- Obchod vřele doporučuji. Zajímavě a přehledně udělané webové stránky, krásné zboží, rychlé dodání do Čech. Ráda jsem v tomto obchodě již několikrát nakoupila tibetské mísy i jiné výrobky. Díky za takový přístup k nám zákazníkům
- 0
Ďakujeme Vlaďka.❤️
- naprostá spokojenost, kvalita super
Ďakujeme krásne ♥♥♥
Druhý nákup, jsem spokojená .
Velice děkuji jsem opravdu spokojená.
- Páči sa mi, že pri ponuke karatálok majú aj zvukové ukážky - pomohlo mi to pri výbere
- prehľadný web
- zvukové ukážky
- zabalenie výrobku
tento web shop prevádzkuje niekto kto má svoju robotu veľmi rád.Prehľadná web stránka a tie zvukové ukážky pri každom výrobku dali určite zabrať. Objednával som to v nedeľu a o pár minút na to už sa riešila objednávka (v nedeľu ?! ). Je to moja prvá objednávka a som veľmi prekvapený .
Reakcia obchodu www.tibetskemisky.sk
Ďakujeme za krásnu recenziu:)
- Rychlost,
- Krásné zabalení
- Spolehlivost
Úžasné mísy, výborná komunikace, rychle a spolehlivě doručení
- kvalita a rýchle doručenie
Jeden z najlepších e-shopov v ktorých som kedy nakupoval. Originálne veľmi kvalitné misky, takisto profesionálne spracovaný web a komunikácia s majiteľom na úrovni. Odporúčam všetkým
- Ukázky zvuků misek na webu.
Vše bez problémů, rychle, miska krásná a zní dokonale!
- Bleskové dodání a palička zdarma.
Som velmi spokojny za mna 100%
Rýchle doručenie, široký sortiment, komunikácia na úrovni
Misky sú kvalitné a dlho rezonujú.
- výborná komunikácia s majitelom obchodu
milý príjemný ochotný majitel obchodu , tovar dosiel rýchlo , výrobok kvalitný
- príjemná komunikácia , poradenstvo , rýchle ddoručenie , ochota , kvalitné výrobky
Obchod pre takýto druh tovaru odporúčam . Kvalitné výrobky , dostatok informácií , milý personál , rýchle dodanie , poradenstvo
- Vysoká profesionalita, ochota.
Výběr mísy je velmi osobní, promýšlela jsem výběr misky a o každé, která mě zaujala jsem dostala vyčerpávající informace. Nakonec jsem si vybrala po vzájemné diskuzi vhodnou pro mé potřeby.
Naprosto perfektní a fenomenální spolupráce s panem majitelem. Vše vysvětlí poradí, nahraje a vyhoví. Maximálně doporučuji všem zájemcům o tibetské mísy nakupovat zde!!! Ještě jednou děkuji!
- Možnost vyzkoušet zvuk....
- Nádherné, kvalitní mísy
- Komunikace s obchodem
- Rychlost odeslání
- Přehledné stránky
- U každé mísy nahrané tóny - sedí přesně
Jsem maximálně spokojená. Jednoznačně nejlepší prodejce Tibetských misek. Mísám evidentně rozumí, výběr je velký a stále přidávají nové mísy. U každé mísy je přesný popis, velikost, váha, tónina.. Perfektní! Již budu mísy pro sebe i své blízké nakupovat pouze zde.
Reakcia obchodu www.tibetskemisky.sk
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie :)