- Tovar na sklade som si objednala, zaplatila dopravu na adresu a obchod mi oznámil, že doručil zásielku na 50 km!!!! vzdialené miesto. Samozrejme všetko zaplatené do predu a doteraz som nevidela peniaze ani tovar.
Vo Vašom obchode sa cítim neprívetivo. Mladí obsluhujúci sú nekomunikatívni a neochotní. Nedostala som body za nákup, tovar mi hodili na pult bez slova a bez tašky = skoro ako na pošte v Námestove v roku 1983!
ďakujeme za Vašu recenziu.
Mrzí nás Vaša nepríjemná skúsenosť na našej predajni. Avšak náš kolega sa Vám snažil vysvetliť, že body za nákup Vám nevie pripísať do Vášho konta ihneď, ale budú Vám cez náš systém pričítané do ďalšieho dňa. V tejto chvíli by ste ich vo Vašom konte mali vidieť. Ospravedlňujeme sa Vám za nedorozumenia v komunikácii s personálom predajne.
Prajeme pekný deň.
Svet nápojov -
Objednala som si nealko gin. Snažím sa veriť, že to bol chybný výrobok lebo mi prišla čistá voda s náznakom niekde hlboko v pozadí ako vymočená halúzka zo smreku. Ani vôňa, ani chuť, naozaj čistá voda za 20€. Celé zle
Reakcia obchodu svetnapojov.sk
ďakujeme za Vašu recenziu i nákup.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie či nedorozumenia. Žiaľ, nealko verzie alkoholických produktov zatiaľ nie sú chuťovo rovnaké ako ich pôvodné verzie. Odporúčame Vám preto tento nealko gin využiť hlavne do miešaných nápojov, pretože má chuť a vôňu jemnejšiu. Keďže je po týchto produktoch dopyt, aj my ich ponúkame od rôznych výrobcov.
Ďakujeme za pochopenie. Prajeme pekný deň.
Svet nápojov -
- Flasa mala mierne natrhnuty etiketu, aj ked dizajn flase je jej hlavny predajny bod
ďakujeme za Vašu recenziu.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie. Etiketa na fľaši sa mohla mierne poškodiť počas prepravy. Samozrejme, fľašu viete reklamovať, buď vymeniť kus za kus (ak je fľaša skladom) alebo Vám refundujeme financie späť na účet. Ak do budúcna vznikne hocijaký problém, kontaktujte našu infolinku: +421 901 720 720 (Po - Pia: 8:00 do 16:00) alebo nám napíšte email na: [email protected] a Vašu situáciu vyriešime.
Ďakujeme za pochopenie.
- Absolutně neprofesionalní přístup
Objednávku do ČR systém umožnil, akceptovalo to adresu, nikde nebylo uvedeno, že do ČR se zboží nezasila. Platba byla strzena, druhý den byla objednávka stornovana a díky platbě přes banku mi bylo vráceno o 200kč méně. Jednoznačně chyba na straně prodejce, který absolutně nekomunikuje. A ještě mi za "nákup " poslali voucher na slevu 5e na příště
ďakujeme za Vašu recenziu.
Veľmi nás mrzí, že ste mali negatívnu skúsenosť s nákupom u nás. Žiaľ, pri Vašej objednávke zohralo úlohu viacero faktorov. Už ste u nás nakupovali a objednávky z rokov 2020 a 2021 boli úspešne vytvorené i odoslané cez e-shop svetnapoju.cz. Aj Vaša registrácia. Pri aktuálnej problémovej objednávke ste však nakupovali na svetnapojov.sk. Použili ste rovnaké prihlasovacie údaje a vďaka tomu Vám systém dotiahol do objednávky českú adresu. Ak by ste si vytvárali registráciu nanovo, systém by Vám neumožnil vložiť si českú adresu do Vášho účtu. Ako spôsob úhrady ste zvolili bankový prevod, naše pracovníčky zaznamenali, že ide o zákazníka z Českej republiky a Vašu objednávku zrušili, o čom Vám bol zaslaný email. Nevieme zasielať objednávky slovenským prepravcom do Česka. Nie je to možné. Cieľom Vášho nákupu bol limitovaný rum, ktorý nebol spustený do predaja v Česku. Značku predmetného rumu ani nemôžeme predávať v Českej republike, u vás ho má v predaji iný dodávateľ. Rozumieme, prečo ste sa to rozhodli vyriešiť takto, avšak tento postup je neúspešný a vždy aj bude. Čo sa týka nižšej sumy, ktorá Vám bola vrátená z banky, to my žiaľ neovplyvníme. Ak ste si zvolili takýto typ úhrady, musíte počítať s poplatkami bánk a následne aj aktuálnym kurzom.
