všetko ok

Dobrý deň Elena,
    ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Veľmi nás teší, že ste spokojný/á s našimi službami. Vaše slová sú pre nás veľkou motiváciou, aby sme naďalej robili všetko pre spokojnosť našich zákazníkov.
    Ešte raz ďakujeme, že ste si vybrali Superliek. Radi vás opäť privítame!
    S prianím pekného dňa,

• Spokojnosť

Reakcia obchodu superliek

ďakujeme za pekné slová! Veľmi nás teší, že ste s našimi službami spokojná. Vaša recenzia je pre nás nielen obrovskou radosťou, ale aj povzbudením do ďalšej práce.
    Sme radi, že ste si vybrali Superliek a tešíme sa na vašu ďalšiu objednávku. Ak by ste čokoľvek potrebovali, neváhajte nás kontaktovať.
    Prajem Vám pekný deň,

• Cena a rychlost dodania

Reakcia obchodu superliek

ďakujeme za pekné slová! Veľmi nás teší, že ste s našimi službami spokojný/á. Vaša recenzia je pre nás nielen obrovskou radosťou, ale aj povzbudením do ďalšej práce.
    Prajem Vám pekný deň,

• Rýchle dodanie

Som veľmi spokojná

Reakcia obchodu superliek

ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Veľmi nás teší, že ste spokojná s našimi službami. Vaše slová sú pre nás veľkou motiváciou, aby sme naďalej robili všetko pre spokojnosť našich zákazníkov.
    Ešte raz ďakujeme, že ste si vybrali Superliek. Radi vás opäť privítame!
    S prianím pekného dňa,
    Tím Superliek

• Objednávka bola veĺmi rýchlo zrealizovsna dodana bola na druhý deň po objednaní a zaplatení.som veĺmi spokojná.

Vážený zákazník,
    veľmi pekne vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. vaša spokojnosť je pre nás nesmierne dôležitá a váš názor si veľmi vážime. Veríme, že sa k nám budete radi vracať a že aj naďalej budeme napĺňať vaše očakávania.

• Cena

Rýchlosť dodania

• rýchlosť vybavenia objednávky

+ rýchle jednanie

• Vynikajúca komunikácia, rychle dodanie

• Rýchlosť a flexibilita

Eshop veľmi priehľadne rozdelený do sekcii podľa určenia tovaru. Popisy viac než dostatočné, ceny príjemné. Po objednaní tovaru ste o stave vašej objednávky neustále informovaní. Za mňa super. Takto nejako si predstavujem nakupovanie cez e-shop v 21.storočí.

Rýchle dodanie tovaru

• Všetko Ok

• Rýchle a bezproblémové doručenie
    • Výborná cena
    • Potešil sladký darček

• Dobrá komunikácia

Rýchle vybavenie objednávky

Superliek.sk

• Som spokojná s rýchlym dodaním mojej objednávky

Skúsenosti výborné..

Super rýchle doručenie

Tím Superliek.sk

Veľmi flexibilný a ochotný predajca, eshop na veľmi dobrej úrovni. Za mňa na jednotku a vrelo odporúčam aj ostatným :-)