Tovar ktorý mi prišiel je nepoužiteľný,vôbec sa nedá nalepiť na telefón.Som sklamaná, nič sineobjednam.Chyba aj návod na použitie
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
táto stuácia nás veľmi mrzí, ale bohužiaľ neevidujeme žiadnu reklamáciu. Pre vyriešenie požiadavky nás neváhajte kontaktovať.
- Perfektne
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mnohokrát ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojný/á. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
Student-eShop.sk -
slušný spoľahlivý obchod, tovar prišiel v sľúbenom čase a v poriadku
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mnohokrát ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojný. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
Student-eShop.sk -
- V balíčku nebola žiadna vlhčená utierka ani ten absorbčny pás len suchá utierka.Po aplikácii fôlie sa vôbec sa nedajú vytlačiť bubliny.Hodnotím ako veľmi zlú kúpu.
- Oceňujem veľmi rýchle dodanie
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
mnohokrát ďakujeme za vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojná. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
- prehľadná stránka
- Super komunikácia
- Rýchlosť dodania
- Kvalita dodaného výrobku
Tovar nezodpovedal skutočnosti.
Objednané ochranné fólie pre Xiaomi Redmi Note 13 pro+ 5g. Doručené fólie na nešpecifikovaný telefón.Reakcia obchodu Student-eShop.sk
Vašu reklamáciu už evidujeme a pracujeme na nej.
- Nekvalitný tovar
- Zlá komunikácia
- Neochota vrátiť peniaze pri opakovanom peobléme
- Dlhý proces riešenia problému
- Predražený tovar, ktorý nemá ani 1/4 hodnoty toho, za čo to predávajú
Reakcia obchodu Student-eShop.sk
po vytvorení reklamácie sa čakalo, až zašlete produkt späť, akonáhle dorazil, bol Vám odoslaný nový kus.
Pri riešení reklamácie vychádzame z našich OP.
- Spokojná
- Výhodná cena
- Obal na starší model telefónu, inde vypredané
- Žiadne
Veľmi rýchle dodanie tovaru. Max. spokojnosť
- široká ponuka
- nízke ceny