• Som spokojná ,rýchle dodanie, príjemná komunikácia.

Reakcia obchodu TopDrezy

dovoľte nám poďakovať sa za Vašu objednávku a že ste sa rozhodli nakúpiť práve na našom eshope. Vaša spokojnosť nás skutočne veľmi teší a budeme radi, ak u nás nakúpite aj nabudúce.

tím Topdrezy.sk

velka spokojnost s komunikaciou, reaguju pruzne a ustretovo.
    rychle dodanie tovaru

• Veľký výber
    • Dobré ceny
    • Komunikácia

S nákupom som spokojný. Objednavka bola doručená rýchlo, telefonicky som potreboval zmeniť svoju objednávku a úplne bez problémov.

Reakcia obchodu TopDrezy

V prvom rade veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku a za Vaše pozitívne hodnotenie. Skutočne nás Vaša spokojnosť teší.

• sortiment inde nedostupný

Dobrý deň prajem,

Ďakujeme krásne za pozitívnu recenziu. Veľmi nás teší, že sme splnili Vaše očakávania, čo je neustále našim cieľom. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Tím Topdrezy

Ochotný personál, všetko, čo som potrebovala mi bolo vysvetlené a podľa toho som orientovala aj výber tovaru. Vďaka.

Reakcia obchodu TopDrezy

v prvom rade veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku a za Vaše pozitívne hodnotenie. Skutočne nás Vaša spokojnosť teší.

Promtná dodávka, výborná kvalita

Dobrý deň

Ďakujeme krásne za pozitívnu recenziu. Veľmi nás teší, že sme splnili Vaše očakávania, čo je neustále našim cieľom. Veríme, že po Vašich dobrých skúsenostiach sa k nám radi v budúcnosti ešte vrátite.

Prajeme Vám pekný deň.
    Tím Topdrezy

• Všetko prebehlo rýchlo a v poriadku

tím Topdrezy.sk

Velmi fajn komunikacia, dobre ceny a vsetko toto v poriadku

Reakcia obchodu TopDrezy

V prvom rade veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku a za Vaše pozitívne hodnotenie, ktoré nás úprimne potešilo.

Ďakujeme a prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov.

• Vyborna komunikacia

Reakcia obchodu TopDrezy

v prvom rade veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku a za Vaše pozitívne hodnotenie nášho e-shopu. Skutočne nás Vaša spokojnosť s našimi službami teší.
    Veríme, že Vašu dôveru nesklameme ani v budúcnosti.

Ďakujeme a prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov.

Obchod je o.k.

Dobrý deň prajem,

Ďakujeme krásne za pozitívnu recenziu. Veríme, že po Vašich dobrých skúsenostiach sa k nám radi v budúcnosti vrátite.

velmi ochotny

• Všetko super

Dobrý deň prajem,

V prvom rade veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku.
    Vaša spokojnosť nás nesmierne teší, a veríme, že sa k nám v budúcnosti radi vrátite.

• rychle dodanie
    • kvalitny tovar
    • skvela cenu

bezproblemovy nakup

Dobrý deň prajem,

Ďakujeme krásne za pozitívnu recenziu. Veľmi nás teší, že sme splnili Vaše očakávania. Veríme, že po Vašich dobrých skúsenostiach sa k nám radi v budúcnosti vrátite.

• Rýchlosť dodania
    • Cena
    • Výrez otvoru na batériu v cene
    • Žiadna

Bola to moja druhá objednávka, prvý drez som si objednala asi pred šiestimi rokmi. Momentálne zariaďuje dom, samozrejme som sa k topdrezy.sk vrátila, keďže som bola spokojná. Odporučila som stránku aj bratovi a susedom, ktorí si tiež objednali drez. Boli rovnako spokojní ako aj my. Ďakujeme ❤️

Reakcia obchodu TopDrezy

v prvom rade veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku a za Vaše pozitívne hodnotenie, ktoré nás úprimne potešilo.
    Veríme, že Vašu dôveru nesklameme ani v budúcnosti.

Ďakujeme a prajeme všetko dobré. ♥

tím Topdrezy.sk

• Výhodná cena, ochota pracovnikov, kvalitné balenie

• komunikácia

nedostupnosť ponúkaného tovaru

Reakcia obchodu TopDrezy

v prvom rade veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku a za Vašu spätnú väzbu. Vzniknutá situácia s nedostupnosťou tovaru nás skutočne veľmi mrzí, nakoľko na kvalitu našich služieb a spokojnosť zákazníkov kladieme veľký dôraz, avšak nakoľko nastali komplikácie v samotnej výrobe, proces sme napriek našej snahe nevedeli viac urýchliť.
    Robili sme všetko preto, aby sme našli spoločnú cestu ako situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti. Veríme, že sa nám to podarilo a že ste s tovarom spokojná.

• rýchle doručenie

odporúčam, seriózny prístup.

tím Topdrezy.sk

Vynikajuca komunikacia, vsetko prebehlo bez problemov.

tím Topdrezy.sk

Prijateľné ceny,len tá komunikácia veľmi slabá... Dosť dlhá dodacia doba tovaru,nato,že ho mali na sklade...objednané 4.6.,dorazil 13.6., niekoľkokrát som sa snažila dovolať na uvedené mobilné tel.číslo ako infolinka - nikto nedvíhal počas celého dňa,viac dní po sebe...stav objednávky tažko zistiť,info mail prišiel len o stave platby , že bola prijatá. Žiadne info o tom,že tovar odoslali. Nato,že tovar bol v hodnote 300 €, by som rada aspoň vedela, či ho aspoň odoslali a kedy....

Reakcia obchodu TopDrezy

v prvom rade veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku a Vašu spätnú väzbu.
    Mrzí nás Vaša skúsenosť, avšak dovoľte nám vysvetliť, že sme v čase volania mali na infolinke technické problémy, o ktorých sme našich zákazníkov informovali bannerom priamo na e-shope. Všetky dotazy sme riešili prostredníctvom mailovej komunikácie. Pri vybranom tovare tak, ako uvádzame aj na našom e-shope bola dodacia lehota stanovená na 4 až 10 prac. dní, pričom sme Vás o expedovaní informovali automatickým mailom šiesty pracovný deň od vytvorenia objednávky, avšak nakoľko ste o odosielaní nevedeli, informačný mail sa Vám s najväčšou pravdepodobnosťou dostal do nevyžiadanej pošty/spamu, čo nás naozaj mrzí.

Veríme však, že ste boli so zvyškom objednávky spokojná a že nám v budúcnosti ešte dáte šancu. :)

tím Topdrezy.sk

všetko prebehlo bez problémov, od objednávky až po doručenie.