- Dodanie hned na druhy deň
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Sme radi, že balík dorazil hneď na druhý deň. :)
- Vyborne probiotika, kupujem opakovane
- ziadne
Ak si chcete posilnit imunitu, toto je ten spravny produkt.
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za hodnotenie a krásnu spätnú väzbu! Veľmi nás teší, že sa k Symprove opakovane vraciate a ste s ním spokojný. :)
- Vždy všetko v poriadku.
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za Vašu dôveru a spätnú väzbu! Máme radosť, že sa k nám vraciate a že je u nás vždy všetko v poriadku. :)
Rýchle doručenie a podla mňa je to kvalitný produkt a chutný dokonca
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu! Teší nás, že ste ocenili rýchlosť doručenia, kvalitu produktu aj jeho chuť. :)
- Veľká ústretovosť, rýchle dodanie
- Pochopenie ťažkostí, odborné odporúčania, výborna komunikácia
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za krásnu spätnú väzbu! Teší nás, že ste ocenili našu komunikáciu, prístup a odborné odporúčania. Veľmi si to vážime. :)
opakovaný nákup, odporúčam
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu! Veľmi nás teší, že sa k nám vraciate a naše produkty odporúčate. :)
- rýchle doručenie
- žiadne
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia. :)
- rýchlosť dodania, kvalitu musíme vyskúšať
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za spätnú väzbu a Vaše hodnotenie. Teší nás, že ste ocenili rýchlosť dodania. Budeme radi, keď sa po doužívaní produktu podelíte aj o Vašu skúsenosť. :)
- Rychlosť vybavenia objednavky
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia objednávky. :)
- Rýchle, bez problémové doručenie
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za hodnotenie! Teší nás, že doručenie prebehlo rýchlo a bez problémov. Ak bolo niečo, s čím ste neboli spokojná, budeme radi, ak nám dáte vedieť, čo môžeme nabudúce zlepšiť. :)
- rýchle dodanie produktu
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Sme radi, že objednávka dorazila rýchlo. :)
- Rýchlosť
- Spolahlivosť
- Komunikácia
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme krásne za hodnotenie! Veľmi si vážime vašu dôveru a teší nás, že ste boli s našimi službami spokojná. :)
Všetko ok
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Máme radosť, že všetko bolo v poriadku. :)
- Velmi rychle dorucenie
- Mila infolinka
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme krásne za hodnotenie! Teší nás, že ste boli spokojná s rýchlosťou doručenia aj s našou infolinkou. :)
Odporúčam ľuďom ktorí trpia crevnymi problémami, po pár dňoch vidieť účinky ! Histamínovú intoleranciu a cítiť zlepšenie
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za hodnotenie a za odporúčanie! Veľmi nás teší, že ste už po pár dňoch pocítili zlepšenie a že Vám Symprove pomáha aj pri histamínovej intolerancii. Prajeme, nech sa Vaše trávenie aj naďalej cíti čo najlepšie! :)
- Ocenujem osobny kontakt, ziade chatbot, len osobny pristup
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Veľmi si vážime, že oceňujete náš osobný prístup a teší nás, že ste s našou zákazníckou podporou spokojná! :)
- Vzdy spoľahlivo dorucena objednavka
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme krásne za hodnotenie! Veľmi nás teší, že objednávky k Vám vždy dorazia spoľahlivo a bez problémov. :)
- Už som si Symprove objednávala viackrát ale tentokrát mi objednávka prišla s tovarom kde bola vyše polovica fľaštičiek čiastočne vytečené.
Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a veľmi nás mrzí, že Vám tentokrát dorazila objednávka v takomto stave. Za vzniknutú situáciu sa úprimne ospravedlňujeme.
Ak by ste sa nám ozvali ihneď po doručení, samozrejme by sme situáciu riešili a zabezpečili Vám výmenu poškodených fľaštičiek.
Keďže sme sa o probléme dozvedeli až teraz prostredníctvom Vašej recenzie na Heureke, dnes sme Vás už kontaktovali, aby sme situáciu mohli čo najskôr vyriešiť. Veríme, že sa nám podarí všetko napraviť k Vašej spokojnosti.
Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa ospravedlňujeme za nepríjemnú skúsenosť. -
Mám 7 ročného ZŤP syna, ktorý berie probiotiká od svojich šiestich mesiacov. Má toho za sebou veľmi veľa.V roku 2025 mal vážne zdravotné problémy s trávením a stolicou,zápal hrubého čreva atd.Pocas pobytu v nemocnici sa u neho rozvinula Clostridiova infekcia, túto infekciu prekonal už štyrikrát.Od augusta 2025 užíva nepretržite Symprove a iba vďaka nim sme to zvládli doma. Predtým sme vyskúšali doslova všetky probiotiká z lekárne aj z rôznych reklám.Symprove nám odporučila lekárka a hoci som bola sprvu skepticka,výsledky prišli.Vďaka Symprove sa jeho zdravotný stav stabilizoval. ( Klop klop).
Reakcia obchodu Symprove
To je pre nás naozaj veľmi silná a krásna spätná väzba! Ďakujeme Vám, že ste sa podelili o svoju skúsenosť a predovšetkým za dôveru, ktorú ste nám dali.
Po tom všetkom, čím si Váš syn prešiel, nás nesmierne teší, že mu Symprove pomohol a že sa jeho zdravotný stav stabilizoval. Držíme Vám obom palce, aby to tak aj naďalej zostalo! :)
A ďakujeme aj pani doktorke za odporúčanie Symprove. :) -
Symprove užívam niekoľko mesiacov a musím povedať, že som veľmi spokojná. Dlhodobo ma trápila histamínová intolerancia – nafukovanie, tráviace ťažkosti a citlivosť na niektoré potraviny. Po pravidelnom užívaní Symprove som si všimla, že moje trávenie je pokojnejšie, mám menej nepríjemných reakcií po jedle a celkovo sa cítim lepšie.
Najviac oceňujem, že sa mi postupne zlepšil komfort pri jedení a moje črevá sú oveľa menej citlivé. Symprove je pre mňa skvelou podporou črevného mikrobiómu a prispel k zlepšeniu môjho celkového trávenia. Za mňa najlepšie probiotiká na trhu.Reakcia obchodu Symprove
Ďakujeme Vám za krásnu recenziu a za to, že ste sa s nami podelili o svoju skúsenosť. :) Veľmi nás teší, že Vám pravidelné užívanie Symprove prinieslo úľavu a že ste zaznamenali zlepšenie trávenia aj väčší komfort pri jedení.
Sme radi, že sa Symprove stal súčasťou Vašej každodennej starostlivosti o črevný mikrobióm. Prajeme Vám, aby Vám aj naďalej prinášal rovnaké pozitívne výsledky. Ďakujeme za Vašu dôveru a želáme Vám pevné zdravie! :)