- Úžasný výber výborných čajov
Moja dlhoročná skúsenosť s týmto eshopom je výborná. Majú veľký výber vynikajúcich čajov. Sú spoľahlivý obchod.
Reakcia obchodu Tee.sk
Ďakujeme za kladné hodnotenie nášho e-shopu a vyjadrenú spokojnosť s nákupom. TEE.SK Lepšia čajovňa
Veľký výber čajov mali všetko čo som chcel
- Rychle dorucenie,dobre zabalene
- Rýchle vybavenie objednávky
- Drahšie poštovné
Reakcia obchodu Tee.sk
Veľmi dobrá komunikácia , rýchle dodanie tovaru , čaje sú prvotriedne.
Serioznost,rychlost
Reakcia obchodu Tee.sk
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie, vrelo odporúčam každému.
Reakcia obchodu Tee.sk
- Nie je online platba kartou, platbu prevodom by zjednodušil QR kód
Jednoduché, prehľadné, rýchle…ideálne pre introverta, čo nerád chodí do obchodov
- rychlost vybavenia objednavky
Reakcia obchodu Tee.sk
Rychle dodanie, komunikacia, vrelo odporucam
- Rýchlosť doručenia
- Veľký výber čajov
Bola som spokojná so všetkým. Obchod odporúčam
Reakcia obchodu Tee.sk
- Nebolo mi doručené všetko čo som objednal a zaplatil …
Doporučujem si skontrolovať balíček pri doručení pred očami kuriéra
spokojnosť, ako vždy
Reakcia obchodu Tee.sk
- s vašimi čaji jsem spokojen
Reakcia obchodu Tee.sk
- velky vyber, plny sklad
- nemaju zasielkovnu ako dopravu, Slovenska posta je strasne otravny sposob dopravy :)
Rýchle spoľahlivé vybavenie
- Rýchle dorucenie
Reakcia obchodu Tee.sk
Nakupovala som prvý krát a som maximálne spokojná. Odporúčam. Veľký výber čajíkov aj kávičiek a iných pekných a chutných vecičiek.:-)
Reakcia obchodu Tee.sk
- úzko špecializovaný vysokokvalitný sortiment
- nie je možné objednať slovenský med alebo kvalitný citrónový extrakt k čajom sa to určite hodí
Dobrý obchod, ktorý odporúčam svojim známym. Nie sú platcami DPH - a preto najlepšie ceny na internete v SR. Odosielajú iba poštou - čo pri čajoch nie je žiadny problém.