rýchle dodanie tovaru, spokojnosť
- Rýchlosť dodania, dobrá komunikácia obchodu, zriedkavý tovar.
- Spokojná s nákupom.
Reakcia obchodu superliek
ďakujeme veľmi pekne za váš čas a napísanie recenzie. Važím si vaše pozitívne ohodnotenie a veríme, že sa na náš e-shop vrátite.
Pekný deň, tím Superliek -
Liek mi prišiel rýchlo.
Reakcia obchodu superliek
Dobrý deň, ďakujeme za vašu recenziu. Robíme všetko preto aby objednávky boli vždy čo najskôr doručené.
Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu eshopu.
S pozdravom Superliek -
objednávka bola promptne vybavená.Všetko bolo v poriadku,Som spokojná,odporúčam obchod,
Reakcia obchodu superliek
Dobrý deň p. Mária, zo srdca ďakujeme za vašu milú a pozitívnu recenziu. Teší nás, že ste si našli čas a ohodnotili náš eshop pozitívne. Spravíme všetko preto, aby ste bola aj pri ďalšom vašom nákupe spokojná a rada u nás nakupovala.
Prajeme vám pekný deň, Superliek.sk -
rýchle dodanie
Reakcia obchodu superliek
Rýchle dodanie je pre nás priorita a robíme všetko preto aby to tak bolo, ak je to v naších silách.
Ďakujeme vám za napísanie recenzie, vážime si to.
Pekný deň, Superliek.sk -
- Perfektné, pohodlné nakupovanie cez internet a veľmi rýchle doručenie. Veľká spokojnosť.
Dobrý deň p. Maca,
Veľmi si vážime vaše pekné slová a teší nás vaša spokojnosť s naším eshopom. Denne pracujeme natom, aby každý zákazník mal dobrý pocit z nákupu a vždy u nás spokojne nakupoval.
Želáme vám pekný deň, tím Superliek.sk -
Veľmi rýchle dodanie tovaru, veľká spokojnosť
Reakcia obchodu superliek
ďakujeme vám za pozitívnu recenziu. Teší nás, že ste s nákupom spokojný/á a veríme, že u nás ešte nakúpite.
Tešíme sa na vás, tím Superliek -
Chcela som objednať 4 ks balenia, a dávalo mi len 2 ks. /do 5o,eur/. V tom prípade som musela platiť aj za dopravu a balné. Mala som záujem objednať si 4 balenia a systém nedovoľoval.
Reakcia obchodu superliek
mrzí nás, že vaša skúsenosť s naším e-shopom nebola podľa vašich očakávaní.
Preto veríme, že vás pri ďalšej vašej objednávke presvedčíme, že zato náš e-shop stojí a oplatí sa u nás nakupovať.
S pozdravom,
Tím Superliek -
Rýchla a jasná komunikácia, rýchle dodanie produktov.
Dobrý deň pán Michal,
ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Veľmi nás teší, že ste spokojný s našimi službami. Vaše slová sú pre nás veľkou motiváciou, aby sme naďalej robili všetko pre spokojnosť našich zákazníkov.
Tím Superliek -
Som spokojná, milá konzultantka na telefóne pri riešení tovaru
z objednávky.
Odporúčam :)Reakcia obchodu superliek
ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Veľmi nás teší, že ste spokojná s našimi službami. Vaše slová sú pre nás veľkou motiváciou, aby sme naďalej robili všetko pre spokojnosť našich zákazníkov.
Spokojnost
Vážený zákazník,
veľmi pekne vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. vaša spokojnosť je pre nás nesmierne dôležitá a váš názor si veľmi vážime. Veríme, že sa k nám budete radi vracať a že aj naďalej budeme napĺňať vaše očakávania.
Reakcia obchodu superliek
ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Veľmi nás teší, že ste spokojný/á s našimi službami. Vaše slová sú pre nás veľkou motiváciou, aby sme naďalej robili všetko pre spokojnosť našich zákazníkov.
- Rýchlosť a kvalita.
Dobrý deň pani Sandra,
ďakujeme za pekné slová! Veľmi nás teší, že ste s našimi službami spokojná. Vaša recenzia je pre nás nielen obrovskou radosťou, ale aj povzbudením do ďalšej práce.
Sme radi, že ste si vybrali Superliek a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku. Ak by ste čokoľvek potrebovali, neváhajte nás kontaktovať.
Prajem vám pekný deň,
- Dobrá komunikácia,rýchle dodanie
- Žiadne
Odporúčam
- rýchlosť
- milá pozornosť, aj keď nemuseli
Reakcia obchodu superliek
ďakujeme za pekné slová! Veľmi nás teší, že ste s našimi službami spokojný/á. Vaša recenzia je pre nás nielen obrovskou radosťou, ale aj povzbudením do ďalšej práce.
Prajem vám pekný deň,
Tím Superliek -
Výborné ceny, rýchle doručenie, ochota personálu +++++
Dobrý deň pani Jana,
Dobrý deň pán Pavol,
ďakujeme a vážíme si vašu recenziu. Teším sa na ďalšiu vašu objednávku.
Prajeme pekný deň, Superliek.sk -
Rýchle doručenie, určite využijem aj do budúcna :-)
Dobrý deň pani Silvia,
ďakujeme a vážíme si vašu recenziu. Teším sa na ďalšiu vašu objednávku.
Prajeme pekný deň, Superliek.sk