Svet nápojov -
- Majú nezmyselný bodovací program v ktorom na základe nákupov získavate zľavu. Až na to, že musíte v kuse nakupovať, inak vám zľava prepadne alebo sa zníži.
Poplatok 2 eura pri osobnom odbere na predajni. Pri nákupe 20 eur, je to 10% hodnoty nákupu.
- Komunikácia obchodu super
- Dodacia doba super
- Kurier super
- Poplatok za kuriera veľmi zle
- Všetky flaše objednané cez e-shop mali ,,obyté’’ etikety.
Reakcia obchodu svetnapojov.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás mrzí, že ste mali negatívnú skúsenost s dodaným tovarom. Ak sú fľaše stále neotvorené a ich korok nie je poškodený, prosíme Vás, aby ste kontaktovali našu infolinku. Radi by sme tento problém vyriešili k Vašej spokojnosti.
Chceli by sme tiež zdôrazniť, že ak v budúcnosti vznikne akýkoľvek problém, neváhajte nás čo najskôr kontaktovať. Naším cieľom je zabezpečiť Vašu maximálnu spokojnosť.
Svet nápojov -
Zasielka nedorazila, až po urgencii u DPD a dopytovaní o stave balíka som sa dozvedel ze balík bol poškodený, že ho vatili odosielateľovi, ale zo Sveta nápojov som nedostal ziadne upovedomenie o tom, ani informáciu či budú posielať zásielku znova, alebo ako sa bude tento stav riešiť. :/
Reakcia obchodu svetnapojov.sk
Dobrý deň, ďakujeme za recenziu. Radi by sme Vás informovali o aktuálnom stave vašej objednávky. Objednávka bola vytvorená dňa 16.1. V ten istý deň sme odoslali Váš balík prostredníctvom prepravnej spoločnosti DPD na zvolenú doručovaciu adresu. Bohužiaľ, ako ste nám uviedli, došlo k poškodeniu balíka počas prepravy. V dôsledku toho bol balík vrátený späť k nám, čo si vyžiadalo niekoľko dní.
Dnes, dňa 23.1., sme Vám znova odoslali nový balík na tú istú doručovaciu adresu. Veríme, že tento balík dorazí v perfektnom stave.
Chceli by sme vás tiež upozorniť, že ak nám prepravná spoločnosť alebo zákazník neoznámi poškodenie balíka, nemáme možnosť byť o tom informovaní, pokiaľ nám nepríde vrátený balík. V tomto prípade tak nedošlo k žiadnej chybe z našej strany.
V prípade, že by sa v budúcnosti vyskytli podobné problémy, prosíme Vás, aby ste nás okamžite kontaktovali. Sme pripravení vyriešiť akýkoľvek problém a zabezpečiť Vašu maximálnu spokojnosť.
Ďakujeme za Vaše porozumenie a trpezlivosť.
Svet nápojov. -
- Tovar mi nebol kuriérom doručení ???
Reakcia obchodu svetnapojov.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. Radi by sme vám poskytli aktualizované informácie ohľadom vašej objednávky. Objednávka bola vytvorená dňa 14.1 o 21:20. Následujúci pracovný deň, teda 15.1, sme Váš balíček odoslali prepravnou spoločnosťou DPD na adresu, ktorú ste uviedli.
Je nám ľúto informovať Vás, že z neznámych dôvodov bol Váš balík spoločnosťou DPD zaevidovaný až 19.1. Chceli by sme zdôrazniť, že táto situácia nebola spôsobená žiadnymi nesprávnymi krokmi z našej strany. Chápeme, že tento odklad môže byť nepríjemný, a preto sme tu, aby sme vám pomohli.
Prosím, kontaktujte našu infolinku, kde vám naši kolegovia ochotne pomôžu a vyriešia tento problém k Vašej plnej spokojnosti.
Ďakujeme za vašu trpezlivosť a porozumenie. Prajeme vám pekný zvyšok dňa.
- Dodacia doba
Na jednu fľašu som čakal 10 dní. Asi toľko k tomu.
Reakcia obchodu svetnapojov.sk
Dobrý deň, ďakujeme za vašu recenziu. Je nám ľúto, že ste mali nepríjemnú skúsenosť, ale chceli by sme vám podať viac informácií k celému priebehu. Objednávku ste vytvorili 23.12 o 18:15 a bola odoslaná najbližším pracovným dňom, teda 27.12. Tento termín bol ovplyvnený dvoma sviatkami a nedeľou, cez ktoré sme nepracovali.
Váš balík bol doručený po 4 dňoch, konkrétne 2.1. Z dôvodu vysokého zaťaženia prepravných spoločností počas sviatočného obdobia došlo k predĺženiu doby prepravy.
