• Pri objednávke bolo uvedené dodanie do troch dni. Od potvrdenia objednávky prešlo cez pätnásť dni. Do obchodu sa nedá dovoľovať. Absolútne žiadna odozva!

Absolútne žiadna možnosť komunikácie.

Tovar bol uvedeny ako ze skladom, a uz je 10 dni, co som obdrzal potvrdenu objednavku, za ktoru som zaplatil platobnou kartou, a tovar som neobdrzal.
    V potvrdeni o objednavka nebola ziadna informacia, ze tovar z dovodu Covid19 bude doruceny do x dni, alebo ina informacia,

• Nie je pri výrobku detailný popis: teda čo ten výrobok obsahuje, príslušenstvo. Tak zákazník nevie co vlastne kupuje a keď si to zistí niekde inde tak tento konkrétny výrobok už nepoužije na to čo vlastne potrebuje. Tak to ostáva len zrušiť a hľadať niekde inde kde je riaden popis produktu. Je to ťažké keď nenájde to čo potrebuje. Ďakujem Peter..

neprišlo mi to čo som objednal uplne iné kotuče s iným segmentom

• Tovar bol dpručený po dvojnásobnej urgencií

Dopredu zaplatený tovar bol odoslaný na doručenie až po druhej urgencií

Arogantna komunikacia

• Nepravdivá a zavádzajúca prezentácia tovaru.

Objednaval som si tovar pri ktorom bolo uvedene ze je skladom. Skladom nebol. Uz cakam takmer 2 tyzdne a podla poslednych informaciu bude tovar naskladneny az 3-4 tyzdne od objednavky.

Obchod nemozem odpocrucit nakolko mi poslali iny tovar ako som si objednal.
    V obchode som si objednaval srubovacku s priklepom GSB 12-30V. Po vyse mesiaci(boli sviatky, to mi az tak neprekaza) mi poslali model GSR 12-30V, cize model bez priklepu. Pri reklamacii tvrdili, ze poslali katalogove cislo ako ma model GSR, co je sice pravda, ale nikto nenakupuje podla x-miestnych katalogovych cisel, ale podla modelu a podla specifikacii co mali v case predaja na stranke. Plus este robili zo zakaznika debila, ze neviem, co som si objednal, napriek argumentu, ze v objednavke je jasne uvedeny model GSB. Cely tento postup povazujem za hrube zavadzanie.
    Najprv som sa tesil, ze som kupil srubovacku za dobru cenu, teraz mam doma nieco, co som ani nechcel......

• Neochota riešiť
    • Zavádzanie
    • Neodpovedanie na otázky

Takto si nepredstavujem seriózneho predajcu.
    Určite NEDOPORUČUJEM nakupovať v tomto obchode.

Zatiaľ nič nemám tak ťažko možem hodnotiť. Nemám ani informácie a na info linke nikto neberie. Hruda hruzuca

• komunikacia je des

Nemám čo hodnotiť tovar mi zatiaľ nedošiel

• Dlhá doba doručenia,žiadne info o priebehu doručovania či bol tovar vyskladnený a pod..Keď som telefonicky žiadal o vrátený tovaru bolo mi povedané že si mám prečítať na internete podmienky a pod.Tak že ochota vážne úžastná prvý krát som kupoval s tohoto ishopu tovar a určite aj na posledy,teda môj záver Neodporúčam!

• Dodanie 3 a pol týždňa!

• Podvodn

Tovar, ktorý bol na webe ako "na sklade", nedorazil ani nebol expedovaný po 16 dňoch od objednávky. Peniaze z účtu boli stiahnuté hneď po objednávke. Obchod nereagoval na žiadny z troch zaslaných emailov, ani na odstúpenie od zmluvy. Pri telefonáte som si vypočul množstvo nezmyslov, od výhovoriek až po arogantné otázky, že či viem ako funguje eshop. Výsledok je, že po 16 dňoch nemám ani tovar, ani peniaze. Podávam podnet na obchodnú inšpekciu aj na zastúpenie BOSCH.

• Nic
    • Na stránke majú ,,tovar skladom "a v skutočnosti ho niekde zháňajú. Ziadna komunikácia až sa dotazujem sám a to sa nepodarilo na 1 pokus.

Nesolidný prístup obchodu.

• Neochotná podpora
    • Arogantný prístup
    • Klamlivá stránka

Tento obchod absolútne neodporúčam. Majú na stránke klamlivé informácie a keď som im volal, dokonca mi tvrdili že svoju stránku poznajú a že nič také ako “do 3 dní” na stránke nie je... potreboval som doručiť darček do 4 pracovných dní a kedže to mali skladom objednal som to. V pondelok im volám a povedali mi, že jasné, do štvrtka to určite príde. Keď som im volal vo štvrtok tak arogantný pán na telefóne mi hovorí, že no ešte sme to ani neposlali, a keď som sa spýtal ako je to možné tak mi povedal že situácia sa proste zmenila od pondelka ale že pohodička však stornujeme. Nepochopil že mne nešlo o stornovanie ale o to aby som to stihol mať ako darček. Toto je typické správanie k zákazníkovi tohto obchodu, takže nemám dôvod ho odporučiť.

• Komunikácia veľmi zlá

nikto mi nic doposial nedorucil, takze nie je co hodnotit, akurat tak neschopnost dorucovacej spolocnosti
    ziadam vas o zlavu pri dalsom nakupe na tuto neschopnost
    mku