• Ustretova prozakaznicka komunikacia
    • Velmi mile jednania
    • Nebyt opakovanej komunikacie predajcu s dopracom tovar by nebol doruceny
    • pouzita sluzba DPD, ktora nebola ani po dvoch reklamaciach schopna dorucit produkt, nemoznost kontaktovat spolocnost DPD inac ako mailom na ktory stale nie je odpoved
    • Jednoznacne klamanie zo strany DPD, ktore sa rozhodlo v systeme odstranit adresu dorucenia. Alebo absolutne nefungujuci IT system DPD
    • Nemoznost eskalovat problem s dopravou v ramci sveta napojov

Obchod sam o sebe hodnotim 100% ale pokial nezmeni dodavatelsku spolocnost DPD neodporucam v nom nakupovat. Nie som jediny zakaznik s podobnym problemom. Web sledovanie zasielok nefunguje minimalne niekolko dni bez snahy o napravu zo strany DPD.

Obchod je dobrý ale ceny sú vyššie.

• nespolahlivy

Objednaný tovar bol nekonzumovaný nevypitelný.

• jediný obchod čo mal pobočku v blízkosti mojho bydliska na osobné vyzdvihnutie tovaru
    • najvyššia cena v porovnaní s konkurenciou

Sialene vysoke ceny

• Trochu alkoholu vytieklo z fľaše. ://

• rýchle doručenie
    • produkt nebol taký, ako písali na stránke
    • komunikácia

Produkt (vodka Three Sixty Black 42) som si zakúpila iba kvôli tomu, že v jeho popise bolo napísané: "Výborne sa hodí do miešaných drinkov, kde vytvorí jedinečnú čiernu štruktúru nápoja". To ale nerobí, vodka je číra, nápoj nezafarbí, čo bolo pre mňa obrovské sklamanie. Obchod som hneď kontaktovala mailom, že aký je postup ohľadom reklamácie, ale neozvali sa, následne aj zmenili popis produktu na stránke. Takéto správanie mi príde veľmi neférové, je to zavádzanie zákazníka.

• Nenašiel som.
    • Zavádzanie ohľadom informácie skladových zásob a doručenia tovaru.

Tovar, ktorý deklarovali, že majú na sklade a môžem ho mať na druhý deň, mi nedoručili. O dva dni po objednávke sa mi ozvala pracovníčka, ktorá mi povedala, že ten tovar nedostanem, lebo ho nemajú, respektíve ho majú na predajni v Lučenci, či kde a mne ho odtiaľ nemajú ako doručiť. Fľašu som objednával, lebo som išiel na oslavu. Musel som ju zháňať inde a dosť na rýchlo, takže tento obchod rozhodne neodporúčam.

Otras píšu že tovar majú a vôbec ho nemajú na sklade!

• problém zaparkovať
    • neúcta k stálym zákazníkom

už tam je problém parkovať - parkovaciu kartu z neďalekej garáže Vám už nepípnu: "veď to ešte stíhate"

1 av 2 kollin "försvunnit" och butiken svarar inte på mina mail!

Nedostala som spätnú informáciu, či bol darček doručený...

• Absolutne ziadna orientacia na zakaznika
    • Neda sa spojit s veducim “nezavola vam, lebo ma inu robotu”
    • Ja vam s tym neviem pomoct, to musi veduci (toto je asi Colombova zena, lebo stale o nej hovoria, ale nikto ju nikdy nevidel ani nepocul)

Reakcia obchodu svetnapojov.sk

Dobrý deň.
    Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie pri vybavovaní Vašej objednávky, nebol to úmysel, tovar sa poškodil pri preprave kuriérom. Naše produkty sú krehké a môže sa stať, že sa počas prepravy poškodia napriek označeniu na prepravnej krabičke. Pri reklamáciách postupujeme individuálne ako bolo aj vo Vašom prípade kde sa rozbil jeden pohár ,ktorý bol súčasťou balenia. Ako sme Vám počas komunikácie objasnili, tento produkt bol už nedostupný a nemohli sme Vám teda vymeniť celé balenie.
    Preto sme postupovali nasledovne:
    ponúkli sme Vám zľavu na ďalší nákup, ktorú ste odmietli lebo ste ju považovali za nepostačujúcu.
    Následne sme Vám navrhli vrátenie finančných prostriedkov a stiahnutie objednávky, čo ste zamietli.

Komunikovala s Vami pracovníčka reklamačného oddelenia, čo je osoba ktorá má na starosti riešenie týchto prípadov.
    Vaša reakcia bola dosť neadekvátna, čo Vám samozrejme nezazlievame, nakoľko ste mohli mať zlý deň.
    Ďakujeme za Vašu recenziu a podnet na základe ktorého sa môžeme neustále zlepšovať.
    Prajeme krásny deň :-)

• Tovar mi bol doručený s roztrhaným obalom. Chcel som fľašu použiť ako darček, ale keďže prišla s poškodeným obalom tak som bohužiaľ musel kúpiť inú v inom obchode.

Nevýhoda, nedá sa zaplatiť kartou, len hotovosť, flašky mi odovzdal díler nie v krabici, ale voľne, etikety na flašiach znehodnotené mokré, niečim znečistené-špinavé. Čo sa týka kvality vína, dobrá xxxxx, chutilo, objednám znova.

• Tovar mal byt na predajni a zaroven na centralnom sklade, spolu 2ks. Najskor prislo info o oneskoreni a nakoniec mi volali vecer o 19:10, ze nemaju ani 1 kus nikde = zrusenie objednavky.

Ak nieco nemam na sklade, tak by som to nemal ponukat na e-shope. Ak potrebujem komunikovat, tak 19:10 nie je slusny cas na kontakt = staci SMS alebo e-mail, len to by sa muselo chciet pisat, co je narocnejsie, nez zavolat v nevhodnom case.

Reakcia obchodu svetnapojov.sk

Dobrý deň.

Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknuté komplikácie pri Vašej objednávke. Bohužiaľ, ak sa jedná o posledné kusy produktov, nastane situácia, že produkt môže byť zamenený alebo sa na sklade v danej predajni nenachádza fyzicky. Posledný kus na centrálnom sklade bol 28.12.2022 taktiež predaný. Samozrejme, čas kontaktovania z našej predajne nebol správny. Kolegovia sa Vás len snažili promptne informovať, ak ste produkt súrne potrebovali na sviatky. Kolegov sme upozornili. Ďakujeme za pochopenie.

Svet nápojov

“Karton” som si sice zakupila (resp.bol zahrnuty v ponuku na stranke) , ale dali nam len holu flasu - bez kartonu, teda bez krabice. Na nas nechapavy pohlad nam ponukli, ze ak chceme, mozeme si dokupit darcekovu tasku k tomu. Ako ked dojdete do billy a kupite si flasu piva. S takym dojmom sme odchadzali. A presne takyto zavadzajuci pristup nas radí tam, kde sme..

• poprosil som mailom o predlzenie lehoty osobneho odberu, no objednavku zrusili bez slova

Uz NIKDY nebudem nakupovat v tomto obchode. SKONCIL SOM S VAMI. Zbohom

• Siroky vyber produktov