Ľutujeme, že máte nepríjemnú skúsenosť, no dĺžku prepravy nemožno priamo pripísať nám, ale skôr vybranej prepravnej spoločnosti. Na našej strane sme vynaložili maximálne úsilie, aby sme zaistili rýchle a bezproblémové odoslanie vašej objednávky. Ďakujeme za pochopenie.
- ziadna
- klamári, predávajú na eshope to, čo nedostanete. iné obrázky ako dodaný produkt.
Reakcia obchodu svetnapojov.sk
Dobrý deň, ďakujeme za vašu recenziu. Obdržali sme taktiež váš nedávny email, kde ste nám detailne opísali situáciu. Objednali ste si produkt: Bladnoch Samsara Single Malt, ktorý sme bohužiaľ ešte mali na našej stránke s predchádzajúcim dizajnom fľaše, ktorý nezodpovedal 200. výročiu založenia destilérky. Na fľaši aj darčekovej krabičke chýbal charakteristický „zlatý obdĺžnik“ s nápisom. Je však dôležité spomenúť, že obsah fľaše a všetky ostatné aspekty sú identické.
V našom sortimente máme cez 35 000 rôznych produktov a výrobcovia nám nie vždy oznamujú zmeny vo vizuálnom prevedení, hoci sa snažíme monitorovať a aktualizovať ich. Avšak, uvedomujeme si, že to nie je jednoduché a snažíme sa nájsť najlepšie riešenia pre našich zákazníkov.
Pokiaľ máte záujem, radi vám ponúkneme možnosť okamžitej výmeny produktu alebo vrátenie peňazí, ak si to želáte.
Ďakujeme za vaše porozumenie a prajeme vám príjemný zvyšok dňa.
Svet nápojov. -
- Velky vyber whisky, filtrovanie produktov
- Ceny
- Venovanie sa da napisat
- Nefunkcna platobna brana.
- dlhé dodanie
- Tovar nedoruceny.
Reakcia obchodu svetnapojov.sk
Dobrý deň, áno, vaša objednávka nebola doručená z dôvodu že ste ju neuhradili. Dňa 9.12 (v sobotu) o 20:46 ste vytvorili objednávku, ktorá však nebola uhradená do 11.12 (pondelka). Následne sme vám zaslali náhradný odkaz na opätovné vykonanie platby, avšak ani tento odkaz nebol využitý. Z tohto dôvodu sme 17.12 zrušili vašu objednávku.
Prajeme vám príjemné prežitie sviatkov.
Svet nápojov. -
Mne tovar doručili,ale dcéra objednávku stále nema - ani po troch týždňoch
Objednávka vytvorená 19.11, tovar stále nemám
Vždy keď zásielku urgujem, tak pani na infolinke len vzdychá, že čo tí kuriéri s tými zásielkami robia
A ďalej sme sa ešte nedostali, pretože podľa nej mal prísť kuriér naisto (!!!) dnes
Aj keď som tu nakupovala dlhé roky, viac už nebudemReakcia obchodu svetnapojov.sk
Dobrý deň, mrzí nás, že máte nepríjemnú skúsenosť s doručením zásielky. V rámci tohto procesu sa vyskytlo niekoľko nešťastných situácií a chýb.
Vaša objednávka bola vytvorená v nedeľu (19.11) a nasledujúci pondelok (20.11) sme ju zaslali do Alzaboxu. Nanešťastie, vzhľadom na preplnenie tohto zariadenia, ju kuriér nemohol úspešne vložiť dovnútra. Preto bola zásielka vrátená späť do našej centrály.
V priebehu tohto procesu ste sa spojili s našim zákazníckym servisom, kde ste požadovali zmeniť dodaciu adresu z Alzaboxu na vami zvolenú adresu.
Následne bol balík opäť oštítkovaný no omylom bol systémom opäť nahodený do Alzaboxu. Po odhalení tohto incidentu sme kontaktovali kuriérsku spoločnosť s cieľom zmeniť doručovaciu adresu na vašu požiadavku, čo sa nám podarilo uskutočniť. Očakávame, že váš balík bude doručený v priebehu nasledujúcich dní.
Vzhľadom na nadchádzajúce sviatky sú všetky spoločnosti vyťažené, či už naša alebo kuriérska, preto dochádza k predĺženiu niektorých procesov.
V prípade akýchkoľvek nejasností alebo otázok nás kontaktuje na tel. čísle +421 901 720 720 alebo prostredníctvom emailu: [email protected].
Svet nápojov. -
kurier odniesol tovar na ine miesto a nechcel ho dorucit na adresu, tovar stale nemam aj ked je zaplateny
Rýchle a spoľahlivé:-)