- Dlhe cakanie na odozvu a tovar zatial nedorazil, asi sa posiela z Ciny
- Keby že sa nepripomeniem, asi by som tovar ani nedostal a stale v podstate čakám na doručenie. Nechápem, že tovar ktorý figuruje ako na sklade, cestuje skoro 2 týždne. To by bol už aj balík z Británie
Reakcia obchodu ToneryNaplne.sk
Dobrý den, zakoupený produkt a to již v době Vaší objednávky skladem označen nebyl, viz.: Cartridge Canon CL-511, KMP - kompatibilný (Farebná)
EAN: 4011324151213 C78 Skladem u dodavatele (0) -
neobjednal som dodaný tovar, zrušil som objednávku, aj napriek tomu som uhradil za dodaný tovar v obave sankcii.
Na emaily neodpovedáte, tel. kontakt nemáte.
Moja prvá zlá skúsenosť s internetovým predajom.
Budem varovať mojich známych pred Vami !!!Reakcia obchodu ToneryNaplne.sk
Dobrý den, objednávka která byla Vámi zadána, zaplacena, byla dle této avizace i Vámi převzata. Pokud chcete zboží vrátit, je to možné, na našem webu naleznete vše potřebné k vrácení, včetně možnosti bezplatného svozu skrze společnost Zásilkovna, vše jde na naše náklady. Emailovou žádost zde od Vás nemáme, patrně si tak pletete 2 různé obchody a nákupy. Nechápeme tak Vaše hodnocení s textovým popisem Tonerynaplne.sk
Číslo balíku: 90335455798
2021.03.04 20:51:00 Registrace
2021.03.04 17:21:52 Vyzvednuto Hradec Králové Stefan
2021.03.04 17:21:51 Vyzvednuto Hradec Králové Stefan
2021.03.04 11:59:12 Ostatní data přijata -
nik sa mi neozval ani tovar neprisiel
firma kotrá laxne pristupuje k svojej práci pomýli sa reklamaciu nevybaví ani za týždeň čo dodať obísť oblúkom hlavná vec že mate tovar zaplatený
Není sú také kvalitné ale čo by som čakala za takú cenu
- objednany tovar neprišiel
Tovar mi nedorazil, od obchodu som nedostala žiadnu informáciu ani odpoveď na e-mail
- Tlačiareň neidentifikuje náplne,napíše,že nie sú,preto nemôžem používať tlačiareň.Môžem ich zahodiť.
- Obchod veľmi nechce komunikovat nejaké problémy cez telefón
Reakcia obchodu ToneryNaplne.sk
Dobrý den, omlouváme se všem našim zákazníkům, že nejsme schopni v této naprosto "šílené" době zvedat pravidelně všechny telefony. Soustředíme se u nás na to, abychom uspokojili všechny zákazníky tím, že jim v den jejich objednávky odešleme okamžitě zboží, které si u nás objednali a vyřídíme obratem jejich případné reklamace. Abychom dostáli svých závazků, chodíme mimořádně i o víkendech v průběhu celého letošního roku 2020.
A ne jinak tomu bylo i v případě Vaší objednávky, na Slovensku byla zásilka připravena do 48 HOD od Vaší objednávky, viz. trasování:
Podrobnosti
16. 11. 2020 07:48:57 Příjem elektronických dat k zásilce.
16. 11. 2020 18:07:05 Příjem zásilky na podacím místě DEPO, Hradec Králové, Březhradská 177.
18. 11. 2020 09:13:01 Příjem zásilky na expedičním depu Žilina, Bánová - K cintorínu 51/97.
18. 11. 2020 12:14:41 Zásilka připravena na cílovém výdejním místě Čadca, Horelica 250.
19. 11. 2020 14:32:36 Výdej zásilky příjemci.
na našem webu je dále uvedeno následující.
