• Celkova spokojnost

velmi spokojny super komunikacia Andrej Borský Mikuláš

• Všetko podľa plánu, objednával som dva krát za 4 roky a vždy všetko ok

promptna reakcia /upozornenie na zdlhavu reakciu vyrobcu na dodanie

Milé jednanie a povedal pán že v pondelok to pošle a aj tak urobil fakt super

Komunikácia,dovoz,ochota,uplná spokojnosť

Veľká spokojnosť, dávno sme sa nestretli s takou ochotou. Vrelo doporučujem každému, kto hľadá takýto tovar.

• Ústretovosť,dobrá komunikácia zo zákazníkom...

• Objednal som tovar počas nočnej zmeny, ráno o 10:30 uz ležal u nás doma, čo dodať, keď je dobré mazane koleso tak to ideeeee ... Ďakujem za mega rýchle dodanie a super komunikáciu.

Hned na druhy den od objednavky mi zavolali, ze tovar nedodaju v termine. Prve dodanie prislo bez jednej vacsej polozky, jednej poskodenej a dalsich nespravnych. Druhe dadanie, po upozorneni, stale neprislo kompletne.

Reakcia obchodu TERMOSHOP.sk

Dobrý deň Juraj,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Ako správne píšete, po obdržaní objednávky sme Vás obratom a úplne korektne informovali o tom, kedy Vám tovar dodáme. Chýbal nám atypický panelový radiátor, ktorý by ste v žiadnom inom obchode nezohnali. My sme Vám ho dodali presne v termíne, ktorý sme Vám avizovali. Všetok tovar okrem toho radiátora sme Vám dodali ihneď. Tak, aby ste nemuseli čakať na všetko, ale len na spomenutý radiátor.

Dodaný tovar rozhodne nebol poškodený. Po doručení objednávky sa Vám nezdal kompletný jeden ventil. Napriek tomu, že podľa nás kompletný bol, čo je vidno aj na Vašich fotografiách. Napriek tomu sme Vám s doručením zvyšného radiátora priviezli aj podľa Vás chýbajúcu prechodku k tomuto ventilu. Objednávka teda bola kompletne doručená a presne v čas, o ktorom sme Vás od začiatku informovali.

TERMOSHOP.sk

rýchle jednanie, dobrá komunikácia

• Dobrý web, dobrá komunikácia

Rýchle dodanie objednávky

• Rychlo bez problemov

• Super rychlosť.

Ok

• Zamestnanec ma kontaktoval po objednávke a informoval, že skontroloval objednávku a oznámil mi termín doručenia. Odborne mi poradil s montážou.

Začalo to dobre, hneď ma telefonický kontaktovali a dohodli sme dátum dodania. A to bolo všetko. Tovar mi nebol doručený, ani štyri dni po dohodnutom termíne . Viac sa nikto neozval. Telefonický som sa chcela informovať ,ale ozýval sa mi odkazovač .

Reakcia obchodu TERMOSHOP.sk

bohužiaľ kuriérska spoločnosť TopTrans stratila Vašu zásielku, preto ju nedoručili včas, ale doručia ju až zajtra, t.j. o 4 dni neskôr. Od nás tovar odišiel tak, ako sme Vám telefonicky avizovali pri potvrdzovaní objednávky. Na telefóne sme denne, ale len v pracovnom čase. Pravdepodobne ste volali mimo tento čas. Rovnako aj my sme sa s Vami snažili spojiť, ale nedvíhali ste telefón. Mrzí nás to, no bohužiaľ nemali sme ako ovplyvniť chybu na strane kuriéra a ani ako Vám dať o tom vedieť...

TERMOSHOP.sk

• komunikácia
    • radiator na sklade bol poškodený a bolo mi navrhnuté alternatívne drahšie riešenie bez nutnosti doplatku k pôvodnej cene.

• maximalna spokojnost

PERFEKTNE