Tovar nezodpovedal fotke na stránke
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
mrzí nás Vaše hodnocení a zkušenost. Bohužel fotografie nám posílá dodavatel, se kterým jsme i řešili, zda zboží vypadá stejně jako na fotografii, a on nám to potvrdil. Zboží nám můžete vrátit zpět a my zkusíme sjednat nápravu, aby se to již neopakovalo.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den. -
- Dostupnosť tovaru
- Cena dovozu v dnešnej dobe dosť vysoká
- Pri kúpe umývadla sme nuseli platiť aj za mini paletu na ktorej bolo 3€
Všetko ok až na cenu dopravy. Ak by som to, čo sme hľadali inde našla tak tu nekupujem.
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás mrzí. Bohužel dopravné určuje dopravce, při splnění limitu objednávky dáváme dopravné zdarma a u menších zakázek účtujeme jen část reálného dopravného. Zboží, které to vyžaduje, jako je například umyvadlo, balíme na paletu z důvodu bezpečnosti zboží při přepravě.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den. -
- nejdražší poštovné
objednám-li
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
děkujeme za Vaše hodnocení. Bohužel cenu dopravy určuje dopravce, a při splnění určitého limitu objednávky je dopravné zdarma. To bohužel neumíme dát u menších objednávek.
Děkujeme za pochopení. -
Nerelevantné hodnotenie bolo odstránené. Jedná sa o hodnotenie produktu.
- Tovar mi nebol doručený...objednaný 21.11.2018...dnes je 3.12.2018
Nemám žiadne informácie o dodaní tovaru....
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
děkujeme za nákup a recenzi. Již spolu komunikujeme, s ohledem na nesrovnalost. Jelikož zboží bylo zasláno, ale dopravce doručil jinam (Bohužel chyba, kterou jsme neměli jak ovlivnit. Což nás neomlouvá.). Je škoda, že jste nás o tom neinformoval, už bychom to napravili dříve. V každém případě, jak už jsme Vám psali, zboží Vám hned zítra expedujeme znova.
Ještě jednou a veřejně se Vám omlouváme za tuto chybu.
Edit: zásilka byla 6.12. doručena -
- dobrá a rýchla komunikácia
- veľký výber produktov
- je potrebné dobre si vždy pozrieť, aké príslušenstvo treba objednať k tovaru. Obchod by mal upozorniť, že ak si kupujete geberit/vaničku, treba k nej kúpiť ďalšie tri veci - čakali sme týždeň na veci, ktoré obyčajne bývajú súčasťou balenia
- hoci bolo pri výrobkoch napísané, že budú u nás za 2-3 dni, skutočnosť bola taká, že za 3 dni boli ešte len vyexpedované od výrobcu, takže dodacia doba bola v skutočnosti o niekoľko dní dlhšia; pokiaľ má človek čas, je to v poriadku, ale keď kupujete veci za chodu, treba si vyhradiť čas na čakanie
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
děkujeme za Vaše hodnocení. Mrzí nás, že jste byla s námi nespokojená. Nicméně u produktů vždy uvádíme termín, kdy je možné zboží odeslat. U Vašeho zmíněného 2 – 3 dny, je přesněji uvedeno „Odeslání je možné za 2 – 3 pr. dny“. S tím, že Vaše objednávka obsahovala tři typy dostupnosti „Skladem“, „Odeslání je možné za 2 – 3 pr. dny“ a „Odeslání je možné za 3 - 5 pr. dní“. Takže zboží bylo celkově ze tří míst. Pro urychlení dodání jsme expedovali část z našeho skladu a sprchový kout přímo od dodavatele.
Příslušenství, které jste dokoupila, je pod produktem jako související zboží. Jedná se o kotvící sadu k pevné zdi, sifon a nožičky. Sada se používá jen v případě, že se instaluje nádržka před pevnou stěnu a v případě instalace do sádrokartonové stěny není potřeba. Tuto sadu má výrobce oddělenou právě proto, že je potřeba jen v některých případech. Sifonů je několik typů, které se liší výškou a průměrem odpadní trubky a nutno zakoupit dle instalace. Vanička lze instalovat i nalepením na podlahu a nožičky tedy můžete a nemusíte použít, a proto je to jako příslušenství uvedené u produktu.
