• Obchod vřele doporučuji. Zajímavě a přehledně udělané webové stránky, krásné zboží, rychlé dodání do Čech. Ráda jsem v tomto obchodě již několikrát nakoupila tibetské mísy i jiné výrobky. Díky za takový přístup k nám zákazníkům
    • 0

Ďakujeme Vlaďka.❤️

• naprostá spokojenost, kvalita super

Ďakujeme krásne ♥♥♥

Druhý nákup, jsem spokojená .

Velice děkuji jsem opravdu spokojená.

• Páči sa mi, že pri ponuke karatálok majú aj zvukové ukážky - pomohlo mi to pri výbere

• prehľadný web
    • zvukové ukážky
    • zabalenie výrobku
    • nič

tento web shop prevádzkuje niekto kto má svoju robotu veľmi rád.Prehľadná web stránka a tie zvukové ukážky pri každom výrobku dali určite zabrať. Objednával som to v nedeľu a o pár minút na to už sa riešila objednávka (v nedeľu ?! ). Je to moja prvá objednávka a som veľmi prekvapený .

Reakcia obchodu www.tibetskemisky.sk

Ďakujeme za krásnu recenziu:)

• Rychlost,
    • Krásné zabalení
    • Spolehlivost

Úžasné mísy, výborná komunikace, rychle a spolehlivě doručení

• kvalita a rýchle doručenie

Jeden z najlepších e-shopov v ktorých som kedy nakupoval. Originálne veľmi kvalitné misky, takisto profesionálne spracovaný web a komunikácia s majiteľom na úrovni. Odporúčam všetkým

• Ukázky zvuků misek na webu.

Vše bez problémů, rychle, miska krásná a zní dokonale!

• Bleskové dodání a palička zdarma.

Som velmi spokojny za mna 100%

Rýchle doručenie, široký sortiment, komunikácia na úrovni

Misky sú kvalitné a dlho rezonujú.

• výborná komunikácia s majitelom obchodu

milý príjemný ochotný majitel obchodu , tovar dosiel rýchlo , výrobok kvalitný

• príjemná komunikácia , poradenstvo , rýchle ddoručenie , ochota , kvalitné výrobky

Obchod pre takýto druh tovaru odporúčam . Kvalitné výrobky , dostatok informácií , milý personál , rýchle dodanie , poradenstvo

• Vysoká profesionalita, ochota.

Výběr mísy je velmi osobní, promýšlela jsem výběr misky a o každé, která mě zaujala jsem dostala vyčerpávající informace. Nakonec jsem si vybrala po vzájemné diskuzi vhodnou pro mé potřeby.

Naprosto perfektní a fenomenální spolupráce s panem majitelem. Vše vysvětlí poradí, nahraje a vyhoví. Maximálně doporučuji všem zájemcům o tibetské mísy nakupovat zde!!! Ještě jednou děkuji!

• Možnost vyzkoušet zvuk....

• Nádherné, kvalitní mísy
    • Komunikace s obchodem
    • Rychlost odeslání
    • Přehledné stránky
    • U každé mísy nahrané tóny - sedí přesně

Jsem maximálně spokojená. Jednoznačně nejlepší prodejce Tibetských misek. Mísám evidentně rozumí, výběr je velký a stále přidávají nové mísy. U každé mísy je přesný popis, velikost, váha, tónina.. Perfektní! Již budu mísy pro sebe i své blízké nakupovat pouze zde.

Reakcia obchodu www.tibetskemisky.sk

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie :)