Profesionálny a vysoko odborný prístup. Výborná komunikácia. Nemám čo vytknúť.
Reakcia obchodu Tiché PC
Ked pride tovar budem vefiet,ale mate velky vyber
Reakcia obchodu Tiché PC
Dobrý deň, ďakujeme pekne za recenziu, objednávku sme Vám poslali dnes, pričom produkt sa naskladňuje od objednávky do 7-10 prac. dní ako sa píše aj na jeho dostupnostom stave. Objednával ste 10.7 dnes máme 17.7 teda na 5 pracovný deň Vám už expedujeme viz. história objednávky. Teda dodali sme Vám tovar za polovičný čas.
Historia objednávky:
17.7.2024 11:35:17: Archived (user: XXX )
17.7.2024 11:35:16: Closed (user: XXX)
11.7.2024 11:28:34: Active (user: XXX)
"Dobrý deň,prijali sme úhradu na náš účet.Ďakujeme. "
11.7.2024 11:28:28: Active (user:XXX)
"UHRADENÉ - částka 11,09 € "
10.7.2024 16:54:48: Active (user: XXX)
"Dobrý deň, ďakujeme za objednávku. AT-Protect-UV Crystal Blue 1000ml náplň sme objednali na náš interný sklad nám príde ďalším zvozom od výrobcu za 10 prac. dní a potom posielame k Vám. V prílohe zálohová faktúra na úhradu o prijatí úhrady Vás systém bude informovať. Prajeme všetko dobré a ďakujeme."
10.7.2024 16:45:12: Created (user: zákazník) -
veci pre vodne chladenie kupujem zatial len odtial.
Reakcia obchodu Tiché PC
- zameraný na špecifický tovar, na ktorý ostatný predajcovia kašlú
- vysoka odbornost
- ochota a promptnost
- skvela komunikacia
- jednoduchost nakupu
- PC "šité" na mieru podla poziadaviek
- starostlivost o zakaznika
Reakcia obchodu Tiché PC
Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a veríme, že stanice budú ako vždy fungovať bez problémov a dlhodobo.
Vrelo odporúčam každému. Odbornosť a ochota poradiť a navigovať.
- odbornosť
- poradenstvo
- pomoc
- komunikácia
Reakcia obchodu Tiché PC
Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a veríme, že stanica bude pracovať bez problémov a k spokojnosti.
Jeden z najlepších eshopov na SVK, maximálne ochotný a nápomocný predajca.
Reakcia obchodu Tiché PC
Vidno, že do chladenia PC sa fakt vyznajú, sú to skutoční profíci.
Reakcia obchodu Tiché PC
- Expresne rýchle dodanie, dobré ceny
Reakcia obchodu Tiché PC
- široký sortiment čo sa týka vlastného dizajnu a vylepšenia PC zostáv a skriniek.
- Promptná a úprimná komunikácia obchodu
- tovar prišiel dobre zabalený, bez poškodenia obalov od produktov či samotnej krabice
- Rýchle dodanie oproti plánovanému dodaniu (z plánovaných viac ako 10 pracovných dní nakoniec len 5)
- v niektorých prípadoch ceny, ale čo obchod to drahšie/lacnejšie varianty rovnakých tovarov
U obchodníka som už nakupoval v minulosti a ani vtedy nesklamal. Tovar prišiel rýchlo a bezproblémovo. Do budúcnosti s ním rátam aj pri upgrade súčasnej zostavy (aj to svedčí o spokojnosti s nákupom). Odporúčam všetkými 20.
Reakcia obchodu Tiché PC
Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a tešíme sa na ďalšie objednávky. Tých 10 pracovných dní sme písali len pre istotu pretože zvozy od výrobcu Noctua chodia klasicky na palete (distribúcia) a vo veľkých objemoch. V prípade, že sa vypredá nejaká drobnosť a výrobca ju nemá tak sa čaká dlhšie našťastie u Vás to bolo rýchle. Občas sa stane, že dobu prešvihneme nie našou vinou, ale problémom dodávateľov, prípadne prepravcov (nedostupná kapacita prepravy paletovej v niektorom z diep a pod).
- veľmi dobrá komunikácia ako emailom, tak aj osobne
- rýchle a bezproblémové dodanie
- naozaj sa vyznajú do počítačov
- pri osobnom prevzatí bolo všetko okolo PC ukázané a vysvetlené
- skladajú aj zákazkové počítačové zostavy
Reakcia obchodu Tiché PC
Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a veríme, že PCčko bude verne, dlho a hlavne bezproblémovo slúžiť. Prajeme všetko dobré.
Rychla komunikacia a praca na mieru
Reakcia obchodu Tiché PC
Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a tešíme sa na ďalšie objednávky. Veríme, že s kabelážou ste nadmieru spokojný.
- rychlost vybavenia, ochota poradit cez telefon
- Seriózny obchod
- Skvelá komunikácia a poradenstvo ohľadom vodného chladenia
Nakupujem tomto obchode pravidelne, už niekoľko rokov veľmi seriózna firma na (Custom Water Cooling) poradia a doporučia veci ktoré potrebujete ku stavbe PC s vodným chladením. Dodacia doba je dlhšia na určite komponenty ale treba počítať že dodávatelia s iných krajín nedodajú tovar do druhého dňa. Za mňa skvelý obchod a skvelý lúdia.
Reakcia obchodu Tiché PC
Dobrý deň, ďakujeme krásne za peknú recenziu a za dlhodobú dôveru. Veľmi poteší aj pochopenie dlhšej dodacej doby špeciálnejších komponentov resp. vidno, že chápete systému akým fungujeme. Nech sa darí a ďakujeme.
- Ochotný personál. V krátkej dobe mi odpovedali na mailovú otázku a ak vďaka tomu som objednávku spravil ešte v ten istý deň.
Reakcia obchodu Tiché PC
- Mali tovar čo som potreboval. Už som tu nakupoval. Zatiaľ som spokojný s obchodom.
- Dlhšie dodacie lehoty pri niektorých tovaroch.
- Siroky sortiment
Neviem
Reakcia obchodu Tiché PC
veľmi rýchle vybavenie objednávky - tovar bol doručený už na druhý deň
Reakcia obchodu Tiché PC
Dobrý deň, ďakujeme pekne za krásne hodnotenie a tešíme sa na ďalšie objednávky. Ak máme tovar na sklade posiela sa vždy v deň založenia objednávky - následne už záleží od prepravcu či doručí do 24 hodín alebo do 48 hodín. Ďakujeme.
Neda sa platit kartou vopred. Coz je trochu neprakticke. Inak obchodu nie je co vytknut.
Reakcia obchodu Tiché PC
Dobrý deň, ďakujeme pekne za peknú recenziu - platba kartou bude zavedená v novom eshope / systéme.