• Rýchle dodanie balíka bez poškodenia

• rýchle vybavenie aj osobne bez objednania

neviem

• Výborne

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie. :)

Skoré vybavenie objednávky

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za zdieľanie Vašej skúsenosti! :)

Obchod je zrejme v poriadku,ale ich výrobok nesplnil nič z toho čo bolo sľubované.
    Nepoznal som na sebe žiadne zlepšenie môjho problému.
    Objednané na odpirúčanie lekárky.
    A to som užil 3mesačnú dávku.
    Za mňa predraženený výrobok.
    Zbytočne vyhodené peniaze.

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme, že ste sa s nami podelili o svoju skúsenosť. Mrzí nás, že ste nespozorovali žiadne zlepšenie. Symprove je doplnok stravy, ktorý bol vyvinutý tak, aby podporil zdravie čriev. Z našich skúseností a výskumov vieme, že až 94% užívateľov pocíti pozitívne zmeny po 3 mesiacoch pravidelného užívania. Každý organizmus je však jedinečný, a preto môže byť čas, kedy sa účinky prejavia, u každého iný. Odporúčame zároveň venovať pozornosť ďalším faktorom, ako sú stravovacie návyky, dostatok pohybu, kvalitný spánok a zvládanie stresu, pretože tieto aspekty výrazne ovplyvňujú zdravie čriev a môžu posilniť účinky Symprove. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete poradiť, sme tu pre Vás a radi Vám pomôžeme.

• S týmto obchodom som spokojná.

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu! Veľmi si vážime, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. :)

• Rýchle dodanie objednávky

Dobrý deň, ďakujeme Vám za recenziu. :)

• Tovar bol doručený aj inštalovaný a bolo vykonané základné poučenie s jeho obsluhou a manipuláciou.

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za zdieľanie Vašej skúsenosti :)

Prehľadná webová stránka, expresné doručenie tovaru, prehľadný a dostatočný popis produktu a keho užívania.
    Probiotiká majú v tekutej forme a mám za sebou 3 týždne a ozaj pomáhajú!

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu! Veľmi si vážime, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť s naším produktom. Sme nesmierne radi, že sme splnili Vaše očakávania, a ešte viac nás teší, že ste spokojná. :) Pekný deň a veľa zdravia!

• Uspokojivá komunikácia.
    • Občas problematická, napr. pri zadávaní udajov /dobre zadané heslo sa zobrazuje ako nesprávne/, tak sa napokon vzdáte ďaĺšej komunikácií a objednáte si vždy nanovo a bez hesla.

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. Minulý týždeň sme prešli na nový eshop, preto je pri registrovanom účte potrebné zaregistrovať sa znovu pod rovnakým mailom ako na starom eshope. Vtedy sa účet obnoví a s príhlásením už nebude problém ak si zákazník zapamätá alebo dôkladne uloží prihlasovacie údaje. Prajeme pekný deň a veľa zdravia.

• Rýchle dodanie

• Doručenie domov.

Užívam druhu sadu na 3.mes.Prvú so užívala denne,teraz už 10.dn.potom pauza,alebo ob d.Odporučila som kamarátke,dcére a známym.Moj traviaci system a aj imunita sa výrazne zlepšili.

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu na náš produkt, veľmi si to vážime. :)

• rýchle dodanie

Dobrý deň, ďakujeme Vám za recenziu. :)

• rýchlosť, profesionalita, perfektný obslužný servis

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu! Veľmi nás teší, že ste spokojní s naším produktom. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou. Veríme, že aj nabudúce budeme môcť splniť Vaše požiadavky na 100%. :)

Spoľahlivý a rýchly

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu! Veľmi si vážime, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť . :)

Som veľmi spokojný a pravidelný zákazník.

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. :) Veľmi nás teší, že ste spokojný s naším produktom. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.

Promptnosť

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za zdieľanie Vašej skúsenosti! :)

Nič som neobjednala teda ani nedostala, nechápem

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, prosím, považujte informáciu uvedenú vo Vašom e-maile za bezpredmetnú.
    Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nedorozumenie. Na našej strane došlo k systémovej chybe, ktorá spôsobila chybné odoslanie e-mailu. Uisťujeme Vás, že k vytvoreniu objednávky nedošlo. Ďakujeme za pochopenie a v prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

• Rýchle jednanie

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. :)

Reakcia obchodu Symprove

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. :) Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.