskladneny v priebehu niekoľkých dni.Obchod som si vybral práve pre okamžité dodanie .
- expresné vybavenie objednávky
- Žiadna
Dobrý deň
Dovoľte nám poďakovať sa za objednávku a že ste sa rozhodli nakúpiť v našom eshope topdrezy.sk. Tiež si vážime, že ste si našli čas dať nám k vybaveniu objednávky spätnú väzbu.
Tím Topdrezy