Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Rýchlosť

Reakcia obchodu TopDrezy

dovoľte nám poďakovať sa za Vašu objednávku a že ste sa rozhodli nakúpiť práve na našom eshope. Vaša spokojnosť nás skutočne veľmi teší a budeme radi, ak u nás nakúpite aj nabudúce.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Skvelá komunikácia, rýchle vybavenie objednávky

Tím Topdrezy

Objednávka aj dodanie tovaru prebehlo bez akýchkoľvek problémov.

Tím Topdrezy

• Tovar prisiel vcas aj s malym darcekom ;)

Tím Topdrezy

• Nebol tovar na sklade. Ale mne to neponáhľalo. Všetko došlo v poriadku a to je hlavné. Som spokojný.

Reakcia obchodu TopDrezy

v prvom rade veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku a za Váš čas, ktorý ste si našli na napísanie hodnotenia. Tovar sa nám v čase vytvorenia Vašej objednávky, žiaľ, vypredal, avšak robili sme všetko preto, aby sme ho čo najskôr naskladnili a odosielali.
    Veríme, že ste s tovarom spokojný a že nabudúce naplníme Vaše očakávania na 100%.

Ďakujeme a prajeme všetko dobré.
    Tím Topdrezy

• k tovaru bol aj darcek

Reakcia obchodu TopDrezy

Veríme, že s tovarom budete spokojný a že Vám bude dlho slúžiť.

Tím Topdrezy

Zatiaľ ok príjemné a ústretové jednanie drez a batéria dorazili v poriadku v zmysle dohovoru budúci týždeň montáž tak potom viac

Reakcia obchodu TopDrezy

Veríme, že s tovarom budete spokojný a že Vám bude dlho slúžiť.

maximálna spokojnosť

• expresne rýchle dodanie
    • výborná komunikácia

Tím Topdrezy

• Dobre zabaleny drez,presne vyrezany otvor a rychla komunikacia.
    • Krabicu nechali otvorenu,pre rychlu kontrolu pre preberani tovaru

Tím Topdrezy

Rýchle dodanie, kvalitný tovar, odporúčam

Tím Topdrezy

Rychle, kvalitne, za dobru cenu

Reakcia obchodu TopDrezy

dovoľte nám poďakovať sa za Vašu objednávku a že ste sa rozhodli nakúpiť na našom eshope topdrezy.sk. Vaša spokojnosť nás nesmierne teší a budeme radi, ak u nás nakúpite aj nabudúce.

• Priaznivé ceny
    • Priateľská proklientska komunikácia
    • Veľmi nápomocná pani na telefóne

Reakcia obchodu TopDrezy

dovoľte nám poďakovať sa za Vašu objednávku a že ste sa rozhodli nakúpiť na našom eshope topdrezy.sk. Vaša spokojnosť nás nesmierne teší a budeme radi ak u nás nakúpite aj nabudúce.

Tím Topdrezy

• Prehľadný web, super ceny a výborná komunikácia

Objednali sme si set drez s batériou, hneď obratom prišiel mail,že bohužiaľ drez sa vypredal,ale hneď bol ďalší objednaný od dodávateľa a o pár dni sme ho už mali doma..

Dobrý deň

Dovoľte nám poďakovať sa za objednávku a že ste sa rozhodli nakúpiť v našom eshope topdrezy.sk. Vaša spokojnosť nás nesmierne teší a budeme radi ak u nás nakúpite aj nabudúce.

Tím Topdrezy

Krabica bola otvorená, ale tovar bol v poriadku.

Reakcia obchodu TopDrezy

v prvom rade veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku na našom e-shope.
    Touto cestou by som Vás chcela informovať, že spoločnosť Toptrans obsah zásielky pri každej prekládke kontroluje, aby Vám bol tovar doručený bez akéhokoľvek poškodenia.
    Veríme, že Vašu dôveru nesklameme ani v budúcnosti.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Topdrezy

Veľmi dobrá komunikácia a rýchlosť dodania.

• modelacia drezu
    • vyrezy na drez
    • velky vyber
    • dobre ceny aj ked vseobecne ceny drezov su dost vysoke,pomaly ako spotrebic do kuchyne
    • dorucenie otvorenej zasielky cez Top Trans, nikdy som sa s tym nestretol..velke riziko poskodenia pocas prepravy toto maju velmi divne nastavene, ze klient nemoze otvarat zasielky tak posielaju rovno otvorene zasielky klientom
    • dlhsie dodanie tovar cca tyzden

az na par veci celkom OK.

Dobrý deň

Dovoľte nám poďakovať sa za objednávku a že ste sa rozhodli nakúpiť v našom eshope topdrezy.sk. Drez Vám bol doručený v otvorenej krabici, nakoľko spoločnosť Toptrans obsah zásielky pri každej prekládke kontroluje, aby Vám tovar bol doručený bez poškodenia. Ďakujeme za pochopenie.