Přejeme pěkný den. -
Ešte mi nič neprišlo
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
mrzí nás, že nedoporučujete náš obchod. Objednávku jste udělal 8.9., kde jeden produkt - sloupek - není skladem a je uvedena dostupnost tohoto produktu 4 až 6 týdnů. Prosím tedy o trpělivost, jakmile Vaše objednávka bude kompletní, kolegyně Vás budou kontaktovat ohledně doručení.
Přejeme pěkný den.
Edit 20.9.2018: dnes nám sloupek přišel a po telefonické domluvě, celou objednávku zítra expedujeme. -
tovar bol kazový
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
Aktualizace 14.7.2018 - zákazníka jsme se snažili hned kontaktovat, ale nereaguje. Bohužel ani na písemnou výzvu nám neodpověděl, takže i přes naší snahu problém řešit, jsme neuspěli.
Vaše špatná zkušenost nás mrzí, ale neevidujeme od Vás žádnou reklamaci a tak nemůžeme vědět o problému s tovarem. Veškeré zboží před expedici kontrolujeme a pokud je zboží poškozené, došlo k tomu pravděpodobně na dopravě.
Každopádně je potřeba o tom náš obchod informovat, abychom mohli vše napravit, což jste neudělal. O to víc, nás Vaše hodnocení mrzí.
Vaši nespokojenost jsem předal technikovi, který Vás bude kontaktovat a pokusí se Vám pomoci. Spokojenost zákazníka je pro nás na prvním místě, ale pokud o problému nevíme, tak opravdu neumíme pomoci.
Přeji hezký den. -
Nerelevantné hodnotenie bolo odstránené.
- pekne veci
- Ponúkajú aj to čo nemaju
Radšej nenakupovat
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
Děkujeme za nákup a omlouváme za zdržení dodávky u jednoho produktu, kde bylo uvedeno "skladem u dodavatele". Bohužel produkt byl dočasně doprodán a dodání se tedy opozdilo. Konkrétně jste objednal 2.5. a expedice proběhla 11.5. O všem jsme Vás telefonicky informovali a projevil jste souhlas. Velice nás tedy mrzí vaše negativní hodnocení a ještě jednou se omlouváme za zpoždění dodávky.
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
- Tento tovar sa mi páčil.
- Tento typ som nenašiel nikde v obchode.
- Prehľadnosť web.stránok.
- Dobrá komunikácia z obchodom.
- Nevýhoda na tejto objednávke že nevidíte tovar naživo.
- Tovar má skryté chyby ktoré zistite až neskôr tak ako ja.
Tento tovar som kúpil preto lebo som mal takú predstavu skôr než som si ho objednal.
Dodaný tovar mi doviezol kuriér, pri ňom som ho dôsledne preberal. Pomerne dosť dlho som kuriéra zdržal ale zrkadlo je zrkadlo.Cez to všetko až doma pri dôslednom prehliadnutí som zistil že pod chráničom zrkadla v jednom rožku je kaz na zrkadle, ktorý sa nedal zistiť pri preberaní na ceste pred kuriérom.
Preto by som neodporúčal kupovať takýto druh tovaru cez Váš obchod.Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
Dobrý den, no jak to čtu, tak náš obchod udělal vše dobře a pravděpodobně buď přepravou nebo výrobní vada produktu, na kterou jste žádnou reklamaci neuskutečnil, a přesto nás nedoporučujete. Myslím, že každému rozumnému člověku je jasné, že poškození přepravou, případně výrobní kaz, se stát může, a to u všech obchodů. V tomto případě jsme vše udělali dobře a nedoporučení považuji za velice neférové. ESHOP zpravidla nabízí lepší cenu než kamenná prodejna a bohužel to naopak nese jistá rizika, která i přes veškerou důslednost našeho obchodu se prostě stát mohou. Takže děkujeme, že jste nám udělil :
Ako ste spokojný s dĺžkou dodacej lehoty?
známka 5 z 5.
