• rýchlosť dodania a priaznivá cena

Vážený zákazník,
    veľmi pekne vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. vaša spokojnosť je pre nás nesmierne dôležitá a váš názor si veľmi vážime. Veríme, že sa k nám budete radi vracať a že aj naďalej budeme napĺňať vaše očakávania.
    Tím Superliek.sk

• Tovar aj s darčekom doručený domov

• V ponuke je obrázok na set 10 ks, realita 1 ks,aj keď cena je úžasná
    • Manipulácia klienta!

Vážený zákazník,
    veľmi pekne vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk., chápeme vašu nespokojnosť, ale na obrázku je plné balenie, v popise je počet ks, kde je cena uvedená za kus. Mrzí nás, že sme nenaplnili vaše očakávania.

• Dlhé doručenie tovaru.

Vážený zákazník,
    veľmi pekne vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. Mrzí nás vaša skúsenosť s naším obchodom. Robíme všetko preto, aby vaše objednávky boli čo najskôr pri vás, bohužiaľ niekedy sa nám to nepodarí, aj keď robíme všetko preto aby to bolo čo najrýchlejšie.
    Tím Superliek.sk

• Cena lieku pre starobného dôchodcu výborná!
    • Pri prenose dát zlyhal Internet - tel. Kontakt na objednávajúceho..

ok.

• Rychlost vybavenia objednavky
    • Informovanost o stave objednavky

Rýchle odoslanie
    Fajn ceny

Tím Superliek.sk

• Veľmi rýchle dodanie, všetko bez problémov.

Rychle dodanue, super

Tím Superliek.sk

rychle vyskladnenie a bezproblemove dodanie

Vážený zákazník,
    veľmi pekne Vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. Vaša spokojnosť je pre nás nesmierne dôležitá a Váš názor si veľmi vážime. Veríme, že sa k nám budete radi vracať a že aj naďalej budeme napĺňať Vaše očakávania.
    Tím Superliek.sk

V minulosti (pár mesiacov dozadu) sa mi na webe obchodu nedarilo dokončiť objednávku (cez android) a celkovo sa niektoré časti občas dlho načítavajú. No tentokrát sa objednávka podarila, ďakujem aj za darček navyše. Zásielka prišla cez Packetu v priebehu pár dní.

Reakcia obchodu superliek

ďakujeme za vašu recenziu. Evidovali sme problémy s platobnou bránou, preto sme sa rozhodli pre zmenu. Teší nás, že po náprave bola vaša objednávka bez problémov.
    Tím Superliek.sk

kuriér tovar nedoručil na adresu,ale ho nechal v jednej zásielkovni,kde pýtali PIN kód,ten som nemal,len vďaka ústretovosti pracovníčky,ktorá si ho zisťovala telefonicky,som tovar mohol prevziať

Reakcia obchodu superliek

Dobrý deň, mrzí nás zlá skúsenosť s konkrétnym kuriérom, nie je to zvykom.
    Veríme, že sa to nebude opakovať, v prípade nespokojnosti je dobré kontaktovať kuriérsku spoločnosť, ktorá svojho kuriéra upozorní.
    Pekný deň

• Rýchle dodanie

• Dobre ceny
    • Rychle dorucenie

Lekáreň ma veľmi dobré ceny a rýchlo doručí tovar

Tím Superliek.sk

Spokojnosť rada si objednám zas

• Super.

Rychle dodanie