- Veľmi rýchle dodanie
- Príjemný prístup a ochota pomôcť
- Maximálna spokojnosť s komunikáciou
- Seriózny prístup , rýchlosť dodania , doporučujeme
Seriózny prístup , rýchlosť dodania , doporučujeme
- prehladné objednávanie ,dodržanie termínu doručenia
komunikativnost
rychlost dodania
maximalna spokojnost -
- výborná komunikácia
- skvelý prístup
Tovar prišiel v poriadku, presne podľa dohody, načas, dokonca s pomocou s dovozom až do bytu. Už je namontovaný. Všetko OK. Ďakujeme
- Tovar skladom
- Po vytvorení objednávky telefonovanie pre upresnenia spôsobu a termínu dodania
- Dopravca ochotný pomôcť s tovarom až do bytu
Objednával som už 2x. Perfektná komunikácia, vo veľmi krátkom čase po objednávke telefonát s potvrdením dodania. Maximálna spokojnosť. Odporúčam všetkým.
- Dobrá komunikácia, bezproblémové dodanie tovaru
ok
- rýchle a kvalitné vybavenie objednávky
- Tovar doviezli v poriadku, perfektná komunikácia, všetko hodnotím na výbornú
- Nebola v objednávke poskytnutá možnosť platba kartou u kuriéra
Reakcia obchodu TERMOSHOP.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Bohužiaľ nie každé vozidlo kuriéra má k dispozícii mobilný platobný terminál. Toto však nevieme na našej strane nijako ovplyvniť. V e-shope preto ako možnosť platby pri dobierke, ktorú ste si vybrali, uvádzame len hotovosť, nie aj platbu kartou. Platba kartou je možná len priamo pri platbe v e-shope.
Ďakujeme za pochopenie
Tím TERMOSHOP.sk -
- vcelku dobré ceny
Namiesto termostatických ventilov mi boli doručené obyčajné radiátorové ventily.Je smutné,ak niekto nevie rozlíšiť iný druh tovaru,najmä keď k nim boli pribalené aj termostatické hlavice,čo bolo OK.Moja pripomienka je po telefonickom kontaktovaní v štádiu riešenia.Som zvedavý,kedy sa to vyrieši.
Reakcia obchodu TERMOSHOP.sk
Vážený zákazník,
rozlíšiť ventily samozrejme vieme, no skladník sa pri balení väčšieho počtu objednávok príliš ponáhľal a jednoducho omylom siahol do vedľajšej krabice, za čo sa ešte raz ospravedlňujeme. Sme radi, že sa Vám aj ručné ventily hodili a nechali ste si ich. Určite viete, že ternostatické ventily sú už na ceste k Vám tak, ako Vám kolega telefonicky sľúbil a zajtra by mali byť u Vás.
TERMOSHOP.sk -
- Rýchlo,lacno
- ?
- Zo všetkym maximalna spokojnosť
- Ceny
- Komunikacia
Dobre ceny, po objednani pan zavola, potvrdi objednavku a dohodne termin dorucenia.
- rychle dorucenie
- telefonicky overia objednavku, poradia
- Veľmi dobre mi poradili.
- Doprava v rámci okresu zadarmo.
- Veľmi ústretový tím.
- Doprava sa dá vopred dojednať.
- Dodanie
- Prístup