Ako hodnotíte prehľadnosť webových stránok obchodu?
známka 5 z 5.
Ako hodnotíte kvalitu komunikácie obchodu?
známka 5 z 5.
Aká je Vaša celková spokojnosť s obchodom?
známka 4.5 z 5.
a celkově nedoporučujete z důvodu, který není úplně možné ovlivnit. -
Kúpil som vanu a bola doskrabana. Keďže som ju potreboval hneď aby mohli pokračovať prace na kupelni tak som ju nevratil lebo by sa to natiahlo do neviem kedy.
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
Děkujeme za nákup a vypsání dotazníku. Veškeré vany se před expedicí kontrolují a pokud při dodání zákazník zjistí, že je vana poškozená, tak stačí když zboží nepřevezme a my hned odešleme výrobek nový a poškozený přepravou vyřešíme s dopravcem. Pokud poškozené zboží převezmete, v přepravním listě zapíšete, že je vše v pořádku a následně napíšete "NEDOPORUČUJI" tak žádný ESHOP nemá šanci. Vaše hodnocení si nezasloužíme a pokud jste převzal poškozené zboží a rozhodl jste si ho nechat, tak je to vaše volba.
- okamžite vrátenie peňazí pri storne
- absolútne žiadna komunikácia
- ani po troch mesiacoch nie su schopní dodať objednaný tovar
neobjednavajte si tovar,ak ho fakt potrebujete a spoliehate sa,ze dodržia dodaciu dobu..ani 6-8 týždňov nestačí..nikto ma nekontaktoval,žiaden záujem riešiť danú situáciu..po 11 týždňoch čakania som objednávku stornoval..peniaze vrátili okamžite
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
Ano máte pravdu u zrcadel bylo uvedeno dodání 6 - 8 týdnů a my jsme v pravidelných intervalech kontrolovali dostupnost. Buhužel výrobce posunul výrobu o dalších 4 týdny o čem jsme vás okamžitě informovali a omlouvali se za vzniklou situaci. Jakmile jste nám oznámil že čekat dále nechcete tak jsme během 10 minut vrátili platbu kterou ste nám zaslal. Ještě jednou se zde omlouváme za vzniklou situaci kterou jsme bohužel nemohli více ovlivnit jelikož pokud výrobce posune výrobu tak to neumíme řešit a není to způsobeno nečinností ale prostě faktem že výrobu jako prodejce ovlivnit nemáme žádnou možnost.
- Nepoznam ziadne
- Velmi zle prehladny tovar, zle oznacene vyrobky, neochota obchodu, drzost a arogantnost.
Jednoducho nenakupovat. Popis a obrazky nezodpovedaju skutocnosti. Navyse pri rieseni problemu je uz drzy personal.
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
No co odpovědět.. Tuto recenzi jsme čekali. Zákazník zakoupil dva různé závěsy do sprchy jeden za 5 € a druhý za 6€ od různých výrobců v různých velikostech a po doručení na nás křičel že nejsou stejně modré.. Žádal od nás dodání stejného odstínu modré a bohužel si nenechal vysvětlit že při různých rozměrů a výrobců toto docílit neumíme a jediné řešení je nám produkt vrátit. Doufám že ostatní zákaznici přihlédnout k řadě kladných recenzí a tuto vyjímku budou ignorovat jelikož tady jsme neměli možnost tomuto pánovi pomoci a bohužel v tak velkém počtu objednávek které řešíme se najde takovýto případ kde nelze zákazníka plně uspokojit i přes veškerou snahu.
- štandart
- Zlá expedícia tovaru
Treba počítať s tým, že nie všetko čo ste si objednali aj dostanete !
Reakcia obchodu SVET KÚPEĽNE
Dobrý den, ano máte pravdu naší chybou jsme zaslali místo 2 ks WC mísy pouze 1 ks. Naší snahu o okamžité odeslání chybějící mísy jste odmítl takže se Vám můžeme pouze znovu omluvit za tuto chybu. Je nám této chyby líto a uděláme vše aby se toto neopakovalo.