Rýchla reakcia, primerané ceny.
- Nebola kompletna dodavka chyba mi spodné šrobenia a v druhom krytka a tesnenie
Ppvedal som vodičovi že mi chyba 1 spodný kus a v druhom krytka a tesnenie a povedal pozrie v aute a odysiel bez toho aby sa vratil a povedal ze to chyba a nema ju
Reakcia obchodu TERMOSHOP.sk
Vážený zákazník. je škoda, že sa toto dozvedáme z recencie a že ste nás nekontaktovali priamo. Vec by sme si dávno vysvetlili. pretože to, čo tvrdíte, nie je pravda. Náš vodič síce odišiel, ale povedal Vám, že ide pre dva nové kusy, ktoré Vám obratom aj priviezol. Neboli ste však už na stavbe a nedovolal sa Vám. Boli tam Vaši montážnici, ktorým ventily odovzdal a ktorí mu zároveň povedali, že ste chýbajúce tesnenie a krytku v krabici dodatočne našli... Kupovali ste od nás radiátory na celý dom v hodnote 1400€ - nemáme dôvod šetriť na ventile za 2,5€...
- Dobre ceny, teda aspoň na vec či som kupovala ja, o 30-50 € nižšie sumy ako na iných e-shopoch
- Veľmi dobrá komunikácia
- Expresné dodanie
Super ochotní páni v e- shope- do 24 hodín od objednávky som mal tovar pripravený k odberu.
- Ak niečo neviete určite vám poradia
- Dobrá komunikácia
- Dodacia boba
Osobne mi zavolali z obchodu a poďakovali za nákup ,čo je veľmi milé v dnešnej dobe. Samozrejme tovar prišiel v poriadku a v presne stanovenom termíne.
- komunikácia so zákazníkom, rýchlosť dodania tovaru
- Úžasná komunikácia s majiteľom shopu, expresná dodávka, výborná cena
Vrele odporúčam
Všetko tip top, tovar bol doručený ešte skôr ako bolo pôvodne potvrdené. Maximálna sokojnosť.
Tovar prišiel, po otvorení sme našli v krabici termostat už použitý, bez manuálu a po odbornej instalácii elektrikárom displej svieti, ale je necitatelný. Tovar vraciame, ziadame spat peniaze. Neodporucam. Pretoze ak je nieco nove, tak je to nove, nebudem posielat predsa pouzity a nefunkcny tovar.
Reakcia obchodu TERMOSHOP.sk
Bohužiaľ, zákazníkovi sme v tomto prípade naozaj odoslali omylom použitý tovar. Stalo sa tak ľudskou chybou a súhrou okolností, kedy si kolega pri expedícii pomýlil krabičku s novým termostatom s krabičkou s termostatom vráteným od montážnika, ktoré mal položené na pulte. Zákazníkom použitý tovar samozrejme neposielame. V tomto momente (po 2 dňoch od nahlásenia) je reklamácia uznaná, vyriešená a zákazníkovi sme spolu s našim ospravedlnením vrátili uhradenú sumu na účet.
doporucujem platbu debetnou kartou- platba v hotovosti- nie
Rychle dodanie, výborná komunikácia.
- Rychle dodanie priamo na adresu aj keď išlo o nadrozmer.
- Super komunikácia a rýchle dodanie tovaru.
- Neviem o ničom.
V tomto obchodr som už niekolko krát nakupoval, objednávky boli vždy rýchlo vybavené aj doručené.
- Tovar mi bol doručený do troch dní od objednania.
- ochotní, dodržali dohodnutý termín dodania
- Cena dodania vs hmotnosť dodávky. Celá paleta 1500m pe-rt trubky za 10e
- Telefonické potvrdenie objednávky
- Potvrdenie objednávky neprišlo mailom.
- Ak nezdvihnete telefón, nevolajú znova a ani nepošlú sms. Nie každý si kontroluje neznáme čísla, ktoré sa nedovolajú a ani nevolá naspäť. Napr keď máte inzerát, tak vám volá denne viac neznámych čísel.
- komunikácia
- odborný prístup
- ceny
- výnos radiátorov až do bytu