- Rychle dodanie, kvalita tovaru
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás velmi těší. Budeme se i nadále snažit udržet si vysoký standard služeb zákazníkům.
Novinky z našeho sortimentu můžete sledovat také na našem Facebook kanálu: https://www.facebook.com/SvetKoupelny/
- ok
Přejeme hezký den -
- Kvalitný tovar rýchlo dodaný v poriadku. Absolútna spokojnosť.
Přejeme hezký den -
Jednoduché objednanie tovaru, rýchle dodanie.
Přejeme hezký den -
Všetko je OK, len je dlha doba čakania na tovar.
Přejeme hezký den -
- Excelentné služby - telefonická profesionálna konzultácia, výborná kvalita objednaného tovaru, rýchle dodanie
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
děkujeme za kladné hodnocení, kterého si vážíme. Komunikace se zákazníkem je jednou z našich priorit.
Přejeme hezký den -
- Tovar bol doruceny rychlo a presne to,co bolo objednane.
Přejeme hezký den -
To čo som si objednala mi došlo ,vyzerá to pekne ,ešte to nemám namontované tak dúfam, že všetko bude fungovať, ako má.. Dodanie bolo rýchle a na úrovni ,takže hodnotím ako výborné..
Veľká spokojnosť
Přejeme hezký den -
- Rýchle a profesionálne jednanie a dodanie objednaného tovaru.
Přejeme hezký den -
Velmi pekny vyber. Skvely tim. Hned po objednavke mi volali, aby ma upozornili na chybu v objednavke, poradili a pomohli vyriesit.
Super pristup. Vyborne ceny.Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
- Ok top
Přejeme hezký den -
Zohnali produkt ktorý som v obchode nemohol nájsť
Přejeme hezký den -
- bezproblémové, rýchle doručenie. Priebežné informovanie o stave objednávky
- komunikácia
- rýchle odoslanie
- dostupnosť daného tovaru
- tovar bol drahší ako u konkurencia, ale bol dostupný na rozdiely od konkurencie
Přejeme hezký den -
Rýchle vybavenie, tovar došiel v požadovanej kvalite, dobre zabalený. Komunikácia s obchodom výborná.
Přejeme hezký den -
- Záujem o zákaznika, dobrá komunikácia, rýchle dodanie, dobrá cena.
Promptne vybavená reklamácia
- Cena dopravy
- Dostupnosť náhradných dielov
- ceny
- popis tovaru
- vyber tovaru
- zlava za bankovy prevod
Přejeme hezký den