- Rýchlosť
- Prehľadnosť stranky
- Dostupnosť tovaru
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mnohokrát ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojný/á. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
Student-eShop.sk -
Dobra komunikacia, rychlost, cena.
Student-eShop.sk -
- Dobrá a rýchla komunikácia, milý prístup
Student-eShop.sk -
Určite odporúčam, ochota ,ústretovosť, rýchle dodanie, bezproblémové nakupovanie, takto to ma fungovať.
Student-eShop.sk -
ustretovy pristup a rychlost dodania tovaru
Všetko prebehlo v poriadku
Student-eShop.sk -
Rýchle dodanie a rozumne ceny.
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mnohokrát ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojný. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
Student-eShop.sk -
- Rýchle a kvalitné vybavenie mojej objednávky
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mnohokrát ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojná. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
- Nizka cena
- V Samsungu mi tvrdili, ze na Z Flip 4 mi musia vymenit foliu oni so specialnou formou za 42€... Tu som objednal foliu za 1,60€ a nalepil bez problemov, dokonca sedi lepsie ako original
- Rychle dodanie
Student-eShop.sk -
Komunikácia výborná, dodávka rýchla, nemám pripomienky.
ok
Student-eShop.sk -
- Expresné dodanie. Výborná komunikácia.
Student-eShop.sk -
- Rýchle a bezproblémové dodanie tovaru
Žiadne
Student-eShop.sk -
- poslali mi stary nefunkcny vyrobok !!!
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mrzí nás, že nie ste s objednávkou spokojný, ale do dnešného dňa neevidujeme reklamáciu. Pre vyriešenie požiadavky nás neváhajte kontaktovať.
Student-eshop.sk -
ok
Rýchle dodanie
- rýchle dodanie
Student-eShop.sk -
- Tovar doručený načas, bez výhrad, odporúčam eshop
- rýchle dodanie
- dobrá cena
Spokojnosť
Student-eShop.sk -
Doporučujem obchodníkovi tovar pre odoslaním odskúšať,
adaptér bol vadný.Reakcia obchodu Student-eShop.sk
Student-eShop.sk