Telefon:
z důvodu pracovní vytíženosti, prosím použijte tento způsob komunikace, děkujeme Vám:
1/ online chat - na našich stránkách v pravém rohu dole pište své dotazy - skrze tyto kanály lze řešit okamžitě veškeré požadavky (objednávky, reklamace, poradna)
2/ email pošta: [email protected] - reakční doba Vašich požadavků 10 minut v pracovní dny
3/ +420 703 140 209 (pokud telefon nezvedáme, využijte v prvé a druhé řadě možnosti výše uvedené. Není v našich silách držet telefon nepřetržitě a po celý den, ze zkušeností navíc víme, že navádění na Vámi požadovaný produkt po telefonu je zbytečně složité. -
- Dlhý čas dodania, Namiesto čierneho toneru bol dodaný žltý
Reakcia obchodu ToneryNaplne.sk
Dobrý den, tonery jsme objednávali ve Státní svátek v ČR, tedy 28.10.2020. Na našem webu byl uveden jako skladem u dodavatele, tedy, nebyl fyzicky okamžitě skladem. Dle kontroly dodacích listů vidíme, že jsme zboží od VO dodavatele obdrželi v pořádku, černý toner. Co se tedy týče záměny, tak, vše dle skladu sedí v pořádku. Nespletli jste si tedy identické zboží s objednávkou od jiného dodavatele, požadavek na výměnu zde od Vás rovněž nemáme.
Tonery ktoré som si kupil nevytlačili ani čiarku a tlačiareň hlásila že uź je menej ako polovica farby, tak som písal do e-shopu no nikto neodpisuje už týždeň.
- nepružnost ,
- neochota riešiť problém
Reakcia obchodu ToneryNaplne.sk
obdrželi jsme po dodání tento email od Vás 29.9.2020 v 11:47 HOD. Bohužel, pokud chybně objednáte na základě svého uvážení produkt, který následně rozbalíte a použijte, tak v tomto případě, již nelze produkt dále použit. Viz. naše komunikace.
Dobrý deň.
Ďakujem Vam za zaslanie toneru , podľa mojej objednávky. Bohužiaľ tento toner bol príliš široký . Rád by som prostredníctvom Zásielkovne požiadal o jeho výmenu za toner vyhovujúcej šírky. K omylu došlo z dôvodov mojej neznalosti ,že nestačí aby prístroj bol typovo a číslom vyhovujúci ,musí byť vyhovujúca aj šírka pásky.
Na Vámi zaslaný email jsme obratem odpověděli 29.9.2020 v 12:43 HOD
s vrácením zboží dle charakteru jeho použití není problém. V tomto případě však je takto rozbalené zboží nepoužitelné pro další prodej. Po rozbalení z vakua páska vyschne a je tak použitelná maximálně při okamžitém prodeji. Což je v tomto případě problém i vzhledem k poměrně nízké ceně daného produktu.
Odkaz na správný produkt:
Jiří Štefan
Tonerynaplne.sk -
- KMP sú kvalitné alternatívne náplne.
- 14 dní od objednávky tovar stále nedorazil a nie je ani žiadna reakcia zo strany obchodu.
Kvalitné náplne, ale zdá sa že predajca má abnormálne dlhé lehoty dodania.
Reakcia obchodu ToneryNaplne.sk
bohužel, Vámi objednané položky i přes okamžité objednání, výrobce KMP prozatím nedodal. Z tohoto důvodu jsme nebyli schopni Vaši objednávku uspokojit. Máme přislíbeno předběžné dodání na tento pátek.
Na našem webu proto neuvádíme tyto položky jako skladem dostupné, dostupnost byla správně uvedena již v době Vašeho nákupu.
tým Tonerynaplne.sk -
V obchode mali náplne do tlačiarne skladom. Po objednaní asi po týždni som sa dotazoval, že kedy dorazia. Že na druhý deň posielajú. Po ďalšom týždni ani na dotaz nereagovali.
toner nefungoval , zatiaľ mi nevrátili späť peniaze .
- Ešte nikdy som nečakal na nejaký tovar z e-shopu po zaplatení viac ako 3 pracovné dni. Zaplatený toner ani po dvoch týždňoch ešte stále nemám.
- Dodany tovar je nepouzitelny pre mna
V ponuke bolo uvedene ze toner je pouzitelny na moj typ tlaciarne. Toner ktory prisiel vsak tlaciaren neakceptuje a tak som ho kupil zbytocne.
- Nesedeli mi náplne v tlačiarní podľa parametrov
Uz 12 dní čakám na dodávku